Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την σονια την πρωτοειδα στην Ρεμουνδου 21 τον Μαιο του 13 περιπου. Με εντυπωσιασε και απο τοτε ειχα πολλες επαφες μαζι της γνωριζοντας και αποδεχομενος τις μικρες ιδιαιτεροτητες της. Για οσους δεν γνωριζουν δεν θελει να την χαιδευεις στο κεφαλι (ειδικα στην διαρκεια του στοματικου), δεν θελει χαιδεμα και παιχνιδι με τις ρογες της, δεν θελει εντονα πιασιματα και γενικως ειναι εξαιρετικα κυκλοθυμικη και περιεργη. Ειναι αυτο που λεμε οπου την πετυχεις. Για να λεμε και τα σωστα, ειχε τυχει μια φορα που εκατσε στο δωματιο 25 λεπτα !! με φουλ κοσμο εξω, επειδη ηθελε να της κανω μασαζ !!Χμμμ; Τις περισσοτερες φορες ομως ηταν στραβωμενη. Ο λογος επισκεψης παντα ηταν ενας, το σημειο αναφορας της : το στοματικο. εξαιρετικο, περιεργο (ηλεκτροφορο χελι το εχει χαρακτηρισει καποιος και ειναι σωστη η περιγραφη του). Στην πρωτη μου επισκεψη μετα απο την επταμηνη απουσια της, πριν απο λιγο καιρο, ηταν παλι απομακρη,σκεπτικη και λιγομιλητη. Γενικα ενω ειναι εμφανισιακα μια αριστοκρατικη και ερωτικη γυναικα, το υφος της και οι πραξεις της χαλανε την εικονα της. Την επισκεφθηκα ξανα το περασμενο σαββατο. Μολις μπηκα στον οικο ηταν στο σαλονι και ελεγε σε καποιον νευριασμενα να φυγει, και σε μενα μολις με ειδε μου ειπε "εσυ περασε εκει" γνωριζοντας φυσικα οτι για εκεινη πηγαινα στα σιγουρα. κατι σαν εντολη ηταν..το παρεκαμψα και μπηκα στο δωματιο..σε 5 λεπτα ηρθε, ειπε ενα "γεια σου μουρο μου" εβγαλε το πανω υφασμα που φορουσε και.....εφυγε !!! Μαλακία κατι ακουσα που ειπε σε καποιον στο σαλονι, παλι με νευρικη φωνη και ξαναμπηκε..εβγαλε το στρινγκακι της και ηρθε στο κρεββατι με τις γοβες..αρχισε βεβιασμενα τα κλασσικα προκαταρκτικα της,(ισπανικη,ψευτογλυψιμο στις ρογες κλπ) και φορωντας το προφυλακτικο αρχισε την πιπα..απολαυστικη, με αυξομειωσεις και εναλλαγη ρυθμου, με γλυψιμο στα @@ και γενικως μια πολυ καλη πιπα..ξαφνικα πεταγεται σαν να την χτυπησε ρευμα, και μου λεει "γιατι ολοι σας μου πιανετε το χερι? πως θα δουλεψω εγω?" της λεω εγω ξερω οτι εχεις προβλημα με το κεφαλι, με τις ρογες σου , με το στηθος , τωρα εχεις και με τα χερια? δεν απαντησε και συνεχισε νευριασμενα την πιπα..την αφησα να με τελειωσει ετσι, ντυθηκε με ενα "γεια" και την εκανε..
Εν κατακλειδι, η σονια εχει μπερδεψει τους-ξεκαθαρους-ρολους..δεν εχει συνειδητοποιησει οτι εκεινη πρεπει να κανει παροχη υπηρεσιων και οτι ο πελατης πληρωνει και εχει -λογικες- απαιτησεις..αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι ενα απλο μηχανημα παραγωγης ηδονης, ειναι ανθρωπος με τις συναισθηματικες εναλλαγες και ψυχολογικες μεταπτωσεις..αλλα εδω μιλαμε για μια κατασταση χρονιζουσα..εαν θελει να θεωρειται επαγγελματιας στο -ομολογουμενως- δυσκολα επαγγελμα που εχει επιλεξει να κανει, πρεπει να φερεται και σαν επαγγελματιας, γιατι οι καιροι εχουν αλλαξει και πλεον υπαρχουν πολλες και καλες επιλογες...κριμα..απο εμενα μαλλον ησυχασε..ουτε τα μαλλια της θα υποφερουν, ουτε οι ρογες θα δυσανασχετουν και τωρα ουτε τα χερια της θα εχουν προβλημα..το θεμα ειναι μηπως το σκεφτουν οι περισσοτεροι ετσι, και τοτε θα ειναι το προβλημα (της)...υγιαινετε..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2015
Όνομα κοπέλας
Σόνια
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.209
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2015
πολύ ωραία η κριτική σου.
16 Μαρτίου, 2015
Ο κόσμος φταίει που πάει και της τα ακουμπάει.............αν σταματούσαν να πηγαίνουν θα άλλαζε και η συμπεριφορά της
16 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

collateral συμφωνω απολυτα.
16 Μαρτίου, 2015
Αν δεν της αρεσει να παει στο Σερμπια να πλυνει σκαλεςΚουλ
Α
αεκαρα
16 Μαρτίου, 2015
Την Ευα Σονια την εχω παρει στο Φυλης υπογειο,στο Αλκιβιαδου γ και στο Βεργας εσχατως.Καθοτι βυζολαγνος δε μπορουσα να αντισταθω οποτε την εβλεπα απο το να περασω στο δωματιο αλλα επιβεβαιωνω οσα λες.Απο μενα εχει φαει μαυρο οριστικα,υπαρχουν κι αλλες κοπελες.Εντυπωση μου ειχε κανει οταν στις πλουσιες εποχες ζηταγε συν 20 ευρω για πρωκτικο,το συνολον 40 δηλαδη.Επειδη δεν ειμαι φαν δε με ενδιεφερε αλλα ακομα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε οτι υπηρχαν πολλοι που τα εδιναν.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5