Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 111 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο στίχος είναι από το τραγούδι των Pavlov's Dog με τίτλο "Julia": http://www.youtube.com/watch?v=R6uexPmL0fk

Επίσκεψη χτες με πολύ άσχημη ψυχολογία. Περισσότερο ήθελα κάτι να βγάλω τα απωθημένα μου παρά να κάνω καλό σέξ. Τα βήματα μου με έφεραν στο Φ109 όπου συχνά-πυκνά παίζει κάτι καλό και γενικά είναι ένα μπουρδελάκι όπου νιώθω άνετα εκεί.

Η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε δύο κοπέλες. Η μία ήταν μια μικροκαμωμένη με ασιατικά χαρακτηριστικά (την είχα ξαναδεί) και η δεύτερη ήταν η ψιλόλιγνη Τζούλια. Προτίμησα την δεύτερη καθότι ήταν πιο κοντά στα γούστα μου. Εικοσάρικο και μπαίνω στο δωμάτιο.

Ομολογώ ότι με το που μπήκα ηρέμησα κάπως και η προοπτική να κάνω καλό σεξ δεν διαγραφόταν μπροστά μου ξεκάθαρα. Πρώτο μειονέκτημα ήταν ο φωτισμός του χώρου. Ενώ έχει διακόπτη ρύθμισης φωτισμού, δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα να βρίσκομαι στο μισοσκόταδο ενώ όποτε μαύριζε η εικόνα της τηλεόρασης δεν έβλεπα την τύφλα μου. Εξ ου και η βαθμολογία στο χώρο ενώ κανονικά είναι πολύ περιποιημένο μπουρδελάκι που προσφέρει και δυνατότητα ντούζ.

Η Τζούλια δεν άργησε να έρθει: πρόκειται για μια ψιλόλιγνή κοπέλα μέτριας όμορφιας. Το σώμα της δεν είναι άσχημο (έχει κάπως αχλαδοτό σωματότυπο αλλά δεν έχει μεγάλη περιφέρεια), μικρά βυζάκια κάπως χαλαρά και μέτρια φάτσα. Γενικά δεν είναι η κοπέλα που με την πρώτη εμφάνιση θα υποσχεθεί αξέχαστες στιγμές στο δωμάτιο αλλά αυτό φροντίζει να το αντισταθμίζει ουσιαστικά με την απόδοση της.

Πράγματα στο σέξ είναι εξαιρετική. Πολλά προκαταρκτικά που περιλάμβαναν φιλιά, χάδια και ισπανικό στον πούτσο και στην μούρη μου. Η αίσθηση του κορμιού της είναι πολύ όμορφη και απαλή και σε καυλώνει σχεδόν αμέσως. Η ίδια συμμετείχε με διάφορα ερωτόλογα αλλά μετά από προτροπή μου να σταματήσει τις παπαριές τύπου "αγάπη μου" κ.α. άρχισε τις προστυχιές τύπου "ξέσκισε την πουτάνα σου" και άλλα ωραία. Της ζήτησα να ασχοληθώ και με τα πόδια της και ήθελε να πάει να πλυθεί αλλά επειδή δεν ήθελα να διακόψω την συνεδρίαση της είπα να το αφήσουμε για την επόμενη φορά. Ακολούθησαν δύο στάσεις με αυτή από πάνω να χοροπηδάει και μετά με εμένα σε ιεραποστολική στάση να ανταλλάσσουμε μπινελίκια όσπου ήρθε το τέλος.

Ακολούθησε ωραίο scocialising όπου μου είπε ότι είμαι ειλικρινής μιας και δεν θέλω ψεύτικες αγάπες και ψεύτικά ερωτόλογα αλλά τα λέει γιατί τα ζητάει ο κόσμος και ότι κάνει αυτή την δουλεία με την καρδιά της ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης αποχαιρετισμός και υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού