Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ανοιξη μπηκε,οι καβλες στο ζενιθ και ηταν η ωρα για επισκεψη στο στανταρακι μου την Σονια.Φτανοντας καβλαντιζε συναγωνιστη στο σαλονακι,ο οποιος ειχε καρφωσει τα ματια του πανω στις βυζαρες της και τις ρωγες τους.Ο συναγωνιστης περασε,και ετσι περιμενα λιγο στο δωματιο.
Η Σονια ηρθε μετα απο καποια λεπτα και προχωρησαμε στην σεξουαλικη πραξη.Πιπα δυνατη οπως παντα με στροβιλισμα της γλωσσας πανω στη βαλανο και ταυτοχρονο λαρυγγωμα του πεους.Στην σταση αυτη προτιμουσα να ειμαι ξαπλωμενος ενω την παρατηρουσα στον καθρεπτη να με τσιμπουκωνει.Το τσιμπουκωμα γινοταν αργα και βασανιστικα αλλα δεν ηθελα σε καμμια περιπτωση να τελειωσω αμεσως ετσι.
Με το που ειδα λοιπον οτι λιγο λιγο η αντισταση μου μειωνοταν της ζητησα να σταματησει και την γυρισα στα τεσσερα.Προτιμησα τις σιγανες απαλες διεισδυσεις ενω ταυτοχρονα με τα χερια μου χαιδευα τα κωλομερια της,απολαμβανοντας την λεια επιδερμιδα του δερματος της.
Η συνεχεια ειχε εμενα απο κατω και αυτη απο πανω μου,μια σταση που δεν θυμαμαι να ειχαμε ξαναδοκιμασει.Εδω ενιωσα εκπληξη απο το ποσο γυμνασμενη ειναι,γιατι για αρκετα λεπτα ανεβοκατεβαινε πανω μου χωρις να δειξει την παραμικρη κουραση.
Οταν ενιωσα οτι ηθελα να τελειωσω σταματησαμε,και ξανα στοματικο με τελειωμα στο στομα.
Η Σονια αποτελουσε και αποτελει το απολυτο στανταρακι μου.Ξερει να ανταμοιβει με τον τροπο της τον αντρα που ξερει να φερεται και να σεβεται μια γυναικα.Και φυσικα ειναι και παραμενει η πρωτη μου επιλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Σόνια
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2014
Οχι και λαρυγγωμα ρε φιλε...μη μας τρελαινεις...!!! φιλικα παντα...
02 Απριλίου, 2014
μετρια πιπα....δεν ειναι για περγαμηνες....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2