Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ανεβηκα τα σκαλοπατια του οικου και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Ημουν απογοητευμενος απο την προηγουμενη καταθεση (βλεπε κριτικη Τζεσσικα,ενα στυλιαρι στη Φωκαιας που ομως δεν το χει!).Ηθελα ομως να ρεφαρω.Η τσατσα μου παρουσιασε δυο κοπελες.Την ξανθια Καιτη που εχω παρει πριν απο μερικες ημερες και την Αντζελικα.Αποφασισα να δοκιμασω την Αντζελικα , καθως θελω να γαμαω συνεχως διαφορετικες γυναικες και βαριεμαι τις ιδιες! Οποτε η Καιτη εφαγε ακυρο.Η Αντζελικα ειναι μια μελαχρινη κοπελα με καρρε πλεον μαλλι , σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , ψηλο αναστημα γυρω στο 1.75 , μικρα στητα βυζακια , σωμα με πιασηματα στην περιφερεια και ζουμερη κωλαρα , οχι ομως αντιαισθητικη.Ειναι Ρωσιδα και δηλωνει 25 χρονων.Η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο.Πληρωσα και περασα στο σκοτεινο δωματιο! Ξαπλωσα στο κρεβατι , καθως η κοπελα ειχε να ικανοποιησει αλλον πελατη πριν απο μενα.Ειχα παντως χρονο να ξεκουραστω και να παρω δυναμεις.Κοιτουσα το καυλι μου που ηταν ταλαιπωρημενο απο τα γαμησια κα τις μαλακιες! Η πουτσα ηταν τελειως πεσμενη και κοιμονταν τον υπνο του δικαιου! Εγω ομως ειχα πιστη στις δυναμεις μου! Πιστευα οτι θα φερος σε περας την πορνοαποστολη!

Μετα απο λιγα λεπτα ηρθε η χαμογελαστη Αντζελικα! Ειχε χαμογελο μεχρι τα αυτια! Φαινονταν απο την αρχη οτι υπηρχε χημεια μεταξυ μας.Ξεκινησαμε να μιλαμε στα Αγγλικα.Μιλαει καλα Εγγλεζικα με Βρετανικη προφορα.Εγω αμεσως αρχισα να την καλοπιανω με κοπλιμεντα για να περασω καλα!Γλώσσα Αυτη καθισε πανω μου και αρχισε να τριβεται! Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα η πουτσα μου ειχε γινει καγκελο! Ηταν μπετον αρμε!!! Η κοπελα μου εγλυφε τον λαιμο και εγω την χουφτωνα στα ζουμερα κωλομερια.Αυτη αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της και μου εφερε τα βυζακια της στην μαπα μου.Εγω τα εγλυφα παθιασμενα και αυτη εβγαζε καυλιαρικα αληθοφανη επιφωνηματα.Με ειχε κολλησει με το σωμα της στο κρεβατι και δεν ειχα οδο διαφυγης απο τις ορεξεις της! Εγλυφα τα βυζακια της και επαιζα με το μουνακι της μεσα απο το στρινγκακι.Αυτη μου εγλυψε τα βυζακια μου και υστερα κατεβηκε πιο κατω και αρχισε να καραμελωνει τα αρχιδια μου.Το αρχιδογλυψιμο της ειναι επαγγελματικο και μου αρεσε αρκετα! Μετα αρπαξε το καυλι μου και αρχισε να με τσιμπουκωνει.Δεν χρησιμοποιουσε το χερι της και επαιρνε το καυλι μου αρκετα βαθια μεσα στο στομα της.Με ειχε τρελανει με την πιπα της! Ειχε πιασει τα χερια μου και με τσιμπουκωνε παθιασμενα! Ειχα αφεθει στις ορεξεις της! Μετα μου περασε προφυλακτικο και συνεχισε για λιγο ακομα την πιπα της.Εγω ταυτοχρονα της πατουσα το κεφαλι.

Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα και εβγαλα το μαυρο στρινγκακι της.Κατεβηκα χαμηλα στο επιμαχο σημειο της και αρχισα να γλυφω το ομορφο μουνακι της.Αυτη με κοιτουσε με τα ματακια της και σπαρταρουσε απο καυλα! Της αρεσει πολυ το γλειφομουνι.Μετα απο λιγο σταματησα εγω απο μονος μου , χωρις να μου πει κατι η κοπελα , για να προχωρησουμε στο κυριως μενου.
Μπηκα μεσα της στην ιεραποστολικη σταση και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους.Αυτη εβγαζε καυλιαρικα επιφωνηματα και με ειχε παρει αγκαλια! Πολυ ζεστη η αγκαλια της.Τα πρωτα γλωσσοφιλανΈρωτας δεν αργισαν να πεσουν! Γλωσσοφιλιαζομασταν Έρωτας βαθια και παθιασμενα και ταυτοχρονα γαμιομασταν δυνατα.Οταν ανεβαζα και αλλο ρυθμο , αυτη βογγουσε δυνατα! Πρεπει να ακουγονταν στο σαλονι! Εγω ομως δεν ηθελα να τελειωσω σε αυτην την σταση , αν και περνουσα πολυ καλα.Ηθελα να ολοκληρωσω στο στοματακι της.Της το προτεινα και αυτη το δεχτηκε ευχαριστα και με χαμογελο! Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Αυτη αρχισε να με τσιμπουκωνει ενω εγω καθομουν στο κρεβατι.Ηθελα ομως να ειμαι πιο ανετα.Της ειπα να σταματησει και ξαπλωσα σαν πασας.Της εδωσα το πρασινο φως για με τελειωσει.Αυτη το ξαναπηρε στο στομα της και αρχισε να με τσιμπουκωνει πορνοσταρικα και παθιασμενα! Η πουτσα και η στυση μου βαρουσε κοφτες!!! Εκανε λες και δεν ειχε ξαναδει ψωλη!Ναι! Βεβαια σε καποιους μπορει να μην αρεσει αυτη η πιπα.Ειναι αυτο που λεμε μοτερακι! Εμενα ομως δεν με χαλασε , αλλωστε ειχα πορνοαντοχες λογω της προσφατης συνευρεσης.Με τσιμπωκωνε με αρκετη χρηση χεριου.Μετα απο αρκετη ωρα αρχισα να χυνω παρατεταμενα στο στοματακι της! Αυτη συνεχιζε και με τσιμπουκωνε! Εγω ειχα καυλωσει απιστευτα και βογγουσα απο καυλα! Αυτη την φορα ηταν η σειρα μου να βγαλω επιφωνηματα καυλας! Αυτη με ξεστραγγιξε τελειως και με κοιτουσε με χαμογελο.Ακομα και μπουκωμενη μου χαμογελουσε! Δεν ειχε απομεινει ουτε σταγονα απο χυσια! Η κοπελα σηκωθηκε , εφτυσε τα χυσια στον νιπτηρα και ντυθηκε.Μου ειπε οτι με ξαναπεριμενει και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , ειναι μια γυναικα με σχετικα ομορφο προσωπο και μετριο σωμα.Ειναι δηλαδη συμπαθητικη εμφανισιακα.Παντως το μακρυ μαλλι που ειχε παλαιοτερα της πηγαινε πιο πολυ.Εμενα ομως δεν με τρελανε η εμφανιση της αλλα οι αψογες υπηρεσιες της! Η κοπελα κανει αφθονα προκαταρκτικα , της αρεσει το γλυφομουνι , μου εδωσε γλωσσοφιλα , κανει πολυ ωραια πορνοσταρικη πιπα , γλυφει επαγγελματικα τα αρχιδια , δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων.Δεν εχω βρει κατι αρνητικο στην συμπεριφορα και στην αδοδοση της κοπελας.Ειναι θερμη ιεροδουλη και κανει ζεστες αγκαλιτσες.Η κοπελα ηταν αψογη σε ολα και γουσταρει τρελα το γαμησι! Τουλαχιστον με εμενα αυτα εδειξε με την συμπεριφορα της.Γενικα ειναι μια ευχαριστη και ευδιαθετη γυναικα.Προσοχη στους μεγαλυτερους σε ηλικια και στους καρδιακους , μην ανεβουν επικινδυνα οι παλμοι κατα τη διαρκεια της πιπας της!Ναι! Ειναι οπως οταν λενε να απομακρυνθουν απο τους δεκτες οι καρδιακοι κατα τη διαρκεια τον πεναλντι! Τελος να κανω ενα crash testΚουλ επειδη μου αρεσουν οι συγκρισεις.Θα συγκρινω τις τρεις νεαρες κοπελες του συγκεκριμενου οικου.Τις εχω τιμησει και τις τρεις οποτε μπορω να εκφρασω την αποψη μου.Σε υπηρεσιες και αποδοση στο δωματιο βαζω πρωτη την Αντζελικα , μετα την Καιτη και τελος την Ιβανα.Σε εμφανιση προσωπου βαζω πρωτη την Καιτη , μετα την Αντζελικα και τελος την Ιβανα.Σε εμφανιση σωματος βαζω πρωτη την Ιβανα , μετα την Αντζελικα και τελος την Καιτη.Απο τα καλυτερα και πιο επιτυχημενα μου γαμησια τον τελευταιο καιρο.Ρεφαρα και εφυγα με καλη διαθεση απο τον οικο.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντζέλικα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού