Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Ντενίσα είναι μιλφ, κοντή κανονικών κιλών με πιασιματάκια,φαρδιά σχετικά περιφέρεια, πολύ όμορφα βυζιά τριάρια, στητά και σφιχτά τα οποία και είναι το μεγάλο ατού της,καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,τραχύ πρόσωπο.Σαν χώρα καταγωγής δηλώνει ότι είναι απο Ρουμανία αλλά σίγουρα λόγω φαινοτυπικών χαρακτηριστικών είναι απο Αλβανία.Τα ελληνικά της είναι σπαστά σε σχετικά καλό βαθμό.
Κατέβαλλα το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο όπου και μετά απο λίγο κατέφθασε η Ντενίσα αρκετά φουριόζα. Γδύθηκε και όπως ήταν γονατιστή στο κρεββάτι εγώ την πλησίασα απο πίσω και χούφτωσα τις βυζάρες της ενώ αυτή παράλληλα λίκνιζε και έτριβε το κορμί της πάνω στο δικό μου.Φιλιά στο λαιμό της δέχθηκε.Κατά την διάρκεια παραμονής της στο δωμάτιο ήταν αρκετά ομιλιτική και σαφώς κοίταξε να αποφύγει πράγματα που ανακοινώνονται στο φουλ πρόγραμμα.
Αρχικά ξάπλωσα στο κρεββάτι και είδα την Ντενίσα με το προφυλακτικό ανά χείρας να θέλει να το περάσει στο μόριο μου.Της είπα ότι προτιμώ άνευ.Τελικά το πήρε στο στόμα της και πέρασε σε ένα τσιμπούκι αρκετά ρηχό και μικρής διάρκειας.Ύστερα πέρασε απο μόνη της το προφυλακτικό χωρίς να της το ζητήσω εγώ.Σε προτροπή μου για στάση 69 προέβαλλε την χαζή δικαιολογία ότι θα χύσει και ότι προτιμά να ευχαριστηθεί το πέος μου στο σεξ.Εγώ της απάντησα βέβαια ότι αυτό ακριβώς επιθυμώ να χύσει γλύφωντας την και επίσης της ανταπάντησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί μετά θα ακολουθήσει σκληρό σεξ. Η Ντενίσα πράγματι πήρε την σωστή πόζα για 69 και άρχισα να την γλύφω και μάλλον προσποιήθηκε ότι έχυνε για να συνεχίσουμε παρακάτω.
Στα του σεξ της είπα να ανέβει πάνω μου όπου και άρχισε να κονταροχτυπιέται με λύσσα.Της είπα να σταματήσει λιγάκι για να αναλάβω και εγώ δράση άλλα συνέχισε να κουνιέται και αυτή κατά την διάρκεια της γάμευσης με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται ο τέλειος συγχρονισμός.Θετικό στοιχείο η αίσθηση των βυζιών της πάνω στα χέρια μου αλλά και στο στόμα μου.
Στην στάση του πισοκωλητού της έκανα νύξη για κώλο και μου είπε ότι είναι μεγάλος και θα την πονέσει.Δεν επέμεινα ιδιαίτερα.Συνέχισα να την πηδάω στα τέσσερα ενώ της έσκαβα τη κωλοτρυπίδα της με τον αντίχειρα.
Στην στάση του ιεραποστολικού την πηδούσα δυνατά, ενώ αυτή βογγούσε ενώ παράλληλα έγλυφα τα βυζόμπαλα της, τον λαιμό της και άλλα σημεία του σώματος της.
Της είπα να με τελειώσει με πίπα αλλά αυτή μου είπε ότι μπορώ να τελειώσω στις βυζάρες της. Έτσι ξάπλωσε ανάσκελα και εγώ άρχισα να την θωπεύω στις βυζάρες, να της βάζω δάχτυλά στο μουνί της. Το τέλος όμως δεν φαινόταν ότι θα ερχόταν.
Την έβαλα σε αρκετές θέσεις με αυτή να επιχειρεί να με τελειώσει με άγαρμπη μαλακία, η να μου πιάνει τα αρχίδια κάπως ατσούμπαλα.Προς τιμήν της βέβαια κάθησε κοντά ένα τέταρτο στο δωμάτιο μαζί μου αλλά το μεγάλο της μειόνεκτημα είναι ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει επαρκώς το φουλ πρόγραμμα που ανακοινώνει στο σαλόνι.
Έτσι της είπα ότι μπορεί να αποχωρήσει όταν άρχισε να μου θυμίζει τον χρόνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού