Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Καιτη ειναι μια Ρωσιδα μιλφαρα με μακρυ σγουρο μαλλι , ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , προστυχα ματια που εχουν μια αγρια ομορφια , ωραια μικρα στητα βυζακια , σωμα με πιασηματακια που ομως ειναι αρμονικα κατανενημενα και την κολακευουν ιδιαιτερως.Εχει εργαστει παλαιοτερα Διδυμου 16 με το ονομα Βικτωρια.Στο σαλοναρισμα ειναι ησυχη και δεν ξερεις τι ακριβως θα ακολουθησει στο δωματιο.Ειναι δηλαδη σαν ενας γριφος.Πολλες φορες ομως κοπελες που ειναι ηρεμες στο σαλοναρισμα γαμιουνται στο δωματιο σαν να ειναι το τελευταιο γαμησι της ζωης τους! Τελος παντων την ειχα λοκαρει πριν απο πολυ καιρο και σημερα αποφασισα να την τιμησω.Ο ευγενικος τσατσος ανακοινωσε απλο προγραμμα και σταση 69.Πληρωσα και περασα στο δωματιο.
Ξαπλωσα και μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Καιτη.Ωραια σκεφτομαι απο μεσα μου , θα περασω ωραια.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να γλυφει αργα και αισθησιακα ολο το σωμα μου.Κυριως ομως επικεντρωθηκε στο στηθος μου.Εγω επαιζα με το μουνακι της χωρις αυτη να παραπονεθει.Μου εκανε αρκετη ωρα προκαταρκτικα! Η πουτσα μου ειχε γινει καγκελο και κοντευε να σκασει απο την καυλα! Μετα η κοπελα εβγαλε τον στηθοδεσμο της και το στρινγκακι της.Εγω αρχισα να γλυφω με μανια τα ωραια της βυζακια και αυτη αναστεναζε καυλιαρικα.Να πω οτι η κοπελα εχει σχετικα επιπεδη κοιλια και δεν εχει τα παχακια που εχουν οι περισσοτερες μιλφαρες.Μετα μου περασε πρπφυλακτικο και ξεκινησε μια αργη και αισθησιακη πιπα.Την πιπα της θα την χαρακτηριζα ως μετρια γιατι δεν προσπαθησε να παρει βαθια το καυλι στο στομα της και γιατι δεν εγλυψε μπαλακια.Απλως χουφτωνε τα αρχιδια μου με το ενα της χερι.Φαινονταν ομως οτι προσπαθει για το καλυτερο.Χρησιμοποιουσε και χερι στην πιπα.Η πιπα της ηταν αρκετης διαρκειας.
Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το ωραιο της μουνακι που ομως ηταν ελαφρως αξυριστο.Αυτη εβγαζε δυνατα επιφωνηματα , επαιζε με τα μαλλια μου και εδειχνε να το απολαμβανει! Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη την σταση.Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Μπηκα σιγα σιγα μεσα της για να μην την πονεσω.Την γαμουσα σε σχετικα γρηγορους ρυθμους.Αυτη συνεχιζε τα επιφωνηματα και ειχε σχετικα κλειστα τα ποδια της.Μετα τα εδεσε γυρω απο την πλατη μου και με πηρε αγκαλια.Αν και περνουσα ωραια δεν ηθελα να τελειωσω σε αυτην την σταση.Δευτερη και τελευταια σταση πισωκολητο με τελειο στησιμο του σωματος εκ μερους της.Την ειχα πιασει απο τον ωμο και την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμους και παραλληλα κοιταζομασταν απο τον καθρεπτη.Ηταν πολυ ωραιο το θεαμα! Να τον τρωει στα τεσσερα και να σε κοιταει με τα καυλιαρικα ματακια της! Επισης της εριξα και μερικα χαστουκακια στα κωλομερια χωρις αυτη να δυσανασχετησει.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω στη μουναρα της.Εμεινα μεσα της μεχρι να βγουν ολα τα χυσια.Μετα ειχαμε λιγο social time , κατοπιν η κοπελα ντυθηκε , μου εδωσε ενα φιλακια στο μαγουλο , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , προκειται για ενα μιλφακι αρκετα καλης εμφανισης που τιμαει τα λεφτα του πελατη.Το μονο αρνητικο που διαπιστωσα στην εμφανιση της ειναι η λιγο προβληματικη οδοντοστοιχεια της.Ειναι αρκετα θερμη ιεροδουλη και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Τα προκαταρκτικα της ειναι μεγαλης διαρκειας , ξεχνας οτι βρικεσαι σε μπουρδελο! Γενικα ειναι μια χαμογελαστη και ευγενικη ιεροδουλη.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα και στα βυζακια.Αν εδινε και γλωσσοφιλα θα ηταν vfm! Συστηνεται ανεπιφυλακτα στους λατριες των μιλφ! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Καίτη
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2014
Ωραίος!

... και βεβαίως (μας) βοήθησες
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1