Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Εσπρωξα την πορτα και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον ξυλινο καναπε και η γηραια τσατσα μου παρουσιασε την Χριστινα.Προκειται για μια προμιφλ Ουκρανη με μακρυ μαυρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , ψηλο αναστημα , μικρομεσαια νερουλα πεσμενα βυζακια και σωμα με πιασηματα.Ειναι αυτο που λεμε νταρντανα! Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.

Ξαπλωσα στο κρεβατι και μετα απο λιγο ηρθε η Χριστινα.Μιλαει τα βασικα Ελληνικα.Αυτη εβγαλε το στρινγκακι της και αμεσως ξαπλωσε απο πανω μου.Εγω αρχισα να τις γλυφω τα βυζακια και αυτη εβγαζε καποιους αναστεναγμους.Υστερα αυτη αρχισε αμεσως τα προκαταρκτικα.Μου εγλυψε για λιγο και με τη σειρα τα βυζακια μου.Μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια αδιαφορη και αγαρμπη πιπα.Πιο πολυ με πονουσε παρα με καυλωνε!Money Mouth Της ειπα να ειναι πιο προσεκτικη αλλα αυτη συνεχιζει με τον ιδιο αγαρμπο τροπο!Εμμμμ Τι βοδι ειναι αυτο?!Κεφάλι σε τοίχο! Η πιπα της εγινε πιο γρηγορη και απεκτησε ξεπετατζιδικο ρυθμο.

Σταματησε την πιπα και ξαπλωσε απο μονη της ανασκελα.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και αυτη δεν συμμετειχε καθολου.Ειχε γυρισμενο το κεφαλι προς τα πλαγια , κοιτουσε το ταβανι κτλ... Της εγλυψα λιγο τον λαιμο αλλα και αυτο την ενοχλουσε!Γαμήσου Της προτεινα να ανεβει απο πανω αλλα αυτη δεν ηθελε!Κεφάλι σε τοίχο! Μονο πισωκολητο λεει!Γαμήσου Σωπα ρε κοπελια!Γαμήσου Τι μας λες!Γαμήσου Την ειχα ηδη βαρεθει και ηθελα να δωσω τελος στη συνουσια.Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την ξεμουνιαζω σε γρηγορους ρυθμους.Αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα και ειχε κλειδωσει τα ποδια για να μην μπορω να μπαινω πολυ βαθια μεσα στη μουναρα της.Μετα απο μερικα λεπτα εντονου σφυροκοπηματος ηρθε το τελος στο μουνακι της.Αυτη ντυθηκε και εφυγε χωρις καν να χαιρετησει.

Συνοψιζοντας , η Χριστινα κανει λιγα προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι αγαρμπη , γρηγορου ρυθμου και μικρης διαρκειας.Δεν συμμετεχει καθολου στο κυριως σεξ.Δεν ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεωνΓαμήσου.Αρνηθηκε να κανει cowgirlΓαμήσου.Η τσατσα βαρεσε την πορτα χωρις να εχει περασει το 10λεπτο!Γαμήσου Οταν το ειπα στην Χριστινα , απαντησε οτι αυτη ειναι η δουλεια της τσατσας!Κεφάλι σε τοίχο! Δεν μας τα λες καλα Χριστινα!Γαμήσου Τωρα εγω φταιω που σας μαυριζω?!Ναι! Να μαθουν να σεβονται τον πελατη!Γερο-μύστης Αφου δεν καταλαβαινουν ας δουλευουν με τα βρωμοπακια!Ναι! Δεν σας την συστηνω!Γερο-μύστης Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 09 Απριλίου, 2015) 09 Απριλίου, 2015
Για την τσατσά θα συμφωνήσω,και την έχω ''μαυρίσει'' πολλές φορές στην ενημέρωση.Αλλά μου προκαλούν εντύπωση οι κακές της υπηρεσίες!Εμένα τουλάχιστον,στα σφιχτά όρια του διαθέσιμου χρόνου,με περιποιείται πολύ καλά στα προκαταρκτικά,και δεν... κλέβει στο γαμήσι!Τι να πω,με τα φεγγάρια τους κι αυτές!
14 Μαΐου, 2015
τα χουμε πει αυτά μακρυα και από τις δυο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2