Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ανεβηκα τα σκαλοπατια και μπηκα στο σαλονι του εν λογω οικου.Εργαζομενη ιεροδουλη ηταν η Γιαννα.Η τσατσα ανακοινωσε κωλο.Η Γιαννα ειναι μια καστανοξανθη νεαρη Αλβανιδα με μακρυ μαλλι , μετριο προς ασχημο προσωπο , μικρα βυζακια , μικρο τατου στο ενα βυζι , σωμα με πιασηματα και κωλαρα.Εχει αδυνατισει σε σχεση με το παρελθον αλλα το σωμα της εχει αρκετη κυτταριτιδα.Πληρωσα και περασα στο δωματιο που ειχε αναμμενο το κλιματιστικο στο φουλ και εκανε αρκετη ζεστη.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και μετα απο λιγο ηρθε η Γιαννα.Η κοπελα καθισε διπλα μου και εβγαλε το φορεματακι της.Εγω αρχισα να γλυφω τα μικρα βυζακια της και να βαζω δαχτυλο στο μουνακι της και στην κωλοτρυπιδα της.Αυτη μου περασε προφυλακτικο αλλα δεν ξεκινησε αμεσως την πιπα.Αρχισε να με γλυφει ξεκινωντας απο τον λαιμο και κατεβαινε προς τα κατω.Μου εγλυψε τα βυζακια και υστερα πηρε το καυλι μου στο στοματακι της.Η πιπα της ειναι αρκετα καλη και δεν χρησιμοποιει σχεδον καθολου το χερι.Τον ρουφουσε αρκετα βαθια και με διαρκεια αλλα δεν μπορουσε να τον καταβροχθισει ολο.Με καυλωσε με την πιπα η πουτανα.Μπαλακια ομως αρνηθηκε ευγενικα να γλυψει.
Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα για να ξεκινησουμε το σεξ στην ιεραποστολικη σταση.Εχει μεγαλο εμφανισιακα μουνι.Αρχικα της τον εχωσα στο μουνι.Την γαμουσα και κοιτουσα την φατσα της.Η αληθεια ειναι οτι απο κοντα εχει λιγο τρομακτικη φατσα! Εχει και λιγο προβληματικη οδοντοστοιχια.Σκεφτομουν απο μεσα μου γιατι διαλεξα να γαμησω μια σχετικα ασχημη ιεροδουλη! Βαρεθηκα να γαμαω μουνι και ζητησα το κωλι της.Αυτη δεχτηκε αδιαμαρτυρητα λεγοντας μου οτι δεν χαλαει χατηρι στους πελατες! Την εστησα στα τεσσερα για να εχω θεα την απιστευτη κωλαρα της.Εχει μεγαλη δουλεμενη κωλοτρυπιδα.Μπηκα σχετικα ευκολα μεσα της.Σηκωσα τα ποδια μου πανω απο τα κωλομερια της και αρχισα να την γαμαω σε αργους ρυθμους.Ταυτοχρονα επαιζα με το μουνακι της.Αυτη εδειχνε να ποναει.Ειχε κατεβασει χαμηλα το κεφαλι της και εσφιγγε με τα χερια της το μαξιλαρι.Μετα ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την ξεκωλιαζω πιο δυνατα.Αυτη πονουσε και μου μιλουσε προστυχα.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω στο κωλαρακι της.Υστερα η κοπελα ντυθηκε , ειχαμε social time σε χαλαρους ρυθμους και η κοπελα αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , προκειται για μια επιεικως μετρια σε εμφανιση ιεροδουλη.Αλλωστε περιξ της Λιοσιων δεν υπαρχει και το καλυτερο υλικο σε επιπεδο εμφανισης.Στα θετικα ειναι οτι κανει προκαταρκτικα , κανει ωραια πιπα , δεν βιαζεται και δινει χωρις αντιρρησεις το κωλι της.Στα αρνητικα ειναι η αδιαφορη φατσα της και το μετριο σωμα της που εχει αρκετα σημαδια κυτταριτιδας.Επισης , στα αρνητικα ειναι οτι δεν δεχθηκε αρχιδογλυψιμο.Γενικα ομως ειναι μια ζεστη , φιλικη και επικοινωνιακη κοπελα.Τιμηθηκε επειδη δεν υπηρχαν αλλες αξιολογες εναλλακτικες επιλογες στην αλλαγη και επειδη ειχα καυλες να γαμησω κωλο.Αυτα , βαριεμαι να γραψω αλλα! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2014
η γιαννα δεν καραμελωνει ειναι η αληθεια ακομα και σε πελατες πολυ τακτικους (εμενα). οι υπηρεσιες της γενικα η ολη καυλα που βγαζει και η αχλαδοκωλαρα της με εκαναν τακτικο πελατη της ακομα και τωρα που εχει χασει το παλιο αχλαδι της. χωρια απ την εμφανιση ομως μιλαμε για επενδυση μπλε εισητηριου
04 Δεκεμβρίου, 2014
είναι μια καλη περιπτωση στο 20 κ μην ξεχνας ρδελα μ κολο είναι μετρημένα στα δαχτηλα
δεν μιλα στα δαχτυλιασματα ........
05 Δεκεμβρίου, 2014
Από τις κοπέλες που ευχαριστιέσαι το balls deep ... δεν "κλέβουν" και παίρνουν μέσα μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό του ανδρισμού σου .
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3