Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου ανοχης.Ο πουστοτσατσος μου παρουσιασε την Νατασσα.Προκειται για μια νεαρη Μολβαδη με αδιαφορο σε ομορφια προσωπο , ωραια μικρα στητα βυζακια , ψηλο αναστημα , μακρυ ξανθο μαλλι που ειχε μαζεμενο σε κοτσιδα και ωραιο αδυνατο κορμι.Εχει εργαστει παλιοτερα Κολωνου 30β,Κολωνου 30α και Λεωνιδου 28 στο ισογειοΓερο-μύστης.Θυμαμαι ηταν παντα χαμογελαστη και εκανε δυνατο μαρκαρισμα στο σαλονιΓλώσσα.Δεν την ειχα παρει ομως τοτεΛύπη.Μετα εξαφανιστηκε και πριν απο λιγο καιρο ξαναεμφανιστηκε.Ο πουστοτσατσος ανακοινωσε απλο προγραμμα.

Εδωσα ενα 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης απο θεμα καθαριοτητας.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Εβγαλε τον στηθοδεσμο της και το στρινγκακι της.Ξαπλωσε κατευθειαν απο πανω μου και μου εγλυψε για λιγο τα βυζακια μου.Τα προκαταρκτικα της ηταν δευτερολεπτων!Money Mouth Αμεσως μετα μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια μετρια πιπα.Φαινονταν ομως οτι προσπαθει.Το θετικο ειναι οτι δεν χρησιμοποιουσε καθολου το χερι της.Μπαλακια αρνηθηκε να γλυψειMoney Mouth.Επισης χτυπησε μερικες φορες την πουτσα μου πανω στα χειλη της.Η πιπα της ειχε ικανοποιητικη διαρκεια.

Πρωτη σταση το ιεραποστολικο.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους αλλα αυτη δεν συμμετειχε ιδιαιτεραΛύπη.Απλως μου φιλουσε λιγο το στηθος μου.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη την σταση.Αυτη ειδε οτι τελειωνω και μου ειπε να αλλαξουμε σε πισωκολητοΛύπη.Αυτο το θεωρω ως φαουλ!Money Mouth Δευτερη σταση λοιπον το πισωκολητο.Καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους για να μπορεσω να χυσω.Αυτη ομως δεν συμμετειχε καθολουΛύπη.Ειχα κατεβασει το κεφαλι και εβγαζε καποια αληθινα βογγητα.Εβγαζε καποια αληθινα επιφωνηματα και περιμενε μπας και τελειωσω.Σκεφτηκα προς στιγμην να την διωξω αλλα τελικα δεν το επραξα.Ειχα ξενερωσει που ηταν τελειως επιπλο!Κεφάλι σε τοίχο! Θα μου πειτε τι περιμενεις με ενα 10ρικο στο Μεταξι!Ναι! Ο τσατσος περιπου στο 10λεπτο ενοχλησε αλλα η κοπελα δεν του απαντησε.Τελικα μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Αυτη πηγε να τραβηχτειΚεφάλι σε τοίχο! αλλα εγω την κρατησα μεχρι να τα χυσω ολαΚουλ.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα ντυθηκε στα γρηγορα και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Νατασσα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Σε καποιους ισως να φανει αδιαφορη γιατι εχει καπως τραχυ και παραξενο προσωπο.Εχει ομως σχετικα καλο κορμι.Τα προκαταρκτικα της ειναι δευτερολεπτων!Ναι! Η πιπα ειναι ικανοποιητικης διαρκειας για τα δεδομενα του Μεταξιου.Στο κυριως σεξ ομως δεν συμμετεχει καθολουΛύπη.Δεν μου ειπε ξεκαθαρα να τελειωνω αλλα φαινονταν απο ολες τις κινησεις τις οτι δεν θελει να ξεπερναει συγκεκριμενα χρονικα ορια.Ενω ακομη εχυνα αυτη πηγε να τραβηχτει!Κεφάλι σε τοίχο! Ουτε να χυσουμε με την ησυχια μας δεν μπορουμε!Κεφάλι σε τοίχο! Στηνεται στα τεσσερα και περιμενει να τελειωσεις. Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2015
δυστυχως γυρισε ξεψαρωμενη,στο λεωνιδου 28 ισογειο ειχε πολυ καλη συμμετοχη,μεχρι και γλωσσοφιλα εδινε
(Updated: 20 Μαΐου, 2015) 19 Μαΐου, 2015
Sorry,αλλά λίγο αντιφατικά τα περιγράφεις!Από τη μια λες ότι όταν είδε ότι τελείωνες σου είπε να αλλάξετε σε πισωκολλητό,κι από την άλλη ότι βιαζόταν να φύγει πριν τελειώσεις... Μπορεί να μην είναι η top επιλογή στο 10ρικο,αλλά φόλα δεν θα την έλεγα.Στα μείον ότι έκοψε το ακά.Αυτά όλα βέβαια είναι υποκειμενικά.
20 Μαΐου, 2015
Και γω θα ηθελα να προσθεσω με βαση την εμπειρια των δυο συνευρέσεων μαζι της ότι μπορει να μην είναι τοπ τοπ για Μεταξι αλλα σε καμια περιπτωση δεν την λες φολα η κομοδινο.Ενταξει προκατ πολλα δεν κανει αλλα στην πιπα και το σεξ καλουτσικη είναι.Τουλαχιστον αυτό ισχυει τον προηγουμενο μηνα που την τιμησα.Βεβαια απ την άλλη επειδή ο Τομμυ Ντεβιτο είναι παντα αξιόπιστος σε ότι γραφει ισως να εχει πεσει η αποδοση της ποιος ξερει Χμμμ;
20 Μαΐου, 2015
Επιρρεπη παρελειψα να γράψω το δεν.Αφού είδε οτι ΔΕΝ τελειωνω τοτε μου είπε να αλλάξουμε σε πισωκολλητο.Οντως όπως λέει ο sore throat παλία έδινε γλωσσοφιλα στο σαλόνι.
20 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΟΚ.Ήταν ασύνδετο με το νόημα του υπόλοιπου κειμένου,και δεν μας έχεις συνηθίσει σε ανακρίβειες!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5