Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ειχα διαβασει εγκωμιαστηκα σχολια και καλες κριτικες για την συγκεκριμενη κοπελα.Σημερα το πρωι αποφασισα να την τιμησω.Ανεβηκα τα σκαλοπατια του οικου και περασα στο σαλονι.Μετα απο λιγο σαλοναρισε η Ιβαννα.Προκειται για μια αρκετα ψηλη γυναικα με μακρυ μαυρο μαλλι που το ειχε μαζεμενο σε κοτσιδα , μετριο σε ομορφια προσωπο συμφωνα με τα προσωπικα μου γουστα , κανονικο κορμι και πεσμενα βυζια.Ειναι αυτο που ονομαζουμε νταρντανα.Ειναι Ρωσιδα και δηλωνει 26 χρονων.Εχει παντως αξιολογο κορμι , δηλαδη δεν ειδα ιχνος κυτταριτιδας.Η κοπελα σαλοναρισε με χαμογελο και η τσατσα ανειγγειλε ελευθερο στοματικο.Να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα απο την εμφανιση της και δεν μου εκανε κλικ.Επηρεαστηκα ομως απο την δυναμη του ιντερνετ και γενικα τον Μεσων Μαζικης Ενημερσωης! Αρε τι κανουν! Πονταρα δηλαδη στις καλες υπηρεσιες της κοπελας.Πληρωσα και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και μετα απο λιγο ηρθε η ευδιαθετη Ιβαννα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες για να σπασει ο παγος.Η κοπελα μιλαει ελαχιστα αγγλικα.Η κοπελα καθισε διπλα μου και εγω αρχισα να την χουφτωνω.Υστερα απο προτροπη μου , εβγαλε τον στηθοδεσμο της.Εγω αρχισα να γλυφω τα πεσμενα της βυζια και να την φιλαω στον λαιμο.Υστερα ξαπλωσα για να με περιποιηθει η κοπελα.Αυτη ομως αμεσως ρουφηξε ακαποτα τον πουτσο μου.Δεν με ειχε ρωτησει καν αν θελω ελευθερο στοματικο.Ουτε καν καθαρισε τον πουτσο μου με μωρομαντηλο.Εγω ομως της ειπα να μου κανει προκαταρκτικα.Αυτη αφησε το καυλι μου και αρχισε να γλυφει αργα το σωμα μου.Ξεκινησε απο τα βυζακια μου και κατεβαινε προς τα κατω.Μου εγλυψε την κοιλια , την περιοχη γυρω απο την πουτσα.Υστερα πηρε παλι τον πουτσο μου στο στομα της.Την πιπα της θα την χαρακτηριζα ως σχετικα καλη.Παιρνει αρκετα βαθια την πουτσα στο στομα της , δεν χρησιμοποιει το χερι και εχει μετριο ρυθμο.Μετα απο προτροπη μου , εγλυψε απαλα τα μπαλακια μου χωρις να με πονεσει.Επειδη ειχα καυλες την σταματησα για να μην εχουμε προωρο ατυχημα στην πιπα.Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το καθαρο της μουνακι.Αυτη εκλεισε τα ματια και δεν εβγαζε αχνα! Εχει λιγο ξεχειλωμενο μουνι.Ειναι ψηλη κοπελα και πιανει πολυ χωρο στο κρεβατι!
Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε αργους ρυθμους.Αυτη απλως με κοιτουσε και μου χαμογελουσε.Εγω την γαμουσα και εγλυφα τον λαιμο της.Υστερα σηκωσα το ενα της ποδι στον ωμο μου και συνεχισα να την γαμαω.Φορουσε καυλιαρικο ροζ γοβικο! Οταν ενιωσα να πλησιαζει το τελος , ζητησα να αδειασω στο στοματακι της.Αυτη με χαμογελο στην αρχη μου ζητησε εξτρα 10 ευρω! Μαλλον η τσατσα της τα εμαθα.Φυσικα και δεν της εδωσα παραπανω λεφτα!!! Τι ειμαι κανενα κοροιδο?!!! Να μαθει να δουλευει και να τιμαει το εικοσαρικο.Υστερα μου ειπε οτι μπορω να την χυσω στα βυζια της.Τελικα υστερα απο διαπραγματευσεις και συνομιλιες την επεισα να την χυσω στο στομα χωρις εξτρα λεφτα.Ουτε το Κυπριακο να λυναμε! Αυτη καθισε στην ακρη του κρεβατιου ενω εγω ημουν ορθιος.Αυτη ειχε ανοιξε το στομα της και ειχε βγαλει εξω και επαιζε με την καυλιαρικη γλωσσα της.Εγω τραβουσα μαλακια πανω στην γλωσσα της.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα και να της πεταω τα φλοκια στο στομα! Ειχα μεγαλο οργασμο και δεν σταματουσα να χυνω! Αυτη ανοιξε το στομα και τα φλοκια αρχισαν να κρεμονται απο τα χειλη της και να πεφτουν στο πατωμα και στο ξυλο του κρεβατιου! Την ειχα γεμισει με χυσια! Παντως αυτη εδειξε υπομονη μεχρι να τα χυσω ολα.Μετα η κοπελα σκουπιστηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε χαμογελαστη.
Συνοψιζοντας , η Ιβαννα ειναι μια μετριας εμφανισης γυναικα για τα προσωπικα μου γουστα.Στα αρνητικα ειναι οτι εβγαλε τον στηθοδεσμο υστερα απο παροτρυνση μου , εκανε προκαταρκτικα υστερα απο προτροπη μου , το ιδιο ισχυει και για το αρχιδιγλυψιμο.Το γραφω γιατι εχει σημασια οταν η ιεροδουλη τα κανει αυτα απο δικη της πρωτοβουλια.Επισης στα αρνητικα ειναι οτι αρχικα ζητουσε εξτρα λεφτα για το τελειωτικο στο στομα.Δεν συμμετεχει κατα τη διαρκεια του σεξ και σε αφηνει να εχεις το πανω χερι.Στα θετικα ειναι οτι δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και ειναι δεκτικη σε αλλαγη στασεων.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα.Γενικα ειναι μια γλυκια κοπελα και δεν δυσανασχετησει σε κανενα σημειο της συνευρεσης.Παντως πιστευω , χωρις να θελω να αδικησω την κοπελα , οτι σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει τα διθυραμβικα σχολια και τον χαρακτηρισμο vfm.Δεν νομιζω να ειμαι πολυ απαιτητικος.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιβάννα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού