Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χτυπησα το κουδουνι και εισηλθα στο διαδρομο του εν λογω οικου.Μου ανοιξαν και την δευτερη πορτα και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω υπεριψωμενου ισογειου οικου ανοχης.Καθισα στην καρεκλα και υστερα απο λιγο εμφανιστηκε η Μαρια , η ιεροδουλη του οικου.Τσατσα η τσατσος δεν υπηρχε!Ναι! Η κοπελα ανακοινωσε σε σπαστα Ελληνικα απλο προγραμμα.Προκειται για μια νεαρη κοπελα με μαυρο μαλλι που ειναι λιγο πανω απο τους ωμους , μετριο σε ομορφια γλυκο προσωπο , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα , ενα μεγαλο τατου ψηλα στην πλατη και ωραιο αδυνατο κορμι.Παντως φαινεται απο την προφορα της οτι ειναι Αλβανιδα.Και το προσωπο της εχει χαρακτηριστηκα της Αλβανικης φυλης.Στο προσωπο μοιαζει με την φολα Ναντια απο Φωκαιας 9 και Φυλης 72.

Την πληρωσα και περασα στο δωματιο.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Φαινονταν οτι υπαρχει καλο και φιλικο κλιμα μεταξυ μαςΓλώσσα.Αυτο που λεμε χημειαΜατάκι! Η κοπελα αφαιρεσε το στρινγκακι της και το σουτιεν.Ξαπλωσε απο πανω μου και αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια μου εναλλαξ.Το εκανε για πολυ ωρα.Μου εκανε και μερικα φιλια στη κοιλια και ωραια αισθησιακα στον λαιμο.Τα προκαταρκτικα της ειχαν μεγαλη διαρκεια.Καποια στιγμη με κοιταξε στα ματια και με πλακωσε στα γλωσσοφιλα!Γλώσσα Τα γλωσσοφιλα ηταν παθιασμενα και βαθια!Έρωτας Διχως αυριο!Ναι! Απλως το μονο αρνητικο ειναι οτι η κοπελα καπνιζει και μου ηρθε μια δοση τσιγαριλαςMoney Mouth.Η κοπελα μου περασε το προφυλακτικο και εγω της εγλυψα λιγο τα ωραια στητα βυζακια της.Αυτη ξεκινησε το στοματικο σεξ.Η πιπα της ειναι αδιαφορη.Μπαλακια δεν μου εγλυψε.Η πιπα ειχε αξιολογη διαρκεια.

Η κοπελα σταματησε την πιπα και αρχισε παλι να με πλακωνει στα γλωσσοφιλαΈρωτας.Εγω αρχισα να τριβω την πουτσα μου πανω στα μουνοχειλα της (με προφυλακτικο!Χαμόγελο).Αυτη τον εχωσε μεσα της και αρχισε μια αργη ιππασια.Τα φιλια συνεχιζονταν ακαθεκτα.Με δικια μου πρωτοβουλια το γυρισαμε σε ρομαντικο ιεραποστολικο με τα φιλια να συνεχιζονταιΈρωτας.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Βγηκα απο μεσα της και την γυρισα σε πλαγια σταση.Της τον ξαναεχωσα και συνεχισαμε σε ρομαντικο πλαγιαστοΈρωτας.Αυτη ειχε κλεισει τα ματια και εβγαζε καυλιαρικα αληθοφανη επιφωνηματα.Την γαμουσα και επαιζα με το μουνακι της και αυτη εδειχνε να γουσταρει τρελα!Γλώσσα Εγω ομως δεν ηθελα να χυσω ακομα.Αλλωστε η κορασιδα δεν εδειχνε να ανησυχει για τον χρονο! Δεν υπηρχε και τσατσα!Ναι! Ηθελα να το απολαυσω και αλλο το μωρακι.Βγηκα απο μεσα της και αρχισα να γλυφω την καθαρη και ξυρισμενη τελειως μουναρα της.Αυτη συνεχιζε τα βογγητα καυλας.Της εχωσα το κωλοδαχτυλο βαθια μεσα στη μουναρα της χωρις αυτη να μου παραπονεθει.Της εχωνα το κωλοδαχτυλο με δυναμη μεσα της και αυτη επαιζε με το ποδι της με την πουτσα μου!Ναι! Κατι σαν footjob! Της τον ξαναεχωσα στην ιεραποστολικη σταση και αρχισα να την ξεμουνιαζω σε γρηγορους ρυθμους για να μπορεσω να χυσω.Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της ενω εμεις φιλιομασταν.Αυτη με ειχε παρει αγκαλια και περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Βγηκα απο μεσα της για να παρω ανασες μετα το παθιασμενο σεξ.Μειναμε ετσι ξαπλωμενοι για λιγο.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Μαρια ειναι μια κοπελα μετριας εμφανισης.Δεν εχει και το πιο ομορφο προσωπο αλλα ειναι αυτο που λεμε γλυκο μουτρακι! Το αδυνατο της κορμακι σε συνδιασμο με το στητο βυζακι γερνουν τη ζυγαρια για να περασεις στο δωματιο.Στα θετικα ειναι τα μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα της.Η πιπα της ειχε αξιολογη διαρκεια.Αρχιδια ομως δεν μου εγλυψε.Ελευθερο στοματικο δεν της ζητησα.Τελειωτικο στο στομα αρνηθηκε ευγενικα οταν την ρωτησα.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων.Την κανεις οτι θελεις μεσα στο δωματιοΜατάκι.Ειναι αυτο που λεμε υποτακτικης συμπεριφορας και ψυχολογιαςΜατάκι.Ολα αυτα βεβαια σε λογικα πλαισια.Δεν εδειξε ιχνος βιασυνης! Δεν μου εχει ξανατυχει να μην εχει τσατσα η ιεροδουλη.Ηταν λες και γαμουσα σε κανενα ξενοδοχειο!Ναι! Λες και γαμουσα καποια γειτονισα φοιτητρια στο διαμερισμα της!Ναι! Χρονος παραμονης στο δωματιο περιπου 20 λεπτα.Τα παθιασμενα γλωσσοφιλαΈρωτας συνεχιζονταν κατα τη διαρκεια ολης της συνουσιας.Η κοπελα ειναι ο ορισμος του gfe!Έρωτας Μου φανηκε ακρως ρομαντικη κοπελα.Ισως κανει και πιο ρομαντικο και εμπλουτισμενο προγραμμα!Κουλ Δεν ξερωΕμμμμ.Εγω παντως δεν το επιδιωξα!Κουλ Βγηκα στην οδο Φυλης εχοντας μεινει ικανοποιημενος πληρως απο την συνευρεση που προηγηθηκε.Αξιζει να την δοκιμασετε! Θα περασετε καλα!Γερο-μύστης Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού