Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ανεβηκα τα σκαλακια και μπηκα στο σαλονι του εν λογω οικου.Μετα απο λιγο σαλοναρισε η ολογυμνη Ελενα.Φορουσε μονο τα ψηλα πορνοτακουνα της.Εκανε ενα περασμα γυρω απο τον στυλο και με κοιταξε με καυλιαρικο βλεμμα.Ειχα καυλωσει απιστευτα.Προκειται για μια ξανθια κοπελα με ομορφο προστυχο προσωπο , απιστευτες βυζαρες και σωμα με ωραια πιασηματα.Επισης εχει μια ελια πανω απο τα χειλη.Ειναι Ρουμανα και δηλωνει 20 χρονων. Πληρωσα την ευγενικη γηραια τσατσα και περασα στο δωματιο που ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ξαπλωσα στο κρεβατι και εβλεπα την τσοντα που επαιζε στην τηλεοραση.Η Ελενα ειχε να ικανοποιησει εναν μπαρμπα πριν απο εμενα.Δεν αργησε ομως να ερθει.Τον τελειωσε σε ενα 5 λεπτο.
Μπηκε στο δωματιο χαρουμενη και χαμογελαστη.Ξαπλωσε διπλα μου και εγω ξεκινησα να γλυφω με μανια τα μεγαλα βυζομπαλα της και να χουφτωνω το ωραιο κορμι της.Αυτη μου περασε προφυλακτικο στην καυλωμενη μου πουτσα και ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπα.Η πιπα της ηταν σχετικα γρηγορη αλλα χερι δεν χρησιμοποιουσε.Χτυπουσε την πουτσα μου δυνατα και καυλιαρικα στο στομα της και στο προσωπο της! Μου αρεσε πολυ ετσι οπως το εκανε! Μου εκανε και λιγο ισπανικο με τις βυζαρες της.Μπαλακια δεν μου εγλυψε αν και δεν το ζητησα.Εγω της εβαζα δαχτυλο στο υγρο μουνακι της χωρις αυτη να διαμαρτυρηθει. Οταν τελειωσε την πιπα πηγε να βαλει κρεμα στο μουνι της αλλα εγω την σταματησα.Της ειπα οτι θελω να γλυψω το μουνακι της.Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω με γρηγορες κινησεις το καθαρο και ξυρισμενο μουνακι της.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα.Εδειχνε να το απολαμβανει.Δεν με αφησε ομως πολυ ωρα να της το γλυψω.Μου ειπε οτι δεν θελει να χυσει και οτι θελει να μεινει καυλωμενη ολη την ημερα.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο μετα απο επιλογη μου.Την γαμουσα σε αργους ρυθμους και κοιτουσα το πανεμορφο προσωπο της.Αυτη εβγαζε ψευτικα πορνοσταρικα βογγητα! Φωναζε δυνατα και καυλιαρικα οπως υποδυωνται οι γυναικες στις αισθησιακες ταινιες.Φαινονταν ομως οτι τα επιφωνηματα της δεν ηταν αληθινα.Αυτη με προετρεπε να την γαμησω με ολη την δυναμη μου.Δευτερη σταση με αυτην απο πανω.Ηθελα να βλεπω το προστυχο προσωπο της και για αυτο δεν την δοκιμασα σε πισωκολητο.Αυτη στην ιππασια τα πηγε αρκετα καλα.Δεν εκανε μεγαλα ανεβοκατεβασματα.Εκανε μικρες και αργες κινησεις πανω κατω.Επισης κουνουσε λιγο την λεκανη της.Εγω χουφτωνα ταυτοχρονα τα βυζια της.Αυτη συνεχιζε τα δυνατα βογγητα , που πρεπει να ακουγωντουσαν στο σαλονι.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω παρετεταμενα στο μουνακι της.Αυτη μετα απο προτροπη μου συνεχισε την ιππασια μεχρι να με ξεστραγγισει τελειως.Οταν της ειπα οτι μου φανηκε λιγο βιαστηκη αυτη χαμογελασε , ξαπλωσε διπλα μου και ειχαμε για λιγη ωρα social time.Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα.Μετα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συμπερασματικα , προκειται για μια ευδιαθετη κοπελα που εμφανησιακα ειναι απο τις πιο ομορφες στη περιοχη της Φυλης.Κανει ομως απλο προγραμμα.Τελειωτικο στο στηθος αρνηθηκε ευγενικα.Απο οτι καταλαβα η κοπελα προσεχει την υγιεινη της και για αυτο δεν κανει καποια εξτρα.Το αρνητικο ειναι οτι εδειξε σημαδια βιασυνης.Στα θετικα ειναι η καλη της πιπα.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Έλενα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2014
Ολα καλα αδερφε αλλα περα απο το ξανθια , ρουμανα , 20 χρονων τιποτα αλλο για την ελενα .....κοντη, ψηλη, πετιτ, μπαμπατσικια, μικρο στηθος, μεγαλο στηθος?! ...πες και κατι ακομα ρε αδερφε!Χμμμ;
(Updated: 10 Ιουνίου, 2014) 10 Ιουνίου, 2014
Προκειται για μια ξανθια κοπελα με ομορφο προστυχο προσωπο , απιστευτες βυζαρες και σωμα με ωραια πιασηματα.Επισης εχει μια ελια πανω απο τα χειλη.Ειναι Ρουμανα και δηλωνει 20 χρονων

τι αλλο να σου γραψει ρε φιλεΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
11 Ιουνίου, 2014
το λεπον. το πλασμα ειναι θεα κατ'εμε. οτι καλυτερο εμφανισιακα. γουστα ειναι αυτα.. Κουλ

καστανη με ανταυγιες (τουλαχ πριν κανα μηνα), μεγαλυτερο απο νορμαλ βυζι (κοιλαδα της σιλικονης..) κοντουλα με τα πιασιματακια της - δεν θα την χαρακτηριζα χοντρη σιγουρα.. σταζει καυλα ! τυπικα σωστη επαγγελματιας. μου'χε βγει φαση once να'χει πραγματικα ορεξη και να βγαλει τρελα γουστα ! ποτε δεν εχω φυγει δυσαρεστημενος.. μπορει οχι απολυτα ικανοποιημενος, αλλα πιανει παντα τη βαση..

20 δεν ειναι... μαλλον κοντα 30 +/- εγω την επισκεπτομαι 5+ ετη..
μια δοκιμη θα σας πεισει ..; Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3