Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 111 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απόγευμα Σαββάτου στο πρωταρχίνισμα της τσάρκας.
Ο ήχος των βημάτων μου αντηχούσε στο κλιμακοστάσιο καθώς ανέβαινα την παλιά ξύλινη σκάλα. Λίγο πριν το κεφαλόσκαλο άκουσα παρόμοιους ήχους χαμηλότερα. Είχα παρέα.
Χτύπησα το κουδούνι και μέχρι ν' ακούσω τον μηχανισμό που απασφάλιζε την εξώπορτα ο συναγωνιστής στεκόταν δίπλα μου. Την επόμενη στιγμή περνούσαμε στο σκοτεινό στενόχωρο σαλονάκι. Κάθισα. Εκείνος στάθηκε όρθιος.
«Καλησπέρα! (Η μεσήλικη υπηρεσία πήρε θέση πλάι στον συνάδελφο αφήνοντας χώρο για την "πασαρέλα" της κοπέλας) Εχουμε γλυκιά κοπελίτσα, με 20 ευρώ: Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, πισωκολλητό, όλες οι στάσεις, πάνω κάτω, ισπανικό, η κοπέλα κάνει και χαλαρωτικό μασάζ...»
Οι ήχοι των τακουνιών πάνω στο πάτωμα προηγήθηκαν της εμφάνισής της μπροστά μας. Περπατούσε αργά. Προσπάθησα να διακρίνω ανάμεσα στις σκιές...Μαλλιά ίσια, καστανά, που έφταναν μέχρι τη μέση πλαισίωναν ένα όμορφο σοβαρό πρόσωπο με σχιστά μάτια, στήθος πλούσιο-ενισχυμένο, κορμί γεροδεμένο-νεανικό (ταττού στα πλευρά), κώλος αξιοπρόσεκτος, πόδια χυτά.
«...στο δωμάτιο. Να περάσετε πολύ καλά παιδιά! Εχουμε ντουζ με χυντρομασάζ (sic), τηλεόραση με τσόντα...»
Ο συναγωνιστής δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα και ψιθυρίζοντας ότι θα ξαναπερνούσε αργότερα, κίνησε προς την πόρτα. Η συμπαθητική υπηρεσία έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια, μπας και τον μεταπίσει...
«...Είναι γλυκιά κοπελίτσα κύριε!»
– Πώς σε λένε; Ρώτησα.
– Μαργαρίτα. Απάντησε σιγανά.
– Μαργαρίτα; Ξαναρώτησα, περισσότερο από συνήθεια.
– Μάλιστα. «Με κουφό μπλέξαμε». Δεν αποκλείεται να το σκέφτηκε...Χα, χα, χα...
– Οκέι! Είπα και εμφάνισα το χαρτονόμισμα αμέσως. Πριν ακόμα ξεκινήσω απ' το σπίτι μου είχα (σχεδόν) αποφασίσει πως θα περνούσα στον εν λόγω οίκο (ήλπιζα βέβαια να δούλευε η Κωνσταντίνα, που την είχα δει την προηγούμενη φορά και μου άρεσε αλλά...Φευ!) εξαιτίας της δυνατότητας που πρόσφερε για ντουζ, έτσι ώστε μετά καθαρός να ξεκινούσα την τσάρκα.
Η κυρία με πέρασε στο διπλανό δωμάτιο δίνοντάς μου ασφράγιστη πετσέτα (Διάολε! Νίωθω ότι γράφω κριτική για στούντιο!...) και ενημερώνοντας ότι το νερό ήταν ζεστό. Εφυγε λέγοντας ότι η κοπέλα θα ερχόταν σε λίγα λεπτά. Ολα καλά...Ευρυχωρία, ησυχία, δροσιά ελέω κλιματιστικού, περίκλειστος χώρος για ντουζ αλλά και για υρδομασάζ! Που όμως δεν δοκίμασα, ωραίος πολυέλαιος, μία τρύπα στο πάτωμα μπροστά από το χαλάκι της ντουζιέρας. Α ναι!...Το πάτωμα σ' εκείνο το σημείο υποχωρούσε όταν κάποιος πατούσε την πλαστική επένδυση δίκην παρκέ.
