Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη απογευματάκι στις 16.00 . Η επίσκεψη ήταν στοχευμένη μίας και δεν είχα τόσο όρεξη για γαμήσι αλλά περισσότερο απλά μια πίπα για να χύσω.
Λέγοντας Αλεξάνδρα φυσικά εννοώ την πρώην Σάντρα απο Αλκαμένους 117 και για μία εβδομάδα Αγκύρας 12α. Σήμερα αν δεν έχω χάσει το μέτρημα είναι η 21η φορά που περνάω μαζί της. Πρώτη φορά την είχα δει σε μια τσάρκα που είχα κάνει με τον μέγιστο farkeli (όπου η τσάρκα μαζί του είναι απόλαυση μόνο και μόνο για τις ατάκες που πετάει)και τον billy13 , τότε δούλευε Αλκαμένους , την πήρα μία φορά , βγήκα απο το δωμάτιο , πήγαμε να δούμε τι έπαιζε στην Περγάμου και πριν συνεχίσουμε για Λιοσίων , δέκα λεπτά αργότερα τους πήρα και επιστέψαμε στον οίκο για να την ξαναπάρω.
Ανέβηκα τα σκαλιά και η τσατσα είπε ότι δουλεύει η Αλεξάνδρα , της είπα α μην συνεχίσει το ποίημα και ότι την ξέρω και θα περάσω. Βγήκε η Αλεξάνδρα στο σαλόνι μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και ξαναεπέστεψε στο κουζινάκι για να πάρει τα μωρομάντηλα και το προφυλακτικό.
Πέρασα στο δωμάτιο , άφησα κινητά και κλειδιά στο τραπεζάκι δίπλα απο τον νιπτήρα ξεντύθηκα και έκανα ένα φρεσκάρισμα. Ήρθε η Αλεξάνδρα στο δωμάτιο , μου έκανε παράπονα γιατί ήρθα δυο φορές χωρίς να περάσω , πήρε χαρτί και έβγαλε το κόκκινο κραγιόν της. Μετά μου ζήτησε να της δείξω τα κινητά μου ότι δεν την τραβάω με την κάμερα. Μου είπε ότι έχει πιάσει αρκετούς να προσπαθούν να τραβήξουν με κάμερα. Εγώ ξέρω έναν που κάνει τέτοια χα χα χα , αλλά δεν ξέρω αν έχει περάσει μαζί της.
Αρχίσαμε να φιλιόμαστε όρθιοί όπως ήμασταν με εμένα να χουφτώνω τα κωλομέρια της και να δαγκώνω τις ρόγες της . Έτσι εκδικητικά όπως είναι με δάγκωσε στον ώμο και στο μπράτσο. Την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να γλύφω το μουνί της , για λίγο μίας και δεν της αρέσει γιατί γαργαλιέται. Μου είπε να ξαπλώσω , ανέβηκε απο πάνω μου , μου έπιασε τα χέρια για να μην την χουφτώνω και μου είπε να ηρεμήσω. Θέλει να έχει το πάνω χέρι , μού είπε να βγάλω την γλώσσα μου και την έγλυφε. Μετά άρχισε πάλι να με φιλάει λυσσασμένα. Με φιλούσε και με δάγκωνε σε στήθος ρόγες και κοιλιά και μετά κατέβηκε πιο κάτω. Έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της τον έφτυσε και για λίγο με κοιτούσε στα μάτια. Τον χτύπησε αρχικά στα χείλη της , έγλυψε για αρκετή ώρα τα αρχίδια μου και τον πήρε στο στόμα της. Η πίπα της είναι απο της καλύτερες γενικά και ίσως η καλύτερη αν βγάλουμε απο τον συναγωνισμό μιλφ και γκίλφ. Κάνει συνεχόμενα dt , εναλλαγές ρυθμού και έντασης και χτυπήματα σε χείλη και μάγουλα. Εδώ θέλω να πω σε όσους δεν αρέσκονται(όπως και εγώ)προσοχή γιατί προσπαθεί να βάλει κωλοδάχτυλο....
Πέρασμα προφυλακτικού και συνεχίσαμε σε μια και μοναδική στάση. Αυτή ξαπλωμένη μπρούμυτα με ελαφρός ανασηκωμένη την λεκάνη της και με εμένα στην κυριολεξία ολόκληρος απο πάνω της να την γαμάω δυνατά και αυτή να δαγκώνεται απο την καύλα αλλά και απο τα κιλά που την “πρέσαραν» χα χα χα. Σταμάτησα , γύρισε ανάσκελα , έβγαλε το προφυλακτικό , ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να γαμάω το στόμα της μέχρι που έχυσα μέσα σε αυτό, μου τον στράγγιξε στην κυριολεξία , στάγγιγμα εφάμιλλο Αλίονας. Σηκώθηκε έφτυσε όσα είχε στον νιπτήρα(δεν ξέρω αν κατάπιε και τίποτα)έκανε πλύσεις και αφού με χαιρέτησε έφυγε.
Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο τέταρτο χωρίς χτυπήματα πόρτας , θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή για όσους ακόμα δεν την έχουν δοκιμάσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.820
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού