Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Γκιλφο-Αλίνα, έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην περιοχή κ πάντα μου προκαλούσε τον σεβασμό αλλά δεν ήταν ποτέ η επιλογή μου ..
Περνόντας την περασμένη εβδομάδα, με το που βγαίνει η τσατσά για να προλογήσει την Αλίνα, να'σου βγαίνει κ η Αλίνα μαζί κ μου συστήνεται, ανακοινώνοντας η ίδια το πρόγραμμά της ..

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Σκεφτόμενος μια καλή δικαιολογία για να την αποφύγω, της λέω ότι δεν θα περάσω γιατί δεν κάνει ελεύθερο στοματικό κ τελιεωτικό ..
Έχοντας την σιγουριά ότι θα το αρνηθεί, γυρνά κ μου λέει με βλέμα όλο λαγνεία ότι "για σένα αγόρι μου θα το κάνω.." κ με προτρέπει με το σώμα της προς το δωμάτιο .. Η αλήθεια είναι ότι με ξάφνιασε αλλά έχοντας φάει κατά καιρούς φόλες, είπα να δω αν τελικά θα ήταν τυχερό μου να δοκιμάσω έστω κ μια φορά την Αλίνα (την έχω πετύχει πολλάκις να κάνει ρεπό στης Μπεττάρας (Τροφ.13), αλλά ποτέ δεν είχα περάσει).

Η αλήθεια είναι ότι στα πνευστά πέρνει άριστα .. Αργή κ βαθειά πίπα, με μπόλικο καραμέλωμα, η ίδια μοσχομυριστή κ πεντακάθαρη, με ρώγες που κοντεύουν να σου βγάλουν μάτι, πρέπει να με είχε κάνα 10λεπτο στο πνευστό .. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι επειδή τα έχει τα κιλάκια της (ειδικά στην κοιλιά) φορά πάντοτε κορμάκι που δεν το αφαιρεί, αλλά τεσπα .. η πίπα της με έκανε να μην θέλω κ πολλά-πολλά ..
Στήσιμο στα 4, που αντέχει τα πάντα (..) αδιαμαρτύρητα .. Όσες φορές κ αν την ρώτησα αυτή με προέτρεπε να συνεχίσω όσο θέλω κ όσο πιο δυνατά μπορώ ..
Τελικά το τελείωμα ήρθε στο στόμα, όπως της ζήτησα, αυτή καθισμένη στο κρεββέτι κ γω μπροστά της όρθιος να την μπουκώνω κανονικά ..
Σίγουρα στα νειάτα της θα ήταν μεγάλη Γκαβλο-ντίβα ..
Τελικά δεν πήγε κ τόσο χαμένο το 20ευρω, γιατί με κράτησε μέσα στο δωμάτιο κάνα 15λεπτο ..
Αν έδινε κ την πίσω πόρτα ίσως την ξαναδοκίμαζα .. (λέτε την επόμενη να της την ζητήσω, να δω τι θα μου πει κ αυτή την φορά .. ? )

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού