Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Κυριακη ηταν παντα μια μερα που αφιερωνα καποια ωρα για να ειμαι συντροφια με τις αναμνησεις μου.Οι αναμνησεις αυτες μπορω να πω ηταν το πλειστον ερωτικου περιεχομενου.Θυμομουν γυναικες που συνηθιζα να κανω σεξ μαζι τους και οταν ενιωθα οτι μου ελειπαν τοτε χτυπουσε μεσα μου το καμπανακι οτι ηθελα να τις ξανασυναντησω.
Ετσι και σημερα το καμπανακι μου χτυπησε οταν θυμηθηκα την Αλινα.Αλινα ισον μιλφαρα εξαιρετικης εμφανισης,με ερωτικοτατο ντυσιμο με σετ σεξυ ερωσουχων,φινετσα μεχρι εκει που δεν παει,και πολυ τρυφερη στο δωματιο.
Πηγαινοντας αναρωτιομουν πως θα ηταν ντυμενη.Τι αραγε συνδυασμο χρωματος και αξεσουαρ θα ειχε κανει?
Η απορια μου λυθηκε συντομα οταν μπαινοντας στο σαλονι την ειδα να φοραει ενα ωραιοτατο λευκο σετ με λευκες καλτσες σιλικονης.
''που χαθηκες τοσο καιρο'' μου ειπε πλησιαζοντας με και ακουμποντας το χερι της στο στηθος μου.
να πω την αληθεια εκεινη τη στιγμη βλεποντας την ετσι ντυμενη και με το ερωτικο στυλ που μου μιλησε ισα που κρατηθηκα να μην ξεβρακωθω στο σαλονι και να το κανουμε επιτοπου εκει.
Προτιμησα απλα να της χαιδεψω λιγο τα μαλλια και να απολογηθω για την απουσια μου ενω της εδινα το 20ρικο.
Την περιμενα στο δωματιο με ανυπομονησια και υστερα απο λιγο η Αλινα μπηκε.Βλεποντας την κουνιστη και λυγιστη μπροστα μου αρχισα ελαφρα να χαιδευω το στηθος της.Σιγα σιγα τα χαδια σταματησαν και της κατεβασα το σουτιεν.Θαυμασα το ομορφο στηθος της και τις σουβλερες ρωγες της και αρχισα ελαφρα να τις πιπιλαω.Η Αλινα χαιδεψε το κεφαλι μου ενω εγω αρχισα να της δαχτυλιαζω το μουνακι.Την παρατηρουσα οτι το ολο σκηνικο της αρεσε και ετσι το συνεχισα για λιγο.
Της ζητησα να κανουμε 69,κατι που δεχθηκε ευχαριστα.Η πιπουλα της βαθεια και υγρη σε συντομο χρονικο διστημα με ειχε κατακαβλωσει.Αποφασισα να αλλαξουμε τακτικη και αντι ιεραποστολικο το μενου σημερα να περιειχε εμενα απο κατω και την Αλινα απο πανω μου.Ενω ανεβοκατεβαινε στο κονταρι μου,με τα δαχτυλα μου χαιδευα το στηθος της κατι που εδειχνε να απολαμβανει.
Για το τελος αφησαμε το ντογκι σταιλ που με μανιασμενα μεσα εξω η καποτουλα γεμισε σπερμα.
Το πηδημα ολοκληρωθηκε με επιτυχια.η συναντηση με την Αλινα πηγε μια χαρα και απο εδω και περα εδωσα υποσχεση στον εαυτο μου να την βλεπω συχνοτερα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού