Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οχι δεν γαμησα καποια απο τις καλλονες του Χιου Χεφνερ! Γαμησα την Χρυσα που εργαζεται σε ενα λαικο πορνειο των Αθηνων , στην οδο Βεργας 3 στον επανω οροφο.Προκειται για μια ξανθια κοπελα κανονικου αναστηματος με ωραιο αδυνατο κορμι και μετριο για τα γουστα μου προσωπο.Τα μαλλια τα ειχε μαζεμενα και δηλωνει 23 χρονων.Επισης εχει ενα τατουαζ στο σωμα της που απεικονιζει ενα λαγουδακι του πλειμποι.Απο αυτο εμπνευστηκα τον τιτλο της κριτικης.Η τσατσα ανακοινωσε τελειωτικο στο σωμα.Εδωσα το εικοσαευρο και περασα στα πορνοενδοτερα.Το δωματιο ειναι απο τα καλυτερα στην περιοχη και εχει μια ντουζιερα.Ξαπλωσα στο κρεβατι και περιμενα γιατι η Χρυσα ειχε να ικανοποιησει αλλον πελατη πριν απο εμενα.Ευτυχως δεν αργησε να ερθει.Μπηκε στο δωματιο με χαμογελο και ειχαμε λιγο social time.Η κοπελα αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της και το στρινγκακι και ξαπλωσε διπλα μου.Εγω ξεκινησα να γλυφω τα μικρα βυζακια της.Το σωμα της μυριζε υπεροχα.Μετα ηρθε η σειρα της να με περιποιηθει.Ξεκινησε να γλυφει το λαιμο μου και μετα βυζακια μου.Με εγλυφε και επαιζε με το χερακι της με το καυλι μου.Σιγα σιγα κατεβηκε προς το επιμαχο σημειο και με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο.Της απαντησα καταφατικα και την ρωτησα αν κανει τελειωτικο στο στομα.Θυμομουν τις κριτικες των συναγωνιστων που ελεγαν οτι το δεχεται.Αυτη στην αρχη μου ειπε μονο τελειωτικο στο σωμα αλλα μετα μου χαμογελασε και μου ειπε οτι για μενα θα κανει τελειωτικο στο στομα.
Με καθαρισε με μωρομαντηλο και ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπα.Τον ρουφουσε με το στοματακι της και τον επαιζε και λιγο με το χερακι της.Οταν σταματουσε την πιπα , μου ρουφουσε τα μπαλακια.Το εκανε καλα χωρις να με ποναει.Βεβαια βαθια δεν μπορουσε να παρει το καυλι.Ομως φαινονταν οτι προσπαθει να κανει οσο το δυνατον καλυτερα την πιπα.Εγω επαιζα με το μουνακι της που ομως ηταν τιγκα στην κρεμα! Μου εκανε αρκετη ωρα στοματικο σεξ.Την σταματησα εγω για να μην εχουμε προωρο τελος.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο μετα απο επιλογη μου.Τα πρωτα φιλιαΈρωτας δεν αργησαν να πεσουν.Την γαμουσα σε αργους ρυθμους και γλωσσοφιλιαζομαστανΈρωτας παθιασμενα.Μετα ανεβασα ρυθμο και την γαμησα πιο δυνατα.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτην την σταση γιατι περνουσα καλα.Το μουνακι της παντως εχει καλη αισθηση παρολο που ειχε βαλει πολυ κρεμα.Δευτερη σταση πισωκολητο με καλη τοποθετηση σωματος απο αυτην.Την γαμησα για λιγο και οταν ενιωσα να πλησιαζει το τελος βγηκα απο μεσα της και της ειπα οτι θελω να ολοκληρωσω στο στοματακι της. Ξαπλωσα και αυτη αρχισε να με πιπωνει.Εγω την κοιτουσα απο τον καθρεπτη.Επιασα τα ποδια της και την γυρισα σε σταση 69.Εγλυφα το μουνακι της και αυτη με πιπωνε! Εριχνα και μερικες ματιες στον καθρεπτη για να δω πως με πιπωνει.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω στο στοματακι της! Μεγαλη καυλα! Αυτη τα ρουφηξε ολα και μετα τα εφτυσε στον νιπτηρα.Ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , προκειται για μια κοπελα που ειναι δεκτικη σε φιλια στο στομα και της αρεσει το σεξ.Το θεωρει απολαυση και οχι αγγαρεια.Γενικα ειναι μια χαρουμενη και ομιλητικη κοπελα.Μου αφησε δηλαδη μια αισθηση γλυκητητας,ζεστασιας και οικειοτητας.Προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη και θελει να περασει καλα.Συνολικος χρονος παραμονης στο δωματιο περιπου 15 λεπτα.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Τιμαει το εικοσαρικο! Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού