Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Μαξιμ.Προκειται για μια νεαρη κοπελα με μακρυ ξανθο μαλλι , σχετικα ομορφο και λιγο παραξενο προσωπο , σιλικονατες τορπιλες , σιλικονατα χειλη , κανονικο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι.Η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο σωμα και σταση 69.Η κοπελα δηλωνει ''Τσεχα'' αλλα μαλλον ειναι Βουλγαρα.Εχει εργαστει και σε καποια στουντιο των Αθηνων με το ονομα Τζωρτζιαννα αν δεν κανω λαθος.Παλια ανακοινωνε και κωλο στο προγραμμα της οπως μπορειτε να διαβασετε και στις προηγουμενες κριτικες για την κοπελα.Η κοπελα σαλοναρισε γυμνη και με κατακαυλωσε! Μονο κατι μαυρες ζαρτιερες φορουσε!

Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Μαξιμ.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα και η συνενοηση γινονταν ευκολα.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και εγω αρχισα να την χουφτωνω.Της εγλυψα απαλα τα ωραια σιλικονατα βυζια της! Ειναι αρρωστεια οι βυζαρες της! Υστερα η κοπελα χωρις να μου εχει κανει ιχνος προκαταρκτικων με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο.Μετα την καταφατικη μου απαντηση ξεκινησε αμεωσως το κλαρινο.Ενταξει η πουτσα μου ηταν καυλωμενη και ειχε στυση , ομως τα προκαταρκτικα παιζουν μεγαλο ρολο στην αξιολογηση της ιεροδουλης.Η κοπελα εκανε μια αδιαφορη και γρηγορη πιπα.Χρησιμοποιουσε και αρκετα το χερι της.Δεν μου αρεσουν οι πολυ γρηγορες πιπες γιατι τις συνδιαζω με ξεπετα! Πιπωνε το μισο μου καυλι και χουφτωνε τα αρχιδια μου.Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια.

Μου περασε το προφυλακτικο και την ξαπλωσα ανασκελα για να ξεκινησουμε το σεξ.Το μουνι της ηταν τιγκα στην κρεμα οποτε ουτε λογος για γλυφομουνι! Εχει και αρκετα ξεχειλωμενο μουνι.Της τον εχωσα στην ιεραποστολικη σταση και αρχισα να την γαμαω.Την γαμουσα και της εγλυφα τα βυζομπαλα και τον λαιμο.Ειναι δεκτικη και σε φιλακια στο προσωπο.Αυτη ομως δεν συμμετειχεΛύπη καθολου κατα τη διαρκεια του σεξ.Μετα απο λιγο βγηκα απο μεσα της και σηκωσα το ποδι της στον ωμο μου.Της τον ξαναεχωσα και αρχισα να την γαμαω σε μετριους ρυθμους.Την γαμουσα και επαιζα με το μουνακι της με τα δαχτυλα μου χωρις αυτη να δυσανασχετει.Αυτη ειχε κλεισει τα ματια και εδειχνε να το απολαμβανει.Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει βγηκα απο μεσα της.Πεταξα το προφυλακτικο και αυτη ξαπλωσε διπλα μου.Αρχισα να τραβαω μαλακια πανω στα σιλικονατα βυζομπαλα της! Αυτη ομως δεν εκανε παιχνιδι!Λύπη Δεν εβγαζε την γλωσσα της! Δεν με κοιτουσε καυλιαρικα! Δεν εκανε κατι ναζιαρικο.Απλως κρατουσε τα βυζομπαλα της και κοιτουσε την πουτσα μου για να μην την βρει στο προσωπο.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα στα βυζια της! Αυτη περιμενε μεχρι να της πεταξω ολα τα φλοκια.Της εδωσα χαρτι για να σκουπιστει.Αυτη σκουπιστηκε και αρχισε να ντυνεται.Εκει εμεινα λιγο μαλακας! Ειδα οτι ειχε αφησει τα κωλοχαρτα με τα χυσια πανω στο κρεβατι!!!Ναι! Η κοπελα εβαλε το στρινγκακι της , ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες για το τελος , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Μαξιμ ειναι ουσιαστικα μια πλαστικη κουκλα! Σιλικονατα βυζομπαλα και σιλικονατα χειλη!Μοιαζει με την Αμερικανα πορνοσταρ της δεκαετιας του 90 Lexus Locklear! Εχει ωραιο αδυνατο κορμι αλλα στο προσωπο για τα δικα μου γουστα χανει λιγο.Δεν ανακοινωνεται πλεον κωλος και τελειωτικο στο στομα οπως παλαιοτερα.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν κανει προκαταρκτικα και η πιπα της ειναι μικρης διαρκειας και εχει γρηγορο ρυθμο.Εκανε και μια εμμεση νυξη για το χρονο.Ενταξει το εκανε με ευγενικο τροπο αλλα φαινεται οτι ειναι πιεστικη με το θεμα χρονου.Η ευγενικη τσατσα παντως δεν ενοχλησε.Η κοπελα δεν συμμετεχει στο κυριως σεξ και θελει συνεχεια καθοδηγηση.Εγω ειχα δηλαδη το πανω χερι στην συνευρεση.Ειναι δεκτικη σε φιλακια στο σωμα και σε δαχτυλο στο μουνακι της.Ενταξει ηταν ευγενικη και προθυμη σε οτι της ελεγα κατα τη διαρκεια του σεξ.Πρεπει να αυξησει την συμμετοχη της στο σεξ.Την συνουσια θα την χαρακτηριζα ως τυπικη.Δεν εχω να θυμαμαι κατι απο την συνευρεση.Κατεβηκα τα σκαλοπατια και βγηκα στην οδο Φωκαιας.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαξίμ
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2015
Σε ποια βάρδια δουλεύει η Μαξίμ? Χμμμ;
03 Μαρτίου, 2015
Κοιταξε απογευματινη/βραδυνη αλλαγη Φωκαιας 27β,Φωκαιας 24.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2