Χωρίς να πλυθώ, μιας και ήμουν καθαρός, γδύθηκα και ξάπλωσα στο ικανοποιητικό κρεβάτι.
Η ψηλή ήρθε μετά από λίγα λεπτά. Με (ξανα)χαιρέτησε, ρωτώντας στη συνέχεια εάν θέλω μασάζ. Στην καταφατική μου απάντηση μού είπε να γυρίσω μπρούμυτα. Καβάλησε και αφού νότισε τις χούφτες της με κάτι ελαιώδες, ασκώντας μέτρια πίεση, άρχισε να τρίβει αποκλειστικά μέση, πλάτη και πολύ λίγο αυχένα. Μετά από περίπου ένα λεπτό σταμάτησε.
Τώρα βρισκόμουν ανάσκελα και εκείνη, με το τυλιγμένο προφυλακτικό ανάμεσα στα χείλη της, άρχιζε να χειρομαλάζει το σε ηρεμία πέος μου. Μετά από μερικές παλινδρομήσεις ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία...
– Μαρίνα!
– Πές μου.
– Ετσι, κανένα γλειψιματάκι εδώ στις θηλές; (Χωρίς να το πολυπιστεύω)
– Πού θηλές;
– Εδώ! (Λες;...)
– Οχι αγάπη μου...Με νάζι (Τζίφος!)
Τέλος πάντων, λίγο κάτι δικά μου χουφτώματα σε κωλομάγουλα, μπούτια, στήθος (καλή αίσθηση), λίγο η τσόντα στην LCD οθόνη, λίγο και η δική της χειρομάλαξη, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία υποτυπώδης στύση. Η περικαυλίς ξετυλίχθηκε με το στόμα και ένα μέτριο στοματικό, ευτυχώς χωρίς (άλλο) χέρι, κατάφερε εκείνη τη στύση να την κάνει κάπως πιο ικανή για διείσδυση.
«Πώς θες μωρό μου;»
Την έβαλα να με ιππεύσει και έχοντας χουφτώσει τα κωλομάγουλά της παλινδρόμησα κάμποσες φορές βελτιώνοντας τη σκληρότητα του πούτσου μου.
Τελείωσα σε πισωκολλητό γονατιστό, με κάποια δική της συμμετοχή (στριφογυρνούσε τον κώλο της καθώς τη γαμούσα και βογγούσε ευλογοφανώς), κρατώντας την γερά απ' τη μέση.
Πριν γίνει μπουχός, σ' ερώτησή μου απάντησε ότι είναι Τσέχα (Να μην ξέρω Τσέχικα, να μην ξέρω Τσέχικα!...) επίσης μου είπε ότι δουλεύει μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί, και τέλος έμαθα ότι η τρύπα στο πάτωμα δημιουργήθηκε μετά από τις εργασίες εγκατάστασης της μονάδας του ντουζ-υδρομασάζ.
Αθροίζοντας τα της εμπειρίας μου καταλήγω ότι μέσα σ' ένα ανθρώπινο, σε γενικές γραμμές, περιβάλλον και με μία ευγενική βοηθό, η Μαργαρίτα δουλεύει by the book που λένε και είναι τυπική στις υπηρεσίες της. Σίγουρα δεν μπορεί να κατηγορηθεί γι' αυτό, προσφέρει ότι ανακοινώνεται, αλλά και λίγη ευελιξία (κανένα φιλάκι, κανένα γλειψιματάκι όταν βλέπει ότι ο ευπαρουσίαστος και καθαρός παρτενέρ τα έχει ανάγκη) όπως και περισσότερο πάθος-όρεξη στις προσφερόμενες υπηρεσίες, χρειάζονται, με την προϋπόθεση φυσικά να μη χαθεί το μέτρο (απαίτησεις για ακάποτα τσιμπούκια, κώλο ενώ δεν ανακοινώνεται κ.λπ), για να γίνει κάποιος πελάτης αυτήν την περίοδο των ισχνών αγελάδων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2013
Διδάσκαλε, φλυαρεῖτε.

Ἡ Μαργαρίτα εἶναι παντελῶς ἄχρηστος. Ὄχι 5, οὔτε 1 δὲν ἀξίζει. Τὸ 3 τοῦ στρατηγοῦ κάτωθεν εἶναι λίαν ἐπιεικές.
B
bakalhs
27 Μαΐου, 2013
Iσως να σου ειπε οχι επειδη την ειπες "Μαρινα" Κουλ
27 Μαΐου, 2013
Η ακριβεστάτη περιγραφή σας, περικλείεται σε μία μόνη λέξη: Ματαιότης...

Παραθέτω την προ διώρου εμπειρία μου με αυτήν την πόρνην:

Στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων, ήταν σοβαρή, ανέκφραστη, λακωνική. Διατήρησε την ίδια στάση και στην αίθουσα συνουσιών...

Άρχισα να τη γαμώ με υποτυπώδη στύση...

Προϊόντος του χρόνου, η όψη της θύμιζε μια καργιόλα καθηγήτρια μαθηματικών στο λύκειο, οπότε η στύση εξελίχθηκε αξιοπρεπώς...

Όσο κρατούσε το βλέμμα χαμηλά με ανέκφραστη όψη, τόσο μεγάλωε η φουσκοδενδριά...

Λίγο πριν το megaχύσιμο, γύρισε τα μάτια πάνω, με κοίταξε με αυστηρότατο και διαπεραστικό βλέμμα που έσκισε το κρανίο μου και είπε: "Νομίζεις ότι θα μπεις όλος μέσα μου;"

Μετά την αρχική έκπληξη, έμεινα για λίγο χαυνωμένος και μετά έπαθα απώλεια στήριξης...

Διέκοψα ευγενικά...

Εξαπέλυσε ριπή λέξεων: "Μα καλά, πρώτη φορά πηγαίνεις σε οίκο ανοχής"; (Χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις)...

Πριν προλάβω να απαντήσω, συνέχισε με άλλο μυδραλιοβολισμό: "Το πέος, είτε είναι μισό μέτρο, είτε είναι λίγοι πόντοι όπως είναι το δικό σου, δε μπορεί να μπει παραπάνω από όσο είναι... Τι σπρώχνεις λοιπόν;" (Χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις)...

Ψέλλισα: "pardon, δεν ήξερα ότι πονάτε εκεί" και μπήκα βιαστικά στο λουτήρα, ώστε να την αποφύγω.

Λίγο πριν ανοίξω το νερό, μου έριξε τη χαριστική βολή: "Θα σου τα είχα πει με χειρότερο τρόπο, αλλά σεβάστηκα την ηλικία σου"...

Συμπέρασμα:
Η Μαργαρίτα, κατά πάσα πιθανότητα, έχει το ίδιο ΙQ με την Πρόεδρο του ΔΝΤ, κα Christine Lagarde.
Εν τούτοις, η μία διαφεντεύσει τον Κόσμο, την άλλη τη γαμάει ο κάθε μαλάκας με 20 ευρώ...
Κατά βάθος, δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους, καθότι ο προηγούμενος πρόεδρος του ΔΝΤ, ο κ. Strauss-Kahn, αρέσκεται να γαμεί πόρνες του δρόμου και της λάσπης...

Η Μαργαρίτα είναι κακότροπη, αλλά δεν είναι κακιά, καθότι "Η Κακία είναι Άγνοια" (Σωκράτης)...
27 Μαΐου, 2013
Mακραν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο οσες εχω παει γενικα ( μπουρδελα