Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Χριστινα ειναι μια νεαρη ξανθια Ρουμανα με πολυ ομορφο προσωπο , σχετικα αδυνατο σωμα με καποια πιασηματα κυριως στην περιφερεια και καποια παχακια στην κοιλια , κανονικο αναστημα , αξιολογο φυσικο στηθος που ομως ειναι πεσμενο , πιρσινγκ πανω απο τα χειλη και διαφορα μικρα τατου στο σωμα της.Εχει γραφτει οτι ειναι κολλητη με την Αννα Κου.Η ξανθια Ρωσιδα τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα.Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και αρχισα να βλεπω μια αδιαφορη τσοντα.
Μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Τα μαλλια τα ειχε πιασμενα σε κοτσιδα.Εβγαλε το εσωρουχο της και καθισε διπλα μου.Πηγα να της γλυψω τα βυζια και αυτη δεν με αφησε! Το βαζω στα αρνητικα.Μετα αυτη εγλυψε για λιγο το σωμα μου , κυριως δηλαδη την κοιλια.Μου περασε αμεσως προφυλακτικο και ξεκινησε μια αδιαφορη πιπα διχως να χρησιμοποιει το χερακι της.Η πιπα της ηταν μικρης διαρκειας.Οταν την σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα και εγλυψα για λιγο το καθαρο και ωραιο μουνακι της.Αυτη δεν με αφησε ομως για πολυ ωρα.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Το μουνι της εχει μετρια αισθηση.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και αυτη υστερα απο προτοπη μου με κοιτουσε με τα καυλιαρικα ματακια της.Το προσωπο της ειναι το δυνατο της σημειο.Δεν με αφησε να της γλυψω τον λαιμο.Μετα σηκωσα να το ενα της ποδι στον ωμο μου και αρχισα να την γαμαω λιγο πιο γρηγορα.Το θετικο ειναι οτι αυτη με κοιτουσε καυλιαρικα και μου μιλουσε προστυχα.Επειδη ομως σε αυτην την σταση δεν θα εχυνα ουτε σε 20 λεπτα την εστησα στα τεσσερα.Μετριο το στησιμο εκ μερους της , ηταν λιγο χαμηλα.Παντως η θεα του κωλου της ειναι υπεροχη! Ξεκινησα να την γαμαω δυνατα και γρηγορα για να μπορεσω να χυσω.Αυτη μου ειπε οτι ποναει και προσπαθησε να φερει πιο πισω τον κωλο της για να μην κανω βαθιες διειδυσεις.Επισης εβαζε το χερι της πανω μου για να ελλατωσω τον ρυθμο.Εγω ομως δεν κατεβασα τον ρυθμο.Με εμενα δεν βγαινει ευκολα το μεροκαματο. Η τσατσα εκεινη την ωρα την φωναξε απο το σαλονι! Πρεπει να ειχε περασει περιπου ενα 10λεπτο! Την γαμουσα δυνατα και παραλληλα της εριχνα σφαλιαρες στα κωλομερια.Αυτη ειχε γυρισει το κεφαλι προς τα εμενα και εβγαζε σεξι επιφωνηματα.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω στο μουνακι της.Την κρατησα απο τα κωλομερια για να μην τραβηχτει και μου χαλασει τον οργασμο.Οταν βγηκαν ολα τα χυσια τοτε μονο βγηκα απο μεσα της.Μετα η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , προκειται για μια αρκετα ομορφη κοπελα που κανει ομως απλο προγραμμα και τυπικο γαμησι.Το μονο που με χαλασε λιγο στην εμφανιση ειναι τα παχακια στην κοιλια.Η πιπα και τα προκαταρκτικα της ειναι μικρης διαρκειας.Εδειξε σημαδια βιασυνης οταν την φωναξε η τσατσα απο το σαλονι.Το μονο θετικο ειναι οτι κατα τη διαρκεια της συνευρεσης μου μιλουσε καυλιαρικα και προστυχα.Οσοι θελουν απλος να γαμανε μουναρες χωρις να περιμενουν τιποτα περισσοτερο μπορουν να την δοκιμασουν.Οσοι ομως θελουν απο την πουτανα συμμετοχη , προκαταρικτικα , φιλακια , αξιολογο χρονο συνουσιας κτλ. δεν θα μεινετε κατα πασα πιθανοτητα ευχαριστημενοι.Οι υπηρεσιες της δηλαδη ειναι πανω κατω ομοιες με αυτες της φιλης της της Αννας.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2014
Δεν αξίζει το ρίσκο η κοπελα είναι ξεπετα τα ίδια έκανε Ιωαννινων3 οπου και έφυγε νύχτα γνωστός που δοκίμασε μαζί μου είπε οτι ηταν πολύ τυπική και τίποτα το ιδιαίτερο για να ξαναδοκιμάσει ποτε.Καλλίτερα να αξιοποιησουμετο20ευρω αλλου
19 Σεπτεμβρίου, 2014
Καυλα η τυπισα, αλλα μεγαλη φολα.
Την ειχα παρει πριν καιρο. Καθε 1 λεπτο με εκοβε για να βαλει κρεμα. Δεν αφηνε φιλια πουθενα, δε συμμετηχε, κοιταγε συνεχεια τον τοιχο κτλ...
Κριμα, γιατι ειναι μουναρα
C
COBRA1986
01 Οκτωβρίου, 2014
Καμία συμμετοχή. Σαν να γάμησα κομοδίνο με ωραία βυζιά.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3