Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η δευτερη καταθεση εγινε σε ενα απο τα πιο ωραια πιπινια στη Φυλης.Προκειται για την Πατριτσια , η οποια ειναι μια νεαρη ξανθια αδυνατη (στυλιαρι)κοπελα με πολυ ομορφο προσωπο.Η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα.Εδωσα το πορνοεισιτηριο και περασα στο δωματιο , που ειναι απο τα καλυτερα στην περιοχη.Η κοπελα ηρθε μετα απο κανενα 10λεπτο γιατι ειχε αλλο δωματιο πριν απο εμενα.Μπηκε ευδιαθετη και ξαπλωσε διπλα μου.Με ρωτησε πως με λενε και ξεκινησε να γλυφει τα βυζακια μου.Μου αρεσε γιατι το εκανε πολυ αργα και με πολυ αισθησιασμο! Εγω κοιτουσα απο τον καθρεπτη το πεντακαθαρο μουνακι της και την επισης πεντακαθαρη κωλοτρυπιδα! Την χουφτωνα και επαιζα με το μουνακι της ! Ειχα γινε τουρμπο παρολο που πριν απο λιγο ειχα καταθεσει στην Γιαννα.
Εγω :Ποσο χρονων εισαι?
Πατριτσια: 19 , σε λιγο θα γινω 20
Η κοπελα τριφτηκε λιγο με τα μικρα της βυζακια της στην πουστα μου.Να πω την αληθεια πιο πολυ με πονεσε.
Πατριτσια: Τι πονας?
Εγω: Ναι
Πατριτσια :Να μου λες οταν πονας
Εχει πολυ καυλωτικη κοριτσιστικη φωνη.Μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια αργη αισθησιακη πιπα.Το καλο ειναι οτι δεν χρησιμοποιουσε σχεδον καθολου χερι.Στην αρχη εγλυφε κυριως το κεφαλακι , μετα ομως προσπαθησε να γλυφει ολη την πουτσα.Μου εκανε αρκετη ωρα πιπα.Οταν σταματησε , της ζητησα να της γλυψω το μουνακι.Ξεκινησα και εγλυφα το πεντακαθαρο μουνακι της . Αυτη εδειχνε να το απολαμβανει.Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Τη γαμουσα και ταυτοχρονα της εγλειφα τα βυζακια και το λαιμο , χωρις αυτη να φερει αντηρισεις.
Εγω: Πονας?
Πατριτσια :Οχι , μου αρεσει!
Δευτερη σταση πισωκολητο με αρκετα καλο στησιμο απο μερους της.Την γαμαγα σε μετριο ρυθμο και την κοιταζα απο τον καθρεπτη.Εχει ενα πολυ καυλωτικο τατουαζ πανω απο τον κωλο.Μετα απο μερικα λεπτα ηρθε το τελος μεσα στο μουνακι της.Η κοπελα ντυθηκε , με ευχαριστησε και αποχωρησε.Συμπερασματικα , προκειται για μια πολυ ομορφη κοπελα που δεν βιαζεται στο δωματιο , κανει μερικα προκαταρκτικα και η πιπα της ειναι αρκετης διαρκειας.Γενικα απο οτι καταλαβα προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη.Φιλακια δεν ζητησα , γιατι απο οτι ειχα διαβασει δεν δινει.Γενικα μου φανηκε καλυτερη απο οσο περιμενα , με βαση τις κριtικες των συναγωνιστων που ειχα διαβασει.Απλως η ολη φαση με τη συγκεκριμενη κοπελα ειναι amateur . Μην περιμενετε να πιασει την αποδοση εμπειρων ιεροδουλων.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Παραμονη στο δωματιο 15 λεπτα. Την συστηνω στους πιπινολατρεις! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2014
+1 από εμενα ωραια κριτικη Κουλ
22 Φεβρουαρίου, 2014
ωραια κοπελα η πατρισια συν 1 απο μενα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2