Βαθμολογίες αξιολογητών

42 κριτικές με τη λέξη
182 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.1(182)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.2(182)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.6(182)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.7(182)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.2(182)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
1 / 3
Φιλιππίδου 11β 9/7/2023 3η βάρδια
Βέρα από Ουκρανία
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή , στο κάτω δούλευε ένα πολύ δυνατό βυζοδίδυμο ( Κορίνα και Έμμι ) που θα ήθελα να τις πάρω παρτούζα αλλά ήταν κλεισμένες με δωμάτια συνεχόμενα ,ανέβηκα εδώ όπου πέτυχα τη Βέρα , την είχα πετύχει και πρίν 3 μήνες αλλά δεν την είχα δοκιμάσει .
Είναι ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα , 1,5-2άρι βυζί , έχει και ένα τατουάζ στο καρπό του δεξιού της χεριού , το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , εδώ ο οίκος είχε ηρεμία σε σχέση με τον κάτω , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα .
Δεν άργησε να έρθει μίας και δεν είχε άλλο δωμάτιο , μιλήσαμε λίγο , σύμφωνα με τα λεγόμενα της είναι 6 μήνες στην Ελλάδα , 29 χρονών από την Ουκρανία .
Συνοπτικά , αρκετά προκαταρκτικά και στα όρθια αλλά και στο κρεβάτι , φιλιά με γλώσσα ανταποκρίθηκε , ερώτηση για προφυλακτικό , σκούπισμα με μωρομάντιλο , η πίπα της αρκετά καλή αλλά μικρής διάρκειας μίας και όταν της ζήτησα να γυρίσει για 69 σταμάτησε και απλά αναστέναζε , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση τη πήρα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο από πίσω της , δεύτερη στάση με αυτή ανάσκελα όπου εδώ το πήγαμε μέχρι τέλους χωρίς να αλλάξουμε άλλη μίας και βρήκαμε καλό συγχρονισμό και ταυτόχρονα φιλιόμασταν ,το τελείωμα έγινε στα μουνόχειλα της .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 14 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση , ήταν μία πετυχημένη συνέδρια και μάλιστα αν την ξαναπετύχω να δουλεύει θα την τιμήσω πάλι .

Φωκαίας 19 9/7/2023 3η βάρδια
Με τη Λευκορωσίδα Ίνα
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή , μπήκα στον οίκο και γινόταν ο κακός χαμός …υπήρχαν καμιά 20αρια άτομα στο σαλόνι , η Ίνα έδιωξε μια παρέα 5-6 νεαρών όπου φώναζαν και έκαναν χαβαλέ καθώς και μια παρέα 3 Αραβοκάτι …η θηριώδης τσατσα απλά καθόταν από πίσω της και δεν έλεγε κάτι , στη συνέχεια είπε αυτοπαρουσιάστηκε σε μία παρέα από 8 Κορεάτες λέγοντας τους το πρόγραμμα , ένας από αυτούς μετέφραζε τα αγγλικά της Ίνας στα κορεάτικα , δύο αποφάσισαν τελικά να περάσουν αλλά ευτυχώς για εμένα όσο έκαναν τις διαβουλεύσεις τους πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα δωμάτιο .
Η Ίνα είναι μία ξανθοκάστανη μίλφ με παράξενο πρόσωπο μίας και είναι λίγο φουσκωμένα τα ζυγωματικά της και το κάνουν να φαίνεται πολύ στρογγυλό , έχει κανονικό για την ηλικία της σώμα και 1,5 σύν βυζί , σύμφωνα με την ίδια είναι από τη Λευκορωσία 38 ετών , έχει 4 χρόνια στην Ελλάδα , δούλεψε σε 2-3 στούντιο στη Θεσσαλονίκη , σε μπαράκια στη Δράμα και έκανε και ένα πολύ μικρό πέρασμα από ελαιοτριβείο πέριξ της Συγγρού .
Φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , μετά από λίγο ήρθε η Ίνα στο δωμάτιο λίγο αναστατωμένη κυρίως από τη παρέα των νεαρών που έκαναν φασαρία , μιλήσαμε λίγο για να έρθει στα ίσια της και αμέσως επι του έργο…
Συνοπτικά , πάρα πολλά προκαταρκτικά τα οποία περιέχουν φιλιά με γλώσσα που τα επιδίωξε η ίδια (με χάλασε λίγο γιατί μύριζε ποτό) πολλά χάδια και χουφτώματα όπου αφήνετε κυρίως όταν τις τρίβεις το μουνάκι της και δείχνει να το απολαμβάνει , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της χωρίς να κάνει ερώτηση για προφυλακτικό , η πίπα της πολύ καλή ενώ όταν ζήτησα έγλυψε και αρχίδια , τη γύρισα ανάσκελα και έγλυψα το μουνί της , όταν έκανα να σηκώσω το κεφάλι μου με τραβούσε με τα χέρια της , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση την ανέβασα από πάνω , δεν είχε κάποια ιδιαίτερη συμμετοχή οπότε γρήγορα αλλάξαμε και την έστησα στα τέσσερα , καλό στήσιμο , έφαγε και 3-4 μπάτσες στα κωλομέρια χωρίς διαμαρτυρία , 3η στάση ιεραποστολικό όπου δε με άφησε να πάρω ανάσα από τα γλωσσόφιλα , το τελείωμα ήρθε στο υπερπρόθυμο στοματάκι της όπου ίσως και κατάπιε κάποια(μη το δέσετε σχοινί κορδόνι ) διότι μόλις έφτυσε τα υπόλοιπα στο μωρομάντιλο μου είπε ότι είμαι πολύ γλυκός και χαμογέλασε…δε σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι , πήρε το χέρι μου και μου είπε να της χαϊδέψω το στήθος και τους ώμους της ενώ με φιλούσε στο λαιμό .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2023
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
179.698
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, pistolpit, Bonecrusher και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έχω πάρει πολλές φορές την ινα αν και η χθεσινή επίσκεψη δεν ήταν επιτυχημένη η ίνα εντόπισε την δυσαρέσκεια μου και απολογήθηκε ζητώντας μου να περάσω και αύριο.

Η ίνα είναι Ρωσίδα όμορφη milf 37 ετών, ξανθιά αυθεντική Ρωσίδα με γλυκό πρόσωπο και λευκό δέρμα
Το σώμα της είναι αδύνατο αλλά σίγουρα αδουλευτο με μια μικρή χαλάρωση στην κοιλιά και τον ημι επίπεδο κωλο της να την προδίδουν.

Δεν μιλάει καθόλου αγγλικά, καθόλου ελληνικά και είναι πολύ αυστηρή αν παρατηρήσει τηλέφωνα στο σαλόνι με κίνδυνο να την βιντεοσκοπισουν
Άλλες φορές δεν παρουσιάζεται καν μέχρι να μαζέψουν τα κινητά απ το σαλόνι

Υπάρχει περίπτωση να έχει φύγει σκαστη απ' το χωριό της και να κάνει επανάσταση της πουτσας μετά από τόσα χρόνια εσώκλειστη νοικοκυρά.
Αυτό μου βγάζει

Για αυτό και η ιδιαιτερότητα της ίνα είναι πως αν και προσφέρει full πρόγραμμα εκτός από κωλο φαίνεται πολύ εύκολα η απειρία της από άποψη επαγγελματισμού στον χώρο..

Στα ενδότερα η ίνα βγάζει ρομαντισμό, της αρέσουν τα φιλιά και τα χάδια.
Ανοίγει από μόνη της τα πόδια της για γλειφομούνι και τον αρπάζει ακαποτο στο στόμα με πάθος αλλά με εμφανή στοιχεία απειρίας.

Στο σεξ δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή αλλά δείχνει να το απολαμβάνει,
Δέχεται όλες τις στάσεις χωρίς παράπονο.

Ωραία περίπτωση για κάποιον που ψάχνει κάτι που θυμίζει μια αυθόρμητη συνεύρεση με milfακι που ψάρεψε απ' το σουπερμάρκετ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2023
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Anal popcorn
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
5.334
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζεth, FAT BASTARD, ThE και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν την Ειρήνη από Ρωσία που εργάζεται στον συγκεκριμένο οίκο λίγο πολύ, όσοι ασχολούνται, όλοι την ξέρουν. Σε όσους δεν την ξέρουν θα τους τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα! Αν κι ο λόγος που αποφάσισα να γράψω σήμερα δεν είναι τόσο για να επισημάνω το μέγεθος της γοητείας και τις πολύ δυνατές καυλωτικές ιδιότητες της Ειρήνης όσο για να υπενθυμίσω σε κάτι ψωρόμαγκες μπουρδελιάριδες, ότι τις πουτάνες πρέπει να τις σέβονται όπως τις μανούλες τους.
Σήμερα αργά το απόγευμα μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τους οίκους της ανοχής, λόγω εντατικών οικογενειακών υποχρεώσεων, είπα να κάνω μία τσάρκα. Μετά από 5-6 αδιάφορα σαλοναρίσματα πάω στο εν λόγω σπιτάκη και πετυχαίνω την Ειρήνη, κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη, πληρώνω και μπαίνω. Μετά από λίγο έρχεται στο δωμάτιο χαμογελαστή, φρέσκια και μυροδάτη, βγάζει τα εσώρουχα ξαπλώνει δίπλα μου κι αρχίζει ένα πολύ αισθησιακό χαμούρεμα που κλιμακώνεται σε παθιασμένα γλωσσόφιλα. Στη συνέχεια κατεβαίνοντας πιο χαμηλά με την Ειρήνη στην ανάλογη θέση πεοθηλασμού βλέπω μια τεράστια μελανιά στο δεξί της κωλομέρι κι άλλη μία μέσα απ τον καθρέφτη στο αριστερό της κωλομέρι. Της λέω τι έπαθες πού χτύπησες; Μου λέει ότι ήταν ένας μαλάκας που τη γαμούσε πισωκολλητό και τις είχε μαγκώσει τα κωλομέρια τόσο σφιχτά που την πόνεσε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να σταματήσει και να τον διώξει. Κανονικά θα έπρεπε να φωνάξει το γορίλα του μπουρδέλου να τον πλακώσει στις φάπες, αλλά δυστυχώς από την καλή της την καρδιά δεν το έκανε, την επόμενη φορά όμως θα το κάνει. Και γι αυτό όλοι αυτοί που ξέρουν να το παίζουν νταήδες σε αυτές τις γυναίκες που προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους λαμβάνοντας τα ελάχιστα χρήματα, να προσέχουν τη συμπεριφορά τους γιατί δεν είναι όλες σαν την Ειρήνη και κάποια θα βρεθεί να φωνάξει το γορίλα και μετά αυτοί θα πρέπει να πάνε σπίτια τους χωρίς δοντάκια και δεν θα χουν τι να πουν στη γυναικούλα τους που θα τους ρωτάει απελπισμένη ποιος τους έσπασε τα δοντάκια.
Αφού προχώρησε σε μια θριαμβευτική πίπα της λέω σταμάτα λίγο γιατί έτσι όπως πάμε θα χύσω. Κάτσε να σου γλείψω το μουνάκι να χαλαρώσεις κι εσύ και μετά από κάνα 10λεπτο γλειψίματος αρχιζει να βογγάει και να χύνει το Ειρηνάκι. Για τους λάτρεις του γλειφομουνιού επίσης η Ειρήνη είναι το νούμερο 1 γιατί χύνει πολύ γρήγορα αν το κάνετε καλά. Μετά αφού μου εχει παραμείνει η πούτσα κάγκελο φοράω σκουφί και ξεκινάω ιεραποστολικό για να βλέπω τα όμορφα της μάτια και για να πέφτει και κανένα γλωσσόφιλο, όπου εκεί μετά από λίγο έγινε η κατάθεση του σπέρματος.
Τέλος με την Ειρήνη να φεύγει ακόμα πιο χαμογελαστή απ όταν ήρθε και να μου φωνάζει μέσα από την κουζίνα λίγο πριν φύγω
¨Γεια σου μωρό μου να μας ξανάρθεις¨.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ζεth
Μέλος
Εγγραφή:
26 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
87
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 redgarland, Επιρρεπής, Pa Luki Luk και 15 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Αλεξάνδρα είναι μια μελαχρινή κοπέλα γύρω στα 30-35 ,με 2,5 βυζί φυσικό, ωραίο σωματάκι και χωρίς περιτά κιλά. Βγήκε στο σαλόνι με μαύρα εσώρουχα και ζαρντιέρες και εφόσον ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό με έπεισε να την δοκιμάσω. Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο που ήταν μεγάλο και πεντακάθαρο με μεγάλο κρεβάτι, καθαρά σεντόνια και καθρέπτη μέχρι και στο ταβάνι. Ήρθε το μωρό στο δωμάτιο με καβάλησε τρίφτηκε λίγο πάνω μου και μετά κατέβηκε χαμηλά και τον πήρε στο στοματάκι της. Πίπα μέτρια θα έλεγα αφού έπαιρνε τον μισό στο στόμα της , χωρίς ιδιαίτερα τσαλιμάκια.Πέρασε και λίγο από μπάλες και με ρώτησε πως θέλω σεξ. Της είπα να συνεχίσει λίγο ακόμα αλλά επειδή συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και δεν είχα πολύ όρεξη της είπα να μου βάλει προφυλακτικό και να με καβαλήσει. Ανέβηκε από πάνω και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει ενώ εγώ την έβλεπα και από τους 2 καθρέπτες κάτι που μου άρεσε. Εκεί μου έδωσε μερικά φιλιά στον λαιμό ενώ της χούφτωνα την κωλάρα και της έλεγα γλυκόλογα. Επιχείρησε κι ένα γλωσσόφιλο αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση και το έκοψε. Την σταμάτησα και της είπα να αλλάξουμε στάση. Γύρισε για ιεραποστολικό αλλά της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα. Έκατσε και έβαλε και το μαξιλάρι από κάτω . Εχει ωραία κωλάρα για πισωκολλητό αλλά είχε στηθεί κάπως χαμηλά και δεν με βόλευε καθώς έπεφτε όλο το βάρος της στους μηρούς μου και με κούραζε. Λες και κάνω πιέσεις στο γυμναστήριο. Την σήκωσα ελαφρώς για να μπαίνω καλύτερα αλλά και πάλι δεν έβρισκα την ιδανική στάση, οπότε της είπα να τον πάρει στο στόμα για να την χύσω. Ξάπλωσα και άρχισε να τον ρουφάει μονότονα όπως στην αρχή . Επειδή δεν τέλειωσα αμέσως τον έβγαλε και άρχισε να μου τον παίζει. Όταν ήμουν έτοιμος της είπα να τον πάρει στο στόμα όπου έχυσα ανακουφισμένος. Σηκώθηκε και πήγε βιαστικά στον νιπτήρα για να τα φτύσει και μου έδωσε κι εμένα λίγο χαρτί για να σκουπιστώ. Φόρεσε το κιλοτάκι και έφυγε λέγοντάς μου ότι με περιμένει πάλι. Πέρασα καλά αλλά το περίμενα λίγο καλύτερο γιατί είναι καβλόφατσα και ωραίο κορμί. Δεν ήταν όμως μια συνεύρεση που θα μου μείνει ή θα πω να ξαναπάω γιατί το ευχαριστήθηκα φουλ. Μια χαρά ήταν πάντως και σίγουρα δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας. Ίσως και κάποιοι να περάσετε τέλεια αν κάνετε φουλ επίθεση και αναζητήσετε γλωσσόφιλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
15.895
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, giorgiodelafuentes2, Bonecrusher και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Έχοντας μαζέψει αρκετές καύλες και αφού είχα ρεπό από την δουλειά είπα να περάσω από τα κορίτσια. Πηγενα στοχευμένα για την Ειρήνη αλλά δεν την βρήκα και έτσι είπα να περάσω με την Ριτα ξανθιά με λίγο πεσπενο βυζί κανονικό σώμα και εκφυλο πρόσωπο.
Δίνω το παράβολο και περνάω δωμάτιο σε λίγο έρχεται το καυλάκι πέφτει ένα χαμουρεμα στα όρθια μπροστά στον καθρέφτη και με αρχίζει στά γλωσσοφιλα. Μετά από λίγο πέφτει και με αρχίζει στην πίπα εκεί στα όρθια άρχισα να της γαμάω το στόμα και το έβλεπα στον καθρέφτη καλή πιπα με πέρασμα από αρχιδια την πετάω στο κρεβάτι και της ανταποδίδω το γλυψιμο.
Πρώτη στάση αυτή από πανω έπεφταν και γλωσσοφιλα και μου ζήτησε να της γλείψω τα βυζιά έπειτα από λίγο αλλάζει στάση στα τέσσερα άρχισα να την γαμάω εναλαξ σε αργό γρήγορο σε μιά φάση γυρνάει και μου λέει χτυπα μου τον κώλο την αρχίζω και εγώ σε Κωλοσκαμπυλα και αρχίζω να την γαμάω δυνατά και βαθιά με κοιταγε στο καθρέφτη και κάτι έλεγε στα ρώσικα μετά από λίγο ήρθε το τέλος
Καλή περιπτωση ίσως να ξαναπεράσω μαζί της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Thanosm(2)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
463
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, perseas, kosamf και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λόγω πολύχρονης αποχής από το σπορ του αγοραίου έρωτα είχα κάποια... κενά όσον αφορά τις εργαζόμενες στα δημόσια πηδηχτήρια, ένα από αυτά ήταν και η Ρίτα που διάβαζα στις ενημερώσεις. Αφού δεν πέτυχα τη Μαρίνα από τα Φωκαίας και Φιλιππίδου, επόμενος στόχος ήταν η Ρίτα.
Πρόκειται για μια ψηλή και ξανθιά Ρωσίδα με όμορφο πρόσωπο, κορμί με ελάχιστες ατέλειες, λίγο πεσμένο βυζί μετρίου μεγέθους, με τα πορνοτάκουνα με κοίταζε αφ υψηλού!
Με την είσοδό της στο δωμάτιο έδειξε ότι προσπαθούσε να με ψυχολογήσει τι γουστάρω, κάναμε λίγο παιχνίδι στον καθρέφτη αλλά της έδειξα να καταλάβει ότι ήθελα να χώσω τη γλώσσα μου στις τρύπες της, τις πρόσφερε απλόχερα και μετά χαράς. Μετά από λίγο λίγο με γύρισε σε στάση "69" όπου συνεχίστηκε η περιποίηση εκατέρωθεν. Ακολούθησε γάμευση με ανάποδο cow-girl και κλασικό ιεραποστολικό με γλωσσόφιλα και eye contact. Η συνεδρία έληξε με μπατσάτα μέσα στο δωμάτιο και στο σαλόνι (αφού ντύθηκα βεβαίως! ?), "πούτσα - λούσα και χορός, της γυναίκας ο καημός! "
Πιστεύω ότι αν την ξαναεπισκεπτώ θα μας βγει ακόμα μεγαλύτερη καύλα!
Καλά να περνάτε και να γαμάτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
16.142
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kopsos, Ημεδαπος , Εκλεκτικός και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Υπάρχουν περιπτώσεις που η διαφήμιση σε μια υπηρεσία (ή εργαζόμενη σεξεργάτρια που αφορά το συγκεκριμένο site) είναι προϊόν στοχευμένης προώθησης από άτομα ή κύκλους με ποικίλα συμφέροντα,στην περίπτωση όμως της Ειρήνης (παλιά Στέλλας από Διδύμου 22) ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Με την πρώτη ματιά μαγνητίστηκα και τη δοκίμασα, σήμερα που την τίμησα για δεύτερη φορά έβγαλα κάποια σχετικά ασφαλή συμπεράσματα.
Η Ειρήνη είναι μια κοπέλα καστανόχρωμη σλαβικής καταγωγής με κανονικό σχετικά πλαδαρό κορμί, μέτριο βυζί με μεγάλη θηλή, αυτό δε που την ξεχωρίζει στο σαλόνι είναι η ματιά της που ( εμένα προσωπικά) καθηλώνει! Μέσα στο δωμάτιο γίνεται ηφαίστειο από την καύλα που αναβλύζει και το γαμήσι μετατρέπεται σε γκομενικό ( με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ...). Η πίπα της είναι μέτρια αλλά σε αποζημιώνει με τη συμμετοχή της στο γαμήσι, φουλ δεκτική σε γλείψιμο και δαχτύλιασμα. Τελειωτικό δέχεται στο σώμα, καλύτερα όμως για να μην γεύομαι στα γλωσσόφιλα τη χυσίλα του προηγούμενου...
Πιστεύω ότι δεν είμαι υπερβολικός, μακάρι να είχαμε για ποικιλία και μερικά άλλα στανταράκια σαν την Ειρήνη.
Καλά γαμήσια μύστες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
16.142
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Ημεδαπος , epikerdis και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την είχα ξαναδεί ποιο παλιά μα σήμερα είπα να την δοκιμάσω μια και Πόλα τσαρδια ήταν κλειστά.
Ξανθιά προμιλφ μέτριο σώμα καλή φατσα παιχνιδιαρα.
Στο δοματιο είναι η βασηλισα της πίπας μου παπαριασε τον πουτσο και τ αρχιδια.πιπα με πολύ διάρκεια .δύο στάσεις σεξ και τέλος στο στόμα της.
Μόνο αρνιτηκο η ιδροτηλα που μιριζε και η τσιγαρηλα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Atridis
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
137
Likes:
7.001
Πόντοι:
11.971
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ThE, Paliotsarkadoros και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ωραιο μωρο εκ ρωσιας,με ομορφα ματια και αδυνατο σωμα.βυζι γυρω στο 2,5. το μονο μειονεκτημα οτι δεν μιλαει ελληνικα, αγγλικα με το ζορι. αλλα ωραιοτυπακι,ευχαριστη και ανετη. πιπα μονο με προφυλαξη δεν με χαλασε βεβαια,γλωσσοφιλα δινει και τα χειλακια της ειναι λιγο πρησμενα. στον αγωνα τα δινει ολα και σε οτι σταση θελεις. εκτος πρωκτικου. η τσα2 δεν ενοχλησε αν και εκατσα περιπου 15 λεπτα. το δωματιο ηταν απο τα χειροτερα που εχω δει. παντως το μωρο αξιζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
756
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , spor48, Helluvatime και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη στη πρώτη βάρδια , είναι η 4η φορά που περνάω με την Ιζαμπέλα , είχαν προηγηθεί άλλες 3 φορές όταν δούλευε δίπλα στο 17β , είχα πει ότι κάποια στιγμή θα γράψω κριτική και νομίζω ότι ήρθε η ώρα.
Εμφανισιακά η Ιζαμπέλα είναι ο ορισμός της νταρντάνας γυναικάς , πανύψηλη (1.80 χωρίς τακούνια) με αφράτη κωλάρα , αν είχε και μεγαλύτερο βυζί (έχει 1,5-2άρι) θα ήταν τέλεια για το είδος του σωματότυπου της , δηλώνει Ελληνίδα Σαντορινιά 22 ετών , έχει πίρσινγκ στον αφαλό , στη γλώσσα (γι αυτό δεν είναι τόσο καλή στη πίπα ) , μεγάλο τατουάζ στο αριστερό της κωλομέρι χείλη που γλύφουν γλειφιτζούρι και 2-3 ακόμα που είναι φράσεις .Το όλο της το στυλάκι τη κάνει να δείχνει ότι βαριέται αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα είναι ομιλητική , δεκτική με καλή διάθεση, ενώ το πρόβλημα με τις ξαφνικές κραυγές που βγάζει (βασικά είναι παρατεταμένα αααα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα )δεν θα ήθελα να το σχολιάσω με λεπτομέρειες γιατί είναι ιατρικό το θέμα και δεν είμαι ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος…
Όσες φορές την έχω πετύχει έχει πελατεία , σήμερα ήμουν τυχερός μίας και χρειάστηκε να περιμένω μόνο ένα δωμάτιο . Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε με χαιρέτησε είπε ότι είχε καιρό να με δεί , της απάντησα αφού έλειπες γέλασε και με ρώτησε τη γνώμη μου για τα καινούργια της εσώρουχα , της απάντησα ότι είναι ωραία και ότι δε θέλω να τα βγάλει μίας και ειδικά το κάτω είχε τρύπα στα επίμαχα σημεία .
