Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 208 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου είχα να κατεβώ δυο βδομάδες μιας και έμπλεξα ξανά με "έρωτες" και χάλαγα τα λεφτά μου λίγο πιο πέρα στο Prive.
Παρατήρησα μια άνοδο στην εμφάνιση των κοριτσιών χωρίς να λείπουν και τα πατσαβούρια. Μετά από μια εκτεταμένη έρευνα σε όλα σχεδόν τα σπίτια της περιοχής κατέληξα σε αυτό το κατά τα άλλα αντιπαθητικό μπουρδέλο. Πέρασα για τσεκάρισμα στο ισόγειο και έμελε να είναι η τελική επιλογή μου.
Δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό το σπίτι αλλά το ξανθό μωρό που δούλευε ήταν μακράν το ομορφότερο πιπίνι του Μεταξουργείου. Μικρή σε ηλικία μόλις είκοσι χρονών με σκούρες πράσινες ματάρες και πρόσωπο πριγκίπισσας. Εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι και με το χέρι της κάλυπτε επίμονα το ξυρισμένο μουνάκι της που όλοι πρόλαβαν να δουν. Κορμάκι λαμπάδα, στο 1.70 κοντά, αψεγάδιαστο με βυζάκι της χούφτας και ανάλογο κωλαράκι. Μαζί της δούλευε ένα ακόμα αξιαγάμητο μελαχρινό πουτανάκι με πολλά υποσχόμενο βλέμμα που έκανε χοντρό πέσιμο στους πελάτες με φιλιά και τριψίματα. Προσπάθησε και σε έμενα αλλά η "πριγκίπισσα" με είχε κερδίσει και την προσπέρασα εύκολα.
Δεκάρικο το βασικό πρόγραμμα και πέρασα στο μεσαίο δωμάτιο. Μπορώ να πω ότι ο χώρος ήταν καθαρός. Το καλάθι άδειο, σεντόνια καθαρά και καλοστρωμένα, άοσμη ατμοσφαίρα. Όλα καλά. Γδύθηκα και ξάπλωσα. Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, μετά τις κλασσικές χαιρετούρες πέρασε το λάστιχο στο μελάτο εργαλείο και άρχισε μια πολύ καλή πίπα μαζί με έξτρα φιλάκια και ψιλοκαραμέλομα αρχιδιών. Έχω αναφέρει ότι αυτό είναι το "βίτσιο" μου και με ένα τόσο όμορφο μωρό να μου σαλιώνει τα παπάρια η καύλα μου βάρεσε κόκκινα. Το μωρό αφήνει πραγματικά να την αγγίξεις παντού χωρίς φυσικά δάχτυλο.
Πρώτη στάση από πάνω εκείνη. Τα λόγια είναι λίγα... Φιλιά στα βυζάκια της και στο λαιμό και χάδια παντού. Το στήθος της και γενικά το δερματάκι της είναι ένα βελούδο. Κόντεψα να χύσω μόνο στην ιδέα ότι αυτός ο άγγελος γαμιέται για δέκα ευρώ στα βρώμικα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Ευχαρίστησα τον Σατανά για αυτό και την έστησα στα τέσσερα.
Αμέσως πήρε την σωστή θέση με πολύ ψιλά το κωλαράκι της και τα πόδια ανοιχτά. Δεν άντεξα ο πόρνος και πλάκωσα το μουνάκι της στο γλύψιμο για να πάρει σειρά η κωλοτρυπίδα της. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ που δεν το μετανιώνω ακόμα και αν βγάλω κονδυλώματα στην γλώσσα.
Τα αρχίδια μου ήταν έτοιμα να ανατιναχτούν, τον έβαλα στο μουνάκι της και την γαμούσα αργά αλλά δυνατά για κάνα λεπτό ίσως κάτι παραπάνω μέχρι να αδειάσω το περιεχόμενο τους στην καπότα.
Το κορίτσι είναι επένδυση, από χθες δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου.
Το όνομα της είναι ή Σιμόνα, ή Ραμόνα. Δεν το άκουσα καλά λόγο μερικής κώφωσης που έχω τις τελευταίες μέρες και δεν ρώτησα γιατί ήμουν χαμένος στον κόσμο μου. Παραμονή περίπου δέκα λεπτά και καμία ενόχληση από την τσάτσα.
Θέλω να την ξαναδώ σύντομα... Ελπίζω να μην εξαφανιστεί γρήγορα από την γειτονιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2013
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mauros gatos(1), antiosmuchachos

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2013
Σιμόνα λέγεται, αλλά πριν φτάσω στο όνομα που ανέφερες διαβάζοντας την κριτική αρχικά βάση της περιγραφής σου νόμισα πως η κοπέλα που πήρες ήταν η Καμέλια γιατί μελαχρινή η άλλη που είδες δεν ήταν η Καμέλια γιατί ειναι καστανόξανθη-ξανθιά και μελαχρινή πιο πολύ μπορείς να πεις είναι η Σιμόνα! Τον τελευταίο καιρό δουλεύουν μαζί στην απογευματινή βάρδια και με έχεις μπερδέψει λίγο...Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1