Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 197 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στη ζωη,μονο οταν χανεις κατι εστω και προσωρινα,αναγνωριζεις την αξια του.Καταλαβαινεις το ποσο πολυτιμο σου ειναι,και το τι πραγματικα σημαινει για σενα.
Η Σονια ειχε χαθει απο την πιατσα για 8 μηνες.Ενιωθα ενα σημαντικο κενο και μου ελειπαν οι ερωτικες μας συνευρεσεις.Συχνα ενιωθα τις αναμνησεις να με πλημμυριζουν,ενθυμουμενος την πρωτη φορα που την ειχα δει το 2008.Απο την πρωτη στιγμη ειχα λατρεψει την ομορφια της,την αριστοκρατικοτητα της,την αξια και το μεγαλειο της.
Ετσι οταν εμαθα οτι ξαναγυρισε,ενιωσα ενα σκιρτημα και μια αναστατωση.
Περιμενα την Σονια στο σαλονι και βγαινοντας απο το δωματιο,μου χαμογελασε με ενα τοσο υπεροχο χαμογελο που για αλλη μια φορα με αναστατωσε.Τα ματια μας κοιταχτηκαν συνωμοτικα και λαγνα,γνωριζοντας για το επικειμενο δυνατο σεξ που θα μας χαριζε στιγμες ηδονης.
Περιμενα στο δωματιο.Τα λιγα λεπτα αναμονης αναλογιστηκα το πως η μικρη και ασημαντη ζωη μας αποκτα αλλη διασταση και αλλη ουσια οταν νιωθουμε διπλα μας,ατομα απο το παρελθον μας,τα οποια νιωθουμε ενα κομματι απο τον εαυτο μας.Και αναλογιστηκα οτι η παρουσια της Σονιας εκτος απο την ηδονη θα με βοηθουσε να κανω ενα ταξιδι στον εσωτερικο μου κοσμο,ψαχνοντας την ουσια της ζωης.
Η Σονια μπηκε και εγω της ετεινα τα δαχτυλα μου.Τα αγγιξε και με κοιταξε καταματα.Τα ματια της εδειχναν χαρα για την συναντηση μας και ανυπομονησια για το επικειμενο σεξ που επροκειτο να επακολουθησει
''τι κανεις αγαπη μου''με ρωτησε''περασαν τοσοι μηνες, εχουμε καιρο να τα πουμε''
Δεν απαντησα.Ενιωθα δεος.Ηταν πιο ομορφη και πιο σεξυ απο οταν ειχα να την δω.Λες και ο χρονος δουλευε για αυτην,αντιστρεφοντας το καθετι.Της εδωσα απλα ενα απαλο φιλι στο κατω χειλος,κοιτοντας της καταματα.
Χαμογελασε και παιρνοντας με απο το χερι,με πηγε στο κρεβατι.Φτανοντας εκει ξεκινησε να μου πιπιλαει ελαφρα την αριστερη μου ρωγα ενω ταυτοχρονα χαιδευε το δεξιο μου στηθος.
Χαιδευα με την ακρη των χεριων μου τα γυμνασμενα της μπρατσα αποφευγοντας να αγγιξω τα μαλλια της,κατι που την εκνευριζει.Σιγα σιγα το κεφαλι της κατεβηκε στο πουλι μου και ξεκινησε την απιστευτη πιπα της.
Πιπα περιτεχνη με ηδονικες κινησεις στη βαλανο απο τη γλωσσα και ταυτοχρονο καταβροχθισμα της ψωλης σε βαθος.2 κινησεις τοσο αντιφατικες και τοσο δυσκολες στο να εκτελεστουν ταυτοχρονα.
Δεν ηθελα να τελειωσω τοσο γρηγορα και της ζητησα να σταματησει.Ηθελα να συνεχισουμε με ενα ιεραποστολικο- βλεποντας τις αλα Σοφια Λωρεν ματαρες της-και στην συνεχεια το συνεχισαμε με ισπανικο οπου και τελειωσα πανω στις βυζαρες της.Δωσαμε ενα φιλι αποχαιρετισμου,υποσχομενος στον εαυτο μου οτι συντομα θα ξαναβρεθω κοντα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ena Vima Mprosta

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2015
ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1