Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ένα παράξενο σύμπλεγμα συναισθημάτων με κατέκλυζε, λίγα νεύρα, απογοήτευση και ταυτόχρονα μια παράξενη νιρβάνα νέκρωνε τις καύλες που είχα προτού επισκεφτώ την Άννα στο γωνιακό μπουρδέλο των οδών Κολωνού και Λεωνίδου.
Άναψα ένα τσιγάρο και με την άκρη του ματιού μου είδα μια ευμεγέθη φιγούρα στις σκάλες του υπόγειου μαγαζιού.
Η ανάγκη της νικοτίνης και του βρομερού αέρα του Μεταξουργείου ήταν κοινή και για τους δυο, πλησίασα την είσοδο και η χοντρή ξανθιά πουτάνα δεν έχασε χρόνο, φύσηξε τον καπνό με μια κίνηση που ίσως να μάγευε κάποιον ξαναμμένο γέρο ναυτικό στα στενά της Τρούμπας πριν σχεδόν ένα αιώνα.
"Καυλιάρη; Θες να μου σκίσεις τον κώλο; Να με χύσεις στο στόμα;"
Κοίταξα τα μεγάλα βυζιά και την κυτταρίτιδα που μάταια προσπαθούσε να κρύψει με το αραχνοΰφαντο ρούχο που φορούσε ενώ αμέσως μετά παρατήρησα το κενό από το δόντι που έλειπε στην πρόσοψη της οδοντοστοιχίας της.
Μια πραγματικά άθλια και άσχημη πουτάνα μου υποσχόταν μια αξέχαστη εμπειρία αν της εμπιστευόμουν δέκα ευρώ.
"Έλα καυλιάρη. Έλα να γίνεις πελάτης, δεν σου αρέσουν οι Ιταλίδες πουτάνες;" Η βαλκανική προφορά δεν ήταν δυνατόν να κρυφτεί από τα μέτρια ελληνικά που μιλούσε και χωρίς να το σκεφτώ πολύ κατέβηκα τις σκάλες. Σίγουρα η εμπειρία θα ήταν αξέχαστη.
Στο μαγαζί βασιλεύει η βρόμα και η δυσωδία. Η μυρωδιές μούχλας, υγρασίας και σκατίλας ταίριαζαν άψογα με την εμφάνιση της παρακμιακής πουτάνας και της ακόμα χειρότερης χοντρής γριάς που είχε το ρόλο της τσάτσας. Τα δέκα ευρώ έφυγαν από το πορτοφόλι μου και πέρασα στο δωμάτιο.
Εκεί μέσα οι μυρωδιές ήταν πιο έντονες αλλά γρήγορα προσαρμόστηκα, τα σεντόνια παραδόξως ήταν καθαρά και στεγνά και ξάπλωσα με ανυπομονησία για αυτή την ασυνήθιστη εμπειρία.
Το πρόγραμμα ήταν πλήρες, τα πάντα όλα στο δεκάρικο, άλλωστε πως αλλιώς θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιον πελάτη σε τέτοιο χώρο με μια τέτοια πουτάνα;
Δεν περίμενα πολύ και η τύπισσα μπήκε στο δωμάτιο. Με ρώτησε αν θέλω καπότα για την πίπα και πήρε θέση μάχης. Το λάστιχο φορέθηκε στο χαλαρό παπάρι και η πίπα ξεκίνησε. Γλύψιμο από το πουτσοκέφαλο μέχρι την κωλοτρυπίδα με αρκετή τέχνη που μου σήκωσε το εργαλείο αμέσως και βαθιά λαρυγγοσκόπηση συνοδευόμενη από βογκητά και "τσοντικές" ατάκες όποτε τον έβγαζε από το στόμα.
Τώρα ήμουν έτοιμος, η τύπισσα στήθηκε στα τέσσερα και μου ζήτησε να της τον χώσω με δύναμη στον κώλο. Επειδή φοβήθηκα μην σπάσει η καπότα επιχείρησα να τον βάλω αργά αλλά γρήγορα διαπίστωσα ότι η σούφρα της ήταν ξεχειλωμένη και αρκετά χαλαρή γεμάτη λιπαντικό.
"Σκίσε μου τον κώλο ρε μαλάκα! Βάρα! Βάρα!"
Η πουτάνα λύσσαξε! Μια λύσσα έπιασε και εμένα, βάραγα με δύναμη τα μεγάλα κωλομέρια και η πουτάνα ζητούσε περισσότερο! Οι σφαλιάρες έπεφταν σύννεφο και γαμούσα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Στο παραπέντε πριν αδειάσω τα ζουμιά τραβήχτηκα και της άνοιξα τα κωλομάγουλα, μια ανοιχτή σούφρα διαμέτρου τουλάχιστον τριών εκατοστών περίμενε να καταπιεί ξανά το καυλί μου.
Ένα παχύ φτύσιμο και τέσσερα δάχτυλα μπήκαν άνετα μέσα! (Κάποιος με πιο λεπτά χέρια από εμένα την φιστάρει άνετα από τον κώλο)
Την γύρισα ανάσκελα και τον έβαλα στο μουνί της διαπιστώνοντας ότι από εκεί ήταν ελαφρώς πιο στενή, το γάμησα για λίγο και τον έχωσα ξανά στον κώλο της.
Τα χαστούκια στα βυζιά και το τράβηγμα στις ρώγες μαζί με το έντονο σφυροκόπημα με έφεραν στο τέλος, έβγαλα την καπότα και την έχυσα στην κοιλιά και όπου αλλού της έσκασαν. Η βρομιάρα πόρνη δεν αγχώθηκε και άπλωσε τα φλόκια πάνω της, σηκώθηκα αμέσως ξυπνώντας από αυτή την παρακμιακή ηδονική κατάσταση που είχα φτάσει και πήγα γρήγορα στον νιπτήρα να πλυθώ.
Πουτάνα χοντρέλα με καύλωσες άσχημα!
Η τύπισσα αποπειράθηκε να με χαμουρέψει αρκετές φορές και ευτυχώς δεν τα κατάφερε.
Το όνομα της δεν το θυμάμαι και από όλη την φλυαρία της μέχρι να φύγει από το δωμάτιο συγκράτησα μόνο την ερώτηση που μου έκανε.
"Είδες που υπάρχουν ακόμα καλές πουτάνες στο Μεταξουργείο;"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, antiosmuchachos, mauros gatos(1)

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2013
Που χάθηκες, ρε μάγκα;
Καιρό είχες να γράψεις! Κουλ
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
20 Ιουλίου, 2013
παρακμιακο γαμησι με δοσεις noir ατμοσφαιρας +1 απο μενα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2