Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μεσημεράκι και ενώ έβραζε ο τόπος εγώ είχα μερικές οχλήσεις στον καβάλο ήμουν στην γειτονία και θυμήθηκα κάποιες καλές κριτικές που υπάρχον για την Ντάνα, παρκάρω το μοτοσακό (ιξού και το 10 στο παρκιν) έξωθεν του καταστήματος σαλτάρω απευθείας στο ΄Γ.
Χτύπημα κουδουνιού και μου ανοίγει η τσάτσα … πριν προλάβω να πάρω 2 δροσερές ανάσες μου λέει σήμερα έχουμε την Ντάνα (μου εξιστόρησε όλο το πρόγραμμα ) και ότι θα περιμένω λιγάκι για να δω την κοπέλα μιας και αγωνίζεται , αν και δεν το συνηθίζω πλήρωσα το μπλε κόμιστρο και πέρασα χωρίς να την έχω δει (ριψοκίνδυνος??? Χμμμ;) .
Το δωμάτιο καθαρό με μια αρχαία τηλεόραση να παίζει vintage porno (ή έτσι μου φαινόταν έμενα στην 14αρα οπίσθιας προβολής Γλώσσα) μου έκανε εντύπωση η ροη που έχει το κατάστημα μιας και πρέπει να χτύπησαν 5 6 φορές των κώδωνα πριν έρθει η Ντάνα και στο 10λεπτο ακούω τακούνια , καταλαβαίνω πως η μάχη του άλλου αγωνιστή τελείωσε…. η κοπέλα βγήκε στο σαλόνι κάνα δυο φορές και παρόλο την φήμη της άκουσα τους πελάτες να αποχωρούν (χαρά εγώ Κατσικογάμης) οπότε …..σειρά μου .
Ανοίγει την πόρτα ακορντεόν μια ψηλή γυναικάρα με κόκκινα εσώρουχα (θα προτιμούσα τα μαύρα ) περίπου 3 δεκαετιών με τεράστιες ποδάρες και καυλιάρικο βλέμμα , σαν ομορφιά (όχι ότι δεν έχει) θυμίζει γειτόνισσα ονόματι κούλα που την βλέπεις από το απέναντι μπαλκόνι και περιμένεις να σκύψει για να δεις κιλότα Έρωτας.
Πριν προλάβει να με πλησίαση είχε γδυθεί( θα ήθελα την τιμή) και ξαπλώνει επάνω μου, άριστα στα προκαταρκτικά κατάλαβε αμέσως τι μου αρέσει και συνεργαστήκαμε άψογα ωραία πίπα και καραμέλωμα, αν και δεν δοκίμασα πολλές στάσεις ειμαι φαν του ιεραποστολικού και το έχει η τύπισσα , μου άρεσε πολύ η προσήλωση που έδηξε, κάρφωμα στα μάτια και με τραβούσε από τα κολομάγουλα να τον καρφώσω όσο πιο βαθιά μπορούσα ( Ντροπή προδόθηκα προτού αλώσω και την κερκόπορτα ώμος είναι κάτι που θα το δοκιμάσω σίγουρα την επόμενη φορά )
Θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία αν μου επιτρέπονταν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού