Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Αλινα ειναι μια κοπελα με καστανοξανθο μακρυ μαλλι , αρκετα ομορφο προσωπο Έρωτας , κανονικο κορμι και ωραια στητα βυζακια.Το μονο αρνητικο στην εμφανιση της ειναι μια μικρη κοιλιτσα που εχει.Μας ηρθε απο την Ουκρανια και ειναι 26 χρονων κατα δηλωση της.Ο ευγενικος υπηρετης ανακοινωσε σταση 69 και τελειωτικο στο στηθος.Η κοπελα εμφανιστηκε χαμογελαστη και ορεξατη στο σαλονι.Αυτο σε συνδιασμο με την εμφανιση της με εκανε να αποφασισω να περασω στα ενδοτερα.Πληρωσα και περασα στο δωματιο.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και μετα απο λιγο η ευδιαθετη Αλινα.Ανταλαξαμε μερικες κουβεντες και η κοπελα αφαιρεσε το στρινγκακι της.Η συνενοηση γινονταν στα Αγγλικα.Καθισε διπλα μου και εγω αρχισα να γλυφω τα ωραια στητα της βυζια.Εγλυφα τα βυζια της και επαιζα με το μουνακι της.Αυτη εδειχνε να το απολαμβανει και δεν εκανε παραπονα για το δαχτυλο στο μουνακι της.Να πω οτι η κοπελα ειναι πολυ καθαρη και μοσχομυριζει.Υστερα ηρθε η σειρα της κοπελας να με περιποιηθει.Αυτη αρχισε να γλυφει αργα και αισθησιακα τα βυζακια μου και να φιλαει την κοιλια μου.Ταυτοχρονα επαιζε με το καυλι μου.Μου εκανε κοπλιμεντα για το καυλι μου και μου ειπε οτι οι Ουκρανοι ειναι μικροτσουτσουνι! Μετα ξεκινησε την πιπα , την οποια χαρακτηριζω ως μετρια.Φαινονταν ομως οτι προσπαθει για το καλυτερο.Εκανε μερικες προσπαθειες να τον παρει πιο βαθια στο στοματακι της.Οταν σταματησε την πιπα , την ξαπλωσα ανασκελα για να γλυψω το μουνακι της.Αυτη ηθελε να βαλει κρεμα αλλα εγω της ειπα να το αφησει για πιο μετα.Να πω οτι το μουνακι της ειναι πολυ καθαρο και πολυ ομορφο.Εγλυφα την μουναρα της και ταυτοχρονα της εχωνα το κωλοδαχτυλο βαθια μεσα στην μουναρα! Θυμηθηκα τον πορνοσταρ Vince Voyer που εγλυφε την μουναρα της Lexus Locklear και της εχωνε το κωλοδαχτυλο στην μουναρα της στην ταινια mobsters wife! Αυτη εδειχνε να το απολαβανει και εβγαζε καυλιαρικα επιφωνηματα.Εγω ταυτοχρονα επαιζα με τα βυζακια της ενω αυτη ειχε κλεισει τα ματια και συνεχιζε τα επιφωνηματα.Ειχα σεληνιαστει και της εγλυφα την μουναρα για να κανενα 5 λεπτο.
Οταν σταματησα , αυτη εβαλε κρεμα και της τον εχωσα στην ιεραποστολικη σταση.Την τον εχωνα βαθια και αυτη εδειχνε να γουσταρει το γαμησι! Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτην την σταση.Υστερα σηκωσα το ενα της ποδι και το ανεβασα στον ωμο μου και συνεχισα να την γαμαω.Μετα απο λιγο και σηκωσα και το δευτερο ποδι της στους ωμους μου.Τριτη και τελευταια σταση πισωκολητο.Ειχε παρει λιγο χαμηλη σταση σωματος και για αυτο ανεβασα λιγο το σωμα της.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε δυνατους ρυθμους.Αυτη εβγαζε δυνατα βογγητα! Ειχα σεληνιαστει , μου αρεσει να ξεσκιζω νεαρα πιπινακια στα τεσσερα! Αυτη μετα απο προτροπη μου με κοιτουσε απο τον καθρεπτη.Μετα απο λιγο ηρθε πανηγυρικα το τελος στο μουνακι της.Μετα η κοπελα ντυθηκε και ειχαμε λιγο social time.Μου ειπε οτι το μουνακι της ποναει απο τις πολλες πουτσες που εχει φαει! Με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.
Συνοψιζοντας , προκειται για μια αρκετα εμφανησιμη νεαρη κοπελα για τα προσωπικα μου γουστα.Γενικα μου αρεσουν πολυ οι Ουκρανες.Ειναι ευδιαθετη ιεροδουλη και σε κερδιζει με το χαμογελο της.Κανει προκαταρκτικα , η πιπα ειναι ικανοποιητικης διαρκειας και της αρεσει το γλυψιμο στο μουνι.Δεχεται δαχτυλο αδιαμαρτυρητα στο μουνακι της.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Γενικα σε αφηνει να εχεις το πανω χερι και την κανεις οτι θελεις.Απλως η ολη φαση ειναι λιγο amateur.Συστηνεται στους λατρεις των πιπινιων.Ο υπηρετης δεν ενοχλησε καθολου.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2014
χαιρομαι που σε βοηθησα προφεσορα με την κριτικη μου και περασες καλα! πολυ καλη και αντιπροσωπευτικη η κριτικη σου για την Μιλα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1