Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Την Σόνια την είχα πάρει ξανά πριν 1 χρόνο και κάτι και μπορώ να πω οτι είχα εντυπωσιαστεί. Μετά από αρκετό καιρό αποχής της από τα μπουρδέλα...όπως μου είπε σήμερα η ίδια επέστρεψε για να μας ξαναθυμίσει τις δυνατές τις στιγμές....Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από το βλέμμα της και το χαμόγελο πριν δώσω το 20ευρω. Η πίπα της ήταν στα ίδια επίπεδα όπως τότε αλλά τίποτε άλλο δεν την θύμιζε. Την ενοχλούσε το παραμικρό δεν με άφησε να βυζάξω τα υπέροχα στήθια της αρχικά αλλά δεν μου άφησε και περιθώρια μετά να απολαύσω το σεξ μαζί της. Ηταν μια άλλη Σόνια από εκείνη που θυμάμαι...Ακόμα βλέπεις την ίδια γυναικάρα αλλά στην πράξη δεν μου το απέδειξε...κρίμα γιατί πήγα με όλες τις θετικές σκέψεις όταν άκουσα για την επιστροφή της... Θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία και μετά τον πούλο......Και να πεις οτι είχε κόσμο άδεια ήταν.... Δεν κάνω πιο αναλυτική κριτική γιατί ξενερώνω μόνο με την ιδέα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
110
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2015
Έχεις δίκιο φίλε μου κ εγω έκανα ένα τεστ όντως γυναικάρα για την ηλικία της αλλά πολύ ξεπετα μεσα στο δωμάτιο όχι το ένα οχι το άλλο μη πιάνεις τα βυζια έτσι κ απο κόσμο τπτ άδειο το μαγαζί κάντε λίγο εμπάργκο να πάρει το μην κ αν αλλάξει πολιτική εμείς εδω είμαστε δεν δίνω 20ε να γαμισω έπιπλο επειδή έχει καλα μασταρια ελέως ποια το έχει παρακάνει μαύρο λοιπόν κ βλέπουμεΝαι!Ναι!
S
sohoviz
21 Ιανουαρίου, 2015
χμμ- Αναμενόμενο.. Τετοια δείγματα έδειχνε και η κ Ευα= νυν Σονια απο το Φυλής 92 πριν 8 χρονια... Ποσο μαλλον τώρα ,,,,
Δεν ξέρω μετά - στο Κων/πολεως 94 , πως ήταν- ας μας πει καποιος φίλος ...Χαμόγελο
21 Ιανουαρίου, 2015
Γλώσσα Καλά τα λες μαν κ εγω τα θυμάμαι αυτα που έκανε στο υπόγειο της φυλής για αυτό λίγο χέρι πιστεύω να της κάνει καλόΝαι!Ναι!
S
sohoviz
23 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

στο κωνσταντινουπολεως την ειχα παρει μια φορα (με 40 ευρω αν θυμαμαι καλα) αλλα η συμπεριφορα της ηταν πολυ ξινη, μην ακουμπας τα βυζια, μη το ενα, μη το αλλο... Ξεπετα ολκης και πολυ εκνευριστικη η συμπεριφορα της!! Την εχυσα στο στομα στα γρηγορα και εφυγα γιατι αν καθομουν παραπανω θα την αρχιζα στις κατακεφαλιες. Παρα πολυ σπαστικη γκομενα, κανονικα δε θα επρεπε να παταει κανενας να τη γαμησει και να παει η μανταμιτσα να πλυνει καμια σκαλα για να βγαλει τα προς το ζην.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4