Αρχίσαμε να φιλιόμαστε να στα όρθια ενώ χούφτωνα τη κωλαρά της , της έλεγα τι κωλάρα είναι αυτή και κοκκίνησε… την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , έγλυψα τη μουνάρα της και τα παχιά μουνόχειλα της καθώς και την κωλοτρυπίδα της , εννοείτε ότι της έβαλα και δάχτυλα .
Ξάπλωσα και της είπα σειρά σου μικρή μου , η πίπα δεν είναι το δυνατό της όχι ότι είναι κακή αλλά την δυσκολεύει το πίρσινγκ στη γλώσσα που ακόμα δεν ξέρει να το διαχειριστεί όπως πχ παλιότερες κοπέλες που σε κάυλωναν με αυτό .
Πέρασμα προφυλακτικού , εννοείται ότι πρώτη στάση τη πήρα πισωκολλητό στα όρθια μπροστά στον τεράστιο καθρέπτη , σίγουρα για πολλούς δε θα βολεύει αυτή η στάση αλλά για μάς που με τα τακούνια της ήταν στο ύψος μου ήταν πολύ καλά , την έβάλα να ξαπλώσει ανάσκελα , άνοιξε τις ποδάρες της , εδώ μίας και γνωρίζω ότι αντέχει το δυνατό και άγριο γαμίσι την γαμούσα με δύναμη ενώ ανα τακτά διαστήματα της έριχνα χαστούκι και στα καπάκια γλωσσόφιλα , της είπα να στηθεί στα τέσσερα για να σκίσω τη κωλάρα της . Στήθηκε στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και πήγα όρθιος από πίσω της , σιγά σιγά κατάφερα να μπώ στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να τη γαμάω δυνατά τρίβοντας ταυτόχρονα το μουνάκι της , βογκούσε από καύλα , της κοκκίνησα και τα κωλομάγουλα από τα κωλοσκάμπιλα , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω της είπα να τη χύσω , σαν υπακούω σκυλάκι γύρισε μου αφαίρεσε το προφυλακτικό σηκώθηκε από το κρεβάτι και γονάτισε μπροστά μου , με έγλυψε για λίγο , μετά για μόλις λίγα δευτερόλεπτα τον έπαιξα και έχυσα στη μάπα της , αφού έφυγαν τα πολλά ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον έκανε λαμπίκο .
Ατάραχη στη συνέχεια μου ζήτησε χαρτί και με τη μάπα χυμένη αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων , το μόνο που την πείραξε ήταν ότι κάποια από τα χύσια είχαν πάει στις ψεύτικες βλεφαρίδες και από κεί δε καθαρίζονται εύκολα χα χαχα .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 25 λεπτά μίας και η Ιζαμπέλα έγραψε δύο φορές στο μουνί της την τσατσα που χτύπησε πόρτα μετά το δεκάλεπτο , να αναφέρω ότι στο πάνω που την είχα πάρει όλες μας οι συνεβρέσεις ήταν γύρω στο20λεπτο αλλά εκεί δεν είχαμε καθόλου ενόχληση από τη τσατσα παρόλο το κόσμο που είχε , επίσης να αναφέρω ότι ο κάδος δίπλα από το νιπτήρα ήταν γεμάτος και έπρεπε να έχει αδειάσει από την υπηρεσία.
Την Ιζαμπέλα θα την ξαναπάρω σίγουρα μίας και αυτή και η Ειρήνη(και γι αυτή πρέπει να γράψω κάποια στιγμή κριτική μίας και την έχω πάρει 3 φορές σε δέκα μέρες) από δίπλα έχουν γίνει τα τελευταία στανταράκια μου , με την Ιζαμπέλα εγώ περνάω πολύ καλά , την προτείνω με την υποσημείωση ότι όποιος θα περάσει μαζί της να μην περιμένει συμμετοχή , η Ιζαμπέλα είναι υποτακτικός χαρακτήρας και δηκτικότατη άρα το πάνω χέρι το έχει ο εκάστοτε πελάτης .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2021
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπελα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
179.698
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, openmind33, olddog και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5