Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 187 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H Ιζαμπέλλα είναι ένα νέο πολύ όμορφο πιπίνι αναμφισβήτητα.Έχει μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψό δέρμα,λεπτό κορμάκι χωρίς περιττά λίπη σκέτη κόλαση,μικρό στήθος και ένα όμορφο προσωπάκι.Στο σαλόνι εμφανίστηκε με ένα σετ απο κόκκινα καβλωτικά εσώρουχα με μαύρες δικτυωτές κάλτσες.Στο κάτω χείλος έφερε μάλιστα και ένα πίρσινγκ.
Τό όμορφο κορμάκι της πίσω στην πλάτη πλαισιώνεται και απο κάποια τατού. Η κοπέλα μιλάει καλά Ελληνικά παρόλο που έχει ένα χρόνο στην Ελλάδα όπως μου είπε.
Λόγω της εμφάνισης της που παραπέμπει σε Λατίνα δηλώνει ότι είναι απο Ισπανία όπως και η Μπιάνκα άλλωστε δηλώνει ότι είναι απο Βραζιλία.Βέβαια δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό,προσωπικά εμένα δεν θα με πείραζε να μου έλεγε ότι είναι απο κάποια χώρα των Βαλκανίων.Μάλλον οι πολλές σαπουνόπερες έχουν ασκήσει καταλυτική επίδραση δεν εξηγείται αλλιώς.
Η κοπέλα εισήλθε στο δωμάτιο με χαμόγελο και αφού συστηθήκαμε τις έκανα κάποια κοπλιμέντα για την εμφάνιση της.Πήρε μία πόζα στο κρεββάτι στα τέσσερα όπως ήταν και εγώ χάιδευα το όμορφο κορμάκι της κατά μήκος με τα χέρια μου.Άρχισα να παίζω με τα κωλομάγουλα της και να τα φιλάω.Το ίδιο έπραξα και με τα μπούτια της.Παραμέρισα το κόκκινο σέξυ εσώρουχο της που ήταν πολύ γουστόζικο με τους κρίκους που είχε για κούμπωμα και άρχισα να χαιδεύω το μουνάκι της. Αφού αφαίρεσε το εσώρουχο της ξάπλωσε ανάσκελα και εγώ γύρισα στο πλάι αρχίζοντας να γλύφω το γατάκι της αιφνιδιάζοντας την ευχάριστα.Έκανα και μία εξερεύνηση σε όλο το κορμάκι της φιλώντας την όπου φθάνοντας στα χειλάκια της απλώς χαμογέλασε και μου επέτρεψε να την φιλήσω επιφανειακά. Στην διάρκεια της συνεύρεσέως ήταν αρκετά ναζιάρα και μου χαμογελούσε συνεχώς και αυτό ήταν αρκετά θετικό προμήνυμα.
Η κοπέλα αφού με ρώτησε πως επιθυμώ το τσιμπούκι και της είπα ότι το θέλω άνευ για να την απολαύσω καλύτερα μου το καθάρισε με αντισηπτικό μαντηλάκι.Το τσιμπούκι της ήταν μεσαίου βάθους και σχετικά καλό σε αίσθηση αλλά σίγουρα θέλει ακόμα βελτίωση.Σε προτροπή μου να περιποιηθεί και τους όρχεις ένα χεράκι τους καθάρισε και αυτούς με αντισηπτικό μαντηλάκι αλλά στην συνέχεια τοποθέτησε το χέρι της πάνω τους και επέλεξε να τους λείχει σε ένα σημείο μεμονωμένα σημάδι ότι την ενοχλούσαν μάλλον κάποιες τρίχες.Αφού είδα ότι δεν το είχε την ξαναέβαλα να κάνει τσιμπούκι και στην συνέχεια της είπα να περάσουμε σε 69.
Στο 69 σίγουρα ήταν η καλύτερη της και η καλύτερη μου μιας και μου είπε χαμογελώντας ότι της το κάνω πάρα πολύ καλά και έτσι το απολαύσαμε και οι δύο μας.Το 69 έγινε στην αρχή με το μωράκι απο πάνω μου όπου είχε παραδωθεί ολοσχερώς στις περιποιήσεις μου και μου το ανταπέδιδε με καλύτερο και βαθύτερο τσιμπούκι χωρίς χέρια και έπειτα γυρίσαμε στο πλάι όπου και εκεί άρχισε να χύνει.
Η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και της είπα να ανέβει απο πάνω μου να κάνει ιππασία.Μου χαμογέλασε και αφου με καβάλησε άρχισε τα κουνήματα της.Μετά απο λίγο την σταθεροποίησα και την έφερα πιο κοντά μου όπου και άρχισα να την πηδάω περισσότερο αισθησιακά παρά με δύναμη.Στην θέση αυτή απολάμβανα τα κάλλη της,φιλούσα τα στήθη της καθώς και τα χειλάκια της.Μετά περάσαμε σε πισοκωλητό όπου εκεί την πηδούσα με λίγο περισσότερη δύναμη ενώ αυτή παρακολουθούσε την πράξη απο τον καθρέπτη χαμογελώντας μου.Στην ιεροποστολική θέση την πήρα με τα κορμιά μας ενωμένα αρχικά και επειτα γονατισμένος με την κοπέλα να με σπρώχνει προς το μέρος της για βαθύτερη διείσδυση.
Για το γκραντ φινάλε της είπα να περάσουμε σε 69 όπου και μου είπε να μην τελειώσω στο στόμα της.Στο πρόγραμμα εξάλλου δεν ανακοινώθηκε τελειωτικό.Αφου την καθυσήχασα,ξεκινήσαμε το 69 όπου και ολοκλήρωσα σε αυτήν την στάση.Η κοπέλα μου χαμογέλασε μου είπε ότι ήμουν πολύ καλός παρτενέρ,μου έδωσε ένα φιλάκι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά. Σίγουρα θα την επισκευτώ ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού