Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ανεβηκα τα λιγα σκαλοπατακια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου που εχει χαμηλο φωτισμο.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Αλινα.Προκειται για μια ψηλη νεαρη Ρουμανα με σχετικα ομορφο προσωπο , μακρυ μελαχρινο μαλλι , ωραια μικρα στητα βυζακια , μερικα μικρα τατουαζ στα χερια και την πλατη , σωμα με πιασηματα και κωλαρα!Γλώσσα Η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο και σταση 69.Η κοπελα σαλοναρισε σκυθρωπη και μελαγχολικη.Ηξερα οτι το πιο πιθανο ειναι να φαω φολα αλλα τελικα αποφασισα να περασω στα πορνοενδοτερα.Πληρωσα και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης απο θεμα καθαριοτητας.Περιμενα κανενα 10λεπτο γιατι ειχε αλλο πελατη πριν απο μενα.

Η Αλινα μπηκε στο δωματιο μελαγχολικη και ανεκφραστη.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες , μιλαει σπαστα Ελληνικα.Αυτη αφαιρεσε τα εσωρουχα της και καθισε διπλα μου.Εγω πηγα να γλυψω τα ωραια της βυζακια αλλα αυτη πονουσε και ετσι εφαγα ακυρο!Λύπη Ηδη ειχα καταλαβει τι θα επακολουθησει! Οι φοβοι μου επιβεβαιωθηκαν! Με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο και υστερα απο την αρνητικη μου απαντηση , μου περασε αμεσως προφυλακτικο και υστερα απο υποδειξη μου εκανε λιγα προκαταρκτικα μερικων δευτερολεπτων!!!Λύπη Δηλαδη μου εγλυψε λιγο τα βυζακια μου! Υστερα αμεσως ξεκινησε το στοματικο σεξ.Στην αρχη ηταν λιγο αγαρμπη και χρησιμοποιουσε λιγο το χερι της.Μετα βελτιωθηκε και πηρε το χερι της.Επαιρνε τον μισο πουτσο μεσα στο στοματακι της , δεν μπορει να τον παρει βαθια.Την πιπα της θα την χαρακτηριζα ως μετρια.Η πιπα της ηταν μικρης διαρκειας.

Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα για να ξεκινησουμε το κυριως πιατο.Εχει μικρο λεπτο μουνακι και ηταν ελαφρως αξυριστο.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και εκανα βαθιες διεισδυσεις στην μουναρα της.Αυτη εβγαζε επιφωνηματα αλλα ειτε ειχε στραμμενο το κεφαλι προς τα πλαγια ειτε κοιτουσε χαμηλα την κοιλια μου.Με το που της εγλυφα τον λαιμο αυτη αμεσως γυρνουσε το κεφαλι.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτην την σταση.Ειχα αρκετες αντοχεςΓλώσσα.Ειχα ομως ηδη βαρεθει την ξινηΓαμήσου της φατσα και ηθελα να δωσω τελος στην συνευρεση! Την εστησα στα τεσσεραΚατσικογάμης με καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Της τον ξαναεχωσα και αρχισα να την γαμαω σε μετριους ρυθμους.Αυτη εβγαζε καποια επιφωνηματα και ειχε κατεβασει το κεφαλι της προς τα κατω! Να κοιταξει τον καθρεπτη και να κανει παιχνιδι ουτε λογος!!! Παντως εχει ωραια κωλαρα! Εγω ανεβασα ρυθμο και προσπαθουσα να χυσω.Σκεφτομουν διαφορα για να χυσω! Μπορει η Εθνικη Ελλαδος να εχασε απο την Ρουμανια στα προκριματικα του Ευρο , εμεις ομως γαμαμε τις Ρουμανες!Ναι! Μετα απο μερικα λεπτα σφυροκοπηματος αρχισα να χυνω στο μουνακι της! Αυτη αμεσως πηγε να τραβηχτει αλλα την κρατησα και της ειπα να περιμενει.Μονο οταν τα εχυσα ολα , βγηκα απο μεσα της.Αυτη ντυθηκε αμεσως στα γρηγορα και αποχωρησε χωρις να πει ουτε ενα γεια!

Συνοψιζοντας , η Αλινα ειναι μια κοπελα μετριας εμφανισης.Στα αρνητικα ειναι οτι τα προκαταρκτικα της ειναι ελαχιστα και εχουν διαρκεια δευτερολεπτων! Η πιπα της ειναι μετρια και εχει μικρη διαρκεια! Προσπαθει να αποφυγει τα φιλακια στα βυζια και στο σωμα της! Εχει δηλαδη συμπεριφορα ''Μη μου απτου!'' Γενικα ειναι μια ξινη,σκυθρωπη και ψυχρη ιεροδουλη! Να μαθει να σεβεται τα λεφτα του πελατη! Δεν σας την συστηνω σε καμια περιπτωση!Γερο-μύστης Για αλλη μια φορα τα κεντρικα της Φυλης αποδεικνυονται πεταμενα λεφτα!!!Ναι! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, fouxter

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2015
Φαίνεται από μακριά, ότι είναι χάλια στο κρεββάτι.
Όσες φορές την έχω δει έχει ξινισμένη μούρη.
Ας πάει μια βόλτα από Μετάκσι να ισιώσει, ρουφώντας ακά, στρώσεις από Πάκικο πουτσοτύρι. Μεγάλο χαμόγελο
PK
Panos Kassandras
03 Φεβρουαρίου, 2015
Απαράδεκτη εντελώς θυμάμαι όταν είχε πρώτο έρθει φυλής πως έκανε στο σαλόνι καυλαντισμα φουλ αποδείχθηκε μεγάλη φολα πραγματικα είναι απο αυτές που τη βλέπεις και λες ποτε των ποτών δεν θα δοκιμασω και μετα απο την κριτική αυτή πολλοί θα γλυτώσουν τα χρήματα τους
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2