Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετα τις καλες κριτικες για την συγκεκριμενη κορασιδα αποφασισα να την τιμησω.Κατεβηκα τα λιγα σκαλοπατακια και εισηλθα στο μικρο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον καναπε και η σχετικα ομορφη τσατσα μου παρουσιασε την Αλεξια.Προκειται για μια νεαρη κοπελα με κανονικο αναστημα , μικρομεσαιο ωραιο στηθος με μεγαλη ρωγα , μαυρο μαλλι πανω απο τους ωμους που ειναι ξυρισμενο απο την μια πλευρα , ομορφο προσωπο , ενα πιρσινγκ πανω απο τα χειλη , ενα μεγαλο τατου στην πλατη και κανονικο κορμι.Σαλοναρισε ολογυμνη χαμογελοντας και φορουσε μεγαλα στρογγυλα σκουλαρικια.Εχει δηλαδη ροκ εμφανιση.Να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα απο την εμφανιση της , δεν με ενθουσιαζει το ροκ στυλ.Θελω η γυναικα να βγαζει μια γλυκητητα και μια θυληκοτητα.Παντως αντικειμενικα ειναι μια εμφανισιμη κοπελα.Μοιαζει με την πορνοσταρ Christy Mack , αυτη που ειχε φαει ξυλο απο τον γκομενο της.Συμφωνα με τους συναγωνιστες εχει δουλεψει παλαιοτερα Ευνειδων 5 , Αριστοτελους 6 , Φυλης 104 κτλ. Η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα και σταση 69.Πληρωσα και περασα στο δωματιο που ειχα γαμησει την Αννα την Πολωνεζα και την Μαρια την σγουρομαλλα.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι.Ευτυχως το κλιματιστικο δουλευε στο φουλ και ζεσταθηκα απο το ψοφοκρυο που εκανε εξω.

Μετα απο λιγο ηρθε η ευδιαθετη κοπελα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες , μιλαει πολυ καλα Ελληνικα.Μου ειπε οτι ειναι λιγο κρυωμενη και καθισε διπλα μου.Εγω αρχισα να την χουφτωνω και να της γλυφω τα βυζια.Αυτη ταυτοχρονα επαιζε με το καυλωμενο μου καυλι.Ειχε μακρια κοκκινα νυχια και με καυλωσε απιστευτα.Της εγλυψα και λιγο τον λαιμο.Ηταν πεντακαθαρη και μοσχομυριζε! Ειχε βαλει ενα ωραιο και δυνατο αρωμα.Δεν θελει ομως γλυψιμο στο προσωπο.Μου ειπε γενικα οτι της αρεσει να την φιλανε και οχι να την γλυφουν.Ξενερωνει με το γλυψιμο.Μετα ξαπλωσα και αυτη τριφτηκε λιγο με σωμα της πανω στο καυλι μου. Ζητησα να μου γλυψει τα βυζακια .Αυτη μου ειπε ομως οτι δεν κανει τετοια πραγματα.Μου περασε το προφυλακτικο στην καυλωμενη πουτσα και ξεκινησε μια αρκετα καλη πιπα.Με εντυπωσιασε θετικα με την πιπα της.Δεν χρησιμοποιουσε καθολου το χερι της και με πιπωνε σχετικα βαθια με το στοματακι της.Απλως ειχε λιγο γρηγορο ρυθμο.Ηταν στα τεσσερα και το σωμα της ηταν στα πλαγια προς τα εμενα.Εγω επαιζα με το μουνακι της και την εβλεπα απο τον καθρεπτη.Πολυ ωραια η θεα του μουνιου και της κωλοτρυπιδας της στα τεσσερα! Καποια στιγμη εκει που επαιζα με το μουνακι της ακουμπησα και λιγο την κωλοτρυπιδα της αλλα αυτη αμεσως πεταξε ενα ''εε!'' Σιγα κοριτσι μου δεν θα σου βαλω δαχτυλο στον κωλο!Ναι! Η πιπα της ηταν ικανοποιητικης διαρκειας.Καλα γλυψιμο αρχιδιων δεν τολμησα να ζητησω γιατι ηξερα οτι θα ετρωγα σιγουρα ακυρο.

Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το καθαρο και ξυρισμενο μουνακι της.Εχει πολυ ομορφο μουνακι.Αυτη ειχε κλεισει τα ματια και εβγαζε καποια χαμηλωφωνα επιφωνηματα.Δεν εμεινα πολυ ωρα σε αυτην την σταση γιατι ξερω οτι η συγκεκριμενη τσατσα ειναι αυστηρη με τον χρονο.Παντως η κοπελα δεν μου ειπε να σταματησω το γλυφομουνι , εδειχνε να της αρεσει.Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω σε αργους ρυθμους.Η κοπελα δεν ειναι για δυνατα και αγρια γαμησια.Την γαμουσα και αυτη με κοιτουσε με τα καυλιαρικα ματακια της.Οταν της εγλυφα τον λαιμο αυτη γυριζε το προσωπο της προς τα πλαγια για να μην την φιλαω στο προσωπο.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτην την σταση.Αυτη επαιζε με τα βυζακια μου.Βγηκα απο μεσα της και της ειπα να ανεβει απο πανω μου.Αυτη ηθελε να με καβαλησει σε reverse cowgirl αλλα εγω της ειπα να ανεβει με το προσωπο γυρισμενο προς τα εμενα.Ηθελα να βλεπω το προσωπακι της.Αυτη ανεβηκε απο πανω και αρχισε στην αρχη να χτυπιεται σε αργο ρυθμο πανω στην πουτσα μου.Εγω επαιζα με τα βυζια της.Μετα βρηκε ρυθμο και χτυπιονταν πιο γρηγορα πανω στο καυλι μου! Εκανε σαν πορνοσταρ! Εγω σκεφτομουν απο μεσα μου οτι γαμαω την πορνοσταρ Christy Mack!Ναι! Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω παρατεταμενα στο μουνακι της.Αυτη χαμηλωσε την λεκανη της και εκανε κυκλικα και χαμηλα κουνηματα μεχρι να με ξεστραγγησει τελειως.Αυτη μου ειπε οτι δεν της αρεσει το κανονικο cowgirl γιατι οι πελατες της τσιμπανε τις ρωγες.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και ειχαμε λιγο social time.Την ρωτησα επιτηδες αν δουλευει τα απογευματα για να δω τι θα μου απαντησει.Αυτη απλως μου ειπε οτι ειναι καινουργια στο μαγαζι , δεν μου ειπε παντως οτι θα σταματησει και θα φυγει απο τον οικο.Τελος παντων επειδη εχουμε ακουσει πολλα απο τις πουτανες ο καιρος θα δειξει αν θα συνεχισει να δουλευει στον συγκεκριμενο οικο η αν θα εξαφανιστει για αλλες πολιτειες.Η κοπελα ντυθηκε και αποχωρησε απο το δωματιο.Φευγοντας την ακουσα μεσα απο το κουζινακι να με χαιρεταει και να με ευχαριστει.Την χαιρετησα με την σειρα μου και αποχωρησα.Βγηκα παλι στην οδο Κωνσταντινουπολεως και το ψοφοκρυο συνεχιζονταν!

Συνοψιζοντας , η Αλεξια ειναι μια αρκετα εμφανισιμη κοπελα.Ειναι δηλαδη μια καλη περιπτωση εμφανισιακα για το 20ρικο.Στα θετικα ειναι η καλης ποιοτητας πιπα της , της αρεσει το 69 και σε αφηνει αρκετη ωρα να την γλυψεις , ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν κανει προκαταρκτικα.Γενικα μου φανηκε λιγο παραξενη γυναικα.Εχει δηλαδη λιγο αυτο το στυλακι που εχουν οι μουναρες ιεροδουλες.Κανει δηλαδη λες και ειναι καμια ντιβα! Δεν της αρεσει να της γλυφουν τα βυζια , δεν της αρεσει να τσιμπανε τις ρωγες της , δεν της αρεσει το cowgirl , δεν της αρεσει να της ακουμπανε την κωλοτρυπιδα της κτλΝαι!.Θεωρω οτι κανει τυπικο γαμησι.Εγω προσωπικα βαριεμαι ομως το αποστειρωμενο σεξ.Την τιμησα κυριως λογω της εμφανισης της και οχι λογω των υπηρεσιων της.Η αποδοση της στο σεξ κυμαινεται σε μετρια επιπεδα.Παντως δεν την θεωρω φολα.Γενικα ειναι μια ευγενικη , συμπαθητικη και φιλικη κοπελα.Η τσατσα αυτη την φορα δεν ενοχλησε!Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2015
H τύπισσα είναι μεγάλη παραμυθατζού. Την Κυριακή το βράδυ μου είπε ότι θα έφευγε την επόμενη μέρα οριστικά για Αγγλία. Στο τέλος μάλιστα μου έδωσε και φιλί αποχαιρετισμού..... και με ευχαρίστησε για την στήριξη μου ( ως πελάτης της) στα studio, τα τελευταία 2 χρόνια.
08 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Περιμένεις από πουτάνα να σου πει την αλήθεια;;; Χμμμ;
PK
Panos Kassandras
08 Ιανουαρίου, 2015
την επόμενη μερα την γαμησα @margaritis σε μενα θα εφευγε τεταρτη ΜαλακίαΜαλακία
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3