Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η δεύτερη καινούρια κοπέλα που δοκίμασα στον διπλανό οίκο είναι η Τζούλια απο Βουλγαρία και σίγουρα πρέπει να ήρθε μαζί με την Νικολέτα για να εργαστούν στην χώρα μας.Η Τζούλια είναι για τα προσωπικά μου γούστα καλύτερη εμφανισιακά απο την Νικολέτα και είναι πιο προσιτή κοπέλα σε υπηρεσίες μες στο δωμάτιο καθώς και πιο ξεψαρωμένη.Εμφανισιακά είναι κοντή και αυτή, με μακριά ξανθά μαλλιά (τρέσες όχι πραγματικά),δέρμα πιο λευκό απο την Νικολέτα σαν αλάβαστρο,λεπτή και με καλύτερο σώμα απο την πρώτη κοπέλα.Τα στήθη της είναι δυομισάρια πιο γεμάτα,ελαφρώς κρεμαστά και καλύτερης υφής απο την προηγούμενη.Πίσω στον ώμο της κατά την διάρκεια της συνουσίας μπόρεσα να διακρίνω σε τατού μία καρδούλα και ένα όνομα μάλλον γυναικείο.Τα χείλη της ήταν βαμμένα κόκκινα και είναι πάχια, δηλαδή τσιμπουκόχειλα όπως θα έλεγαν κάποιοι συναγωνιστές.Στο σαλόνι και στο δωμάτιο είναι και αυτή σχετικά αμήχανη αλλά είναι περισσότερο άνετη και επικοινωνιακή απο την πρώτη.Επίσης είναι πιο θερμή και χαμογελαστή.
Η κοπέλα μπήκε μέσα στο δωμάτιο μιλήσαμε λίγο στα Ελληνικά, μιας και τα καταλάβαινε και όπου είχε δυσκολία στα Αγγλικά.Όπως είμασταν όρθιοι αγκαλιαστήκαμε και προχωρήσαμε σε κάποια φιλάκια τα οποία η κοπέλα δεχόταν και προσέφερε σε σχετικά ελεγχόμενο βαθμό και όχι τόσο απλόχερα.Πάντως η κοπέλα είχε τον γενικό έλεγχο όσον αφορά τα φιλάκια.Της είπα να αφαιρέσει τα εσώρουχα της αποκαλύπτωντας μου τις βυζάρες της και το μουνάκι της. Γλυψιματάκια και ρουφηγματάκια στις βυζάρες της δέχθηκε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ενώ δεχόταν και δάχτυλο στο μουνάκι της το οποίο και διαπιστώσα προς μεγάλη μου ευχαρίστηση ότι ήταν στεγνό απο κρέμα.
Ξάπλωσα και η κοπέλα έγλυψε τα στήθη μου κατεβαίνοντας προς το μόριο μου το οποίο και αφού καθάρισε προσεκτικά με μωρομάντηλο υτπο πήρε στο στοματάκι της.Στην διάρκεια της πίπας είχε ξαπλώσει δίπλα μου και είχε ανοίξει τίμια τα πόδια της για να μπορώ να πιάνω. Ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της αυτή ασχολούνταν με τον πούτσο μου σε ένα μετρίου βάθους τσιμπούκι με σχετικά καλό βεντουζάρισμα των χειλιών της. Το τσιμπούκι της το χαρακτηρίζω σχετικά καλό αλλά θέλει ακόμα να βελτιώσει την τεχνική της.Αρνητικό ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έγλυψε αρχίδια.Επίσης ένα δεύτερο αρνητικό ότι η κοπέλα γενικά δεν ήθελε να την πολυαγγίζουν στα μαλλιά γιατί ήταν τρέσες και μάλλον φοβόταν μην της φύγουν.Το δεύτερο πάντως ήταν πταίσμα σε σχέση με το πρώτο.
Στο 69 πήρε σωστή θέση και αφέθηκε να απολαμβάνει τις περιποιήσεις μου ενώ τσιμπούκωνε το πέος μου και ανα διαστήματα προχωρούσε και σε handjob με σκοπό να με τελειώσει γρηγορότερα.Είχε βολευτεί πάντως καλά πάνω μου όπου μπορούσα να σπατουλάρω το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της. Το μουνάκι της ήταν στενότερο απο την πρώτη κοπέλα ενώ η πρωκτοβαλβίδα της ήταν δουλεμένη σε αρχικά στάδια.
Στην συνέχεια η Τζούλια μόνη της μου είπε να περάσουμε στο σεξ και πέρασε το προφυλακτικό πιο επαγγελματικά απο την πρώτη κοπέλα.Όμως πάνω στο προφυλακτικό έβαλέ αρκετά μεγάλη ποσότητα κρέμας απο το σωληνάριο που είχε και το άπλωσε κατά μήκος με τα χέρια της. Της είπα για αρχή να με καβαλήσει αυτή απο πάνω αρχικώς με αυτήν να δίνει ρυθμό και στην συνέχεια εγώ. Στην στάση αυτή δεν έδωσε φιλάκια,αλλά γλυψιματάκια και ρουφηγματάκια στις θηλές τις επέτρεψε μία χαρά αποζημιώνοντας με πλήρως.
Στο πισωκολητό στήθηκε με κλειστά τα πόδια για να μπορεί κατά κάποιο τρόπο να ελέγχει τις διεισδύσεις.Την τοποθέτησα κάπως καλύτερα και άρχισα να την καρφώνω ενώ της έβαζα επιφανειακά και λίγο δαχτυλάκι με τον αντίχειρα στο κωλαράκι της. Μιας και ανακοινώθηκε πρωκτικό της ζήτησα να την πάρω απο πίσω.Προσπάθησα και δεν έμπαινε τελικά μετά απο λίγη πίεση μπήκε αλλά μιας και είδα ότι πόνεσε η κοπέλα δεν προχώρησα.'Ετσι την πήρα απο την γνωστή και δοκιμασμένη οδό.
Στο ιεραποστολικό επίσης και πάλι δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα μιας και στήθηκε με τον ίδιο τρόπο με την πρώτη κοπέλα και δεν έδωσε και φιλάκια.Στο γονατιστό η αίσθηση κάπως βελτιώθηκε.
Τέλος αφαίρεσα το προφυλακτικό, ξάπλωσα στο κρεββάτι και την έβαλα να με τελειώσει με το τσιμπούκι της. Ενώ τον έπαιζα αυτή τον έγλυφε με την γλώσσα της και στο φινάλε το τοποθέτησε μέσα στο στόμα της και περίμενε στωικά να της τα ρίξω.Τελειώνοντας είπαμε λίγες κουβέντες ακόμα και αποχώρησε απο το δωμάτιο.Να προσθέσω επίσης στα αρνητικά ότι κάποια στιγμή μου έκανε νύξη για τον χρόνο και ότι έχει και άλλο δωμάτιο αλλά το έκανε με ευγενικό τρόπο.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι η Τζούλια είναι καλύτερη σε υπηρεσίες απο την πρώτη κοπέλα και καλύτερη εμφανισιακά σύμφωνα με τα δικά μου γούστα πάντα. Κάποια προσοχή όσον αφορά στην βελτίωση των υπηρεσίων της θα πρέπει να δωθεί. Μπορεί να ικανοποιήσει καλύτερα τον πελάτη σίγουρα, αλλά και πάλι όχι όλες τις περιπτώσεις.
Την προτείνω προς δοκιμή και μάλιστα πρώτη σε σχέση με την Νικολέτα γιατί έχει καλύτερο πακέτο υπηρεσιών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού