Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη απόγευμα στις 20.00,μετά απο μία μικρή βόλτα σε Φυλής , Διδύμου και Φωκαίας βρέθηκα εδώ. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάρω παρτούζα στο Φωκαίας 24 την Καρολίνα με την Ελένη αλλά την τελευταία στιγμή δεν πέρασα.
Χτύπησα το κουδούνι , μου άνοιξε η ίδια η κοπέλα . Καλησπέρα είπε με τα κοφτά ελληνικά και την βαριά φωνή της. Εγώ είμαι μου λέει ενώ μου έτριβε τον πούτσο και χούφτωνε τα βυζιά της. Κάνω ελεύθερο στοματικό , γλύφω αρχιδάκια , κάνω κώλο και αυταρχικό μου λέει. Πως σε λένε την κάνω , Ντενίς μου λέει , Ντενίσα την ρωτάω , όχι Ντενίς μου απαντάει , απο πού είσαι , απο Ρουμανία λέει. Θα περάσεις δεν ξέρω το σκέφτομαι της απαντάω. Θα περάσεις μου ξαναλέει , θέλω σεξ τώρα , τι να κάνω? Γέλασα , είμαι καλή μέσα μου λέει.
Για να σε δούμε είπα , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Γρήγορο φρεσκάρισμα στο νιπτήρα. Δεν άργησε να έρθει κρατώντας κρέμα και το προφυλακτικό. Η Ντενίς είναι μιά μελαχρινή κοπέλα γύρω στα 30 , έχει σώμα με πιασηματάκια κυριώς στην κοιλιά , αγριόφατσα και 2.5άρια βυζιά. Έβγαλε τα άσπρα εσώρουχα που φορούσε και κατευθείαν άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο με το ένα χέρι και να μου τρίβει το στήθος με το άλλο. Ξάπλωσα , με φιλούσε στην κοιλιά και εγώ τις έκανα πλάκα ότι είμαι έγγειος , γέλασε , εκεί που γελάγαμε είχε ήδη ανοίξει το προφυλακτικό και πήγε να μου το βάλει. Της είπα ότι θέλω χωρίς , το άφησε πάνω στο κομοδίνο σε μια χαρτοπετσέτα. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , έκανε ένα πολύ γρήγορο πέρασμα απο τα αρχίδια , η πίπα της ρηχή και πάνω πάνω στο κεφαλάκι , πιο πολύ μου τον έπαιζε με το χέρι της...Ούτε ένα λεπτό και πήρε το προφυλακτικό απο το κομοδίνο και μου το φόρεσε. Συνέχισε την πίπα που τώρα ήταν λίγο πιο βαθιά. Της είπα να γυρίσει για 69 , γύρισε , άρχισα να την γλύφω και αμέσως ξεκίνησε τους βαθιούς αναστεναγμούς.......Εκεί που έγλυφα , ξαφνικά γύρισε και μου είπε τώρα θέλω τον πούτσο σου στο μουνί μου και ανέβηκε απο μόνη της απο πάνω μου.
Έκανε κάποιες κυκλικές κινήσεις με την λεκάνη της και φώναζε εμφανώς ψεύτικα. Αλλαγή στάσης και την έστησα στα τέσσερα , άρχισα να την γαμάω αρχικά απο μουνί , ύστερα απο λίγο της είπα ότι θέλω το κωλαράκι της. Οχι μην σταματάς γάμα το μουνί μου με έχεις καυλώσει απάντησε προφανώς για να αποφύγει το πρωκτηκό. Της απάντησα να σου γαμήσω λίγο την κωλοτρυπίδα και αν θές μετά ξανά απο μουνί. Έβαλε λίγο κρέμα , μπήκα με δυσκολία ενώ έδειξε να πονάει , μόνο μερικές διεισδύσεις και συνέχεια τραβιόταν προς τα μπροστά . Κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να γαμήσω και της είπα να μου πάρει πίπα για να χύσω.
Ξάπλωσα , μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να μου τον παίζει άγαρμπα , της είπα ότι θέλω πίπα , άρχισε ξανά αερόπιπα ενώ συνέχισε με πολύ χέρι , όταν άρχισα να χύνω έκλεισε το στόμα της και έστρεψε τον πούτσο μου προς την κοιλία μου.....Δεν μπορώ να πω όμως σηκώθηκε αμέσως και μου έφερε χαρτί να σκουπιστώ. Σηκώθηκα και πήγα να πλυθώ , ενώ αυτή όσο ντυνόταν μου έλεγε ότι είμαι ωραίο παιδί(ουουου...χα χα χα ) και πότε θα ξανάρθω να την γαμίσω.. δεν της απάντησα.
Στο σωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο. Είναι η κλασσική κοπέλα που κάνει πολλά για να σε περάσει στο δωμάτιο και μετά μέσα σε αυτό είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων , ακόμα προσπαθεί να αποφύγει τις υπηρεσίες που ανακοινώνονται. Δεν θα την ξανατιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντενίς
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.826
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού