Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον καναπε.Η τσατσα μου ειπε οτι εχει δυο κοπελες.Ανοιξε το κουρτινακι και απο την κουζινα βγηκε πρωτα η μουναρα Ρενατα.Δευτερη εξηλθε η καινουργια ΑλεξανδραΈρωτας.Μου αρεσε με την πρωτη ματια η Αλεξανδρα!Έρωτας Η καταθεση ηταν μονοδρομος! Που να αντισταθεις σε τετοιο πειρασμο! Προκειται για μια νεαρη Ρωσιδα με μακρυ μαυρο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , ομορφο προσωπο , μικρο φυσικο στηθος , λευκο δερμα , κανονικο αναστημα και ωραιο κανονικο κορμι.Η τσατσα ανηγγειλε απλο και σταση 69 για την κοπελα.Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι.

Η Αλεξανδρα μπηκε χαμογελαστη στο δωματιο.Η κοπελα δεν γνωριζει Ελληνικα οποτε η συννενοηση γινονταν στην Αγγλικη γλωσσα.Ηταν ευδιαθετη και αυτο ηταν ενα σημαδι οτι θα περασω καλα.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και εγω αρχισα να την χουφτωνω.Εχει ωραιο σφιχτο κορμι.Αυτη ομως δεν αφαιρεσε αμεσως τον στηθοδεσμο της.Αυτη αρχισε να μου κανει καποια προκαταρκτικα.Μου εγλυφε αργα και αισθησιακα τα βυζακια μου και επαιζε με το καυλι μου.Μου αρεσει γιατι ολο αυτο γινονταν σε χαλαρο και αργο ρυθμο.Υστερα μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια αδιαφορη πιπα.Ειχε τοποθετησει το σωμα της πλαγια προς τα εμενα και ετσι βολευομουν για να χουφτνωνω.Με πιπωνε και ταυτοχρονα αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της.Εγω την χουφτωνα στα βυζακια , πατουσα το κεφαλι της για να τον παρει πιο βαθια , εβαζα δαχτυλο μεσα στο μουνακι της χωρις αυτη να διαμαρτυρηθει.Χρησιμοποιουσε λιγο το χερι της στην πιπα και επαιζε με τα μπαλακια μου με το χερι της.Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω τα βυζακια της.Δεν χορτανα να την γλυφω!Γλώσσα Ηταν σαν να τρωω το αγαπλημενο μου γλυκο! Εχει πολυ καθαρο σωμα.Υστερα κατεβηκα πιο κατω για να περιποιηθω το μουνακι της.Εχει ωραιο καθαρο και μικρο μουνακι.Την εγλυφα και αυτη εδεχινε να το απολαμβανει! Της εβαλα και λιγο το δαχτυλο μεσα στο μουνακι.Δεν με αφησε ομως να το χωσω βαθια μεσα στη μουναρα της. Αυτη εβγαζε επιφωνηματα καυλας και επαιζε με τα μαλλια μου! Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτην την σταση.

Σταματησα για να περασουμε στο κυριως πιατο.Της τον εχωσα στην ιεραποστολικη σταση και αρχισα να την γαμαω σε μετριους ρυθμους.Αυτη με τραβουσε προς το μερος της.Ταυτοχρονα της εγλυφα τον λαιμο και την φιλουσα στο προσωπο.Τα γλωσσοφιλα τα απεφυγε ευγενικα παρα την επιθεση αγαπουλιασης που της εκαναΛύπη.Ανεβασα ρυθμο και αυτη εβγαζε καυλιαρικα επιφωνηματα.Δεν ηθελα ομως να τελειωσω σε αυτην την σταση.Ηθελα να την δοκιμασω και στα τεσσερα.Βγηκα απο μεσα της και της ειπα να αλλαξουμε σταση.Αυτη μου ειπε οτι δεν εχουμε πολυ χρονο και οτι πρεπει να τελειωσω! Εκει ξενερωσα!Λύπη Ξενερωνω οταν η ιεροδουλη θιγει το θεμα χρονου.Επειδη ομως μου αρεσε πολυ , η στυση μου ηταν πετρα! Ενταξει το ειπε με ευγενικο τροπο , δεν παυει βεβαια να ειναι γεγονος οτι εθιξε το θεμα χρονου.Η ευγενικη υπηρεσια παντως δεν ειχε ενοχλησει.Δευτερη λοιπον και τελευταια σταση το πισωκολητο.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους προκειμενου να χυσω.Αυτη ειχε τοποθετησει καλα το σωμα της.Στην αρχη τραβιονταν προς τα πισω αλλα μετα σταματησε.Την γαμουσα δυνατα και της εριξα μερικα χαλαρα κωλοχαστουκακια.Αυτη συνεχιζε να βγαζει τα καυλιαρικα επιφωνηματα.Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω στο μουνακι της.Οταν τα εχυσα ολα βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε με ευγενικο τροπο και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Αλεξανδρα ειναι μια αρκετα ομορφη κοπελα με ωραιο κορμι.Στα θετικα ειναι οτι κανει προκαταρκτικα και ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα , στο προσωπο , δαχτυλο στο μουνακι.Τα γλωσσοφιλα τα αποφευγει ευγενικα.Η πιπα της ειναι μετρια , ομως φαινεται οτι προσπαθει.Της αρεσει το γλυφομουνι και το απολαμβανει με επιφωνηματα.Απλως ειναι νεα στη δουλεια και φαινεται η απειρια της.Μου φανηκε και καπως ντροπαλη.Δεν ειναι δηλαδη για αγρια γαμησια , ειναι για gfe καταστασεις.Στα αρνητικα ειναι οτι εθεσε το θεμα του χρονου.Δεν ξερω ισως να αγχωνεται με την συγκεκριμενη τσατσα , ισως με καποια αλλη τσατσα να ειναι πιο χαλαρη με τον χρονο.Ισως να αγχωνεται επειδη δουλευε με την μουναρα Ρενατα και ειχε μεγαλο ανταγωνισμο.Ισως δηλαδη να περασετε καλυτερα αν την πετυχετε να δουλευει μονη της.Παντως αυτο το μωρο δεν μπορεις να το χορτασεις σε μερικα λεπτα! Ηταν σαν να εφαγα ενα ωραιο φαγητο σε μικρη μεριδα! Αρε αυτος ο γαμημενος ο χρονος! Πιστευω οι λατρεις των μοντελε κορμιων αξιζει να την δοκιμασετε! Βγηκα με αναμεικτα συναισθηματα στην οδο Φυλης και η λεξη χρονος τριγυρνουσε στο μυαλο μου! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2015
Τύπε μου δουλεύει και πρωινή στο Διδύμου 7Α το μωράκι,
που έχει ησυχία, πάρτην εκεί και θα περάσεις ζάχαρη...χεχεχε
H
HotVenom
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1