Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημεράκι στις 12.00. Ρεπό και βόλτα πρώτα από Φυλής και πέριξ για να καταλήξω στα σπιτάκια πέριξ της Λιοσίων. Έχοντας μάθει ότι μετά από πολλούς μήνες επέστεψε η Σόνια , δεν ήταν δυνατό να μην της κάνω μία επίσκεψη μίας και είχα να την πάρω από πέρσι τα χριστούγεννα. Την Κυριακή που είχα περάσει πάλι από εδώ γινόταν λαϊκό προσκύνημα και έφυγα , σήμερα ήταν σαφώς πιο ήρεμα τα πράγματα. Δουλεύει η Σόνια είπε η υπηρεσία , την ξέρεις? Με ξέρει με ξέρει ακούστηκε μια φωνή μέσα από το κουζινάκι και μέσα από την κουρτίνα ξεπρόβαλαν τα βυζόμπαλα της Σόνιας και φυσικά μετά αυτή….. Τι κάνεις μωρο μου , μου έλειψες θα περάσεις? Φυσικά απάντησα.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Φρεσκάρισμα στον νιπτήρα και τσούπ έκανε εμφάνιση η Σόνια , δεν πιστεύω να κρυώνεις με ρώτησε , θα σε ζεστάνω εγώ είπε πρίν καν απαντήσω. Ξάπλωσε μου είπε , έτριψε τις βυζάρες της στο πρόσωπο μου στο στήθος μου και κατέβηκε ακόμα πιο κάτω , έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες και μου έκανε ισπανική . Ερώτηση για προφυλακτικό , με σκούπισε σχολαστικά με μωρομάντιλο τόσο στον πούτσο όσο και στα αρχίδια.
Ξεκίνημα με πέρασμα από τα αρχίδια και μετά ξεκίνησε το ξακουστό τρομπόνι της , για το οποίο έχω και έχουν γράψει πολλοί , η τύπισσα είναι μαστόρισσα , της είπα να γυρίσει για να την γλύψω και εγώ , όχι χέρια αναφώνησε και χαμογελώντας της απάντησα ότι το ξέρω. Με ρώτησε αν θέλω σεξ.

Πέρασμα προφυλακτικού και την έστησα στα τέσσερα για την μία και μοναδική στάση που θα επιχειρούσα αφού εννοείτε ότι θα τελείωνα στο στόμα της. Καλή στάση σώματος και γαμίσι χωρίς μεγάλη ένταση όπως συνηθίζω για να μην τσινήσει . Αφού την γάμησα για μερικά λεπτά σταμάτησα και ξάπλωσα ανάσκελα . Μού έβγαλε το προφυλακτικό και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , με τσιμπούκωνε μέχρι που έχυσα ενώ δεν σταμάτησε να με ρουφάει μέχρι να με στραγγίξει , όσοι την έχουν πάρει ξέρουν τι εννοώ. Όταν πια ξαναείδα τον πούτσο μου ήταν σαν να έχει πλυθεί….. Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα και ξεκίνησε τις γαργάρες…γύρισε στο κρεβάτι όπου καθόμουν ακόμα ξαπλωμένος και μου καθάρισε τον πούτσο με μωρομάντιλο.

Στο δωμάτιο έκατσα κοντά τέταρτο(χρόνος πολύς αφού άντεξα και δεν έχυσα με τέτοια πίπα) , όταν περνάω με την Σόνια ξέρω τι θα μου δώσει και τι θα κάνω. Η πίπα της είναι σούπερ και παίρνει καλές στάσεις , όποιος θέλει γλωσσόφιλα , δάχτυλα(να βάλει) και πολύ παιχνίδι με τις βυζάρες της το μόνο που θα καταφέρει είναι να την νευριάσει , όποιος θέλει να απολαύσει τις υπηρεσίες της με τον τρόπο που αυτή θέλει θα περάσει καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Σόνια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.976
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2015
Ετσι οπως τα λες στο τελος της κριτικης.Θελει να τα εχει ολα υπο ελεγχο,οχι εδω,οχι εκει,μη ετσι,και αυτο ειναι αρκετα σπαστικο.Φοβερο σωμα και βυζια αλλα αποτρεπτικη συμπεριφορα.Γι αυτο την εχω παρει μονο 4 φορες σε Φυλης,Αλκιβιαδου και Βεργας και δεν ειναι στανταρακι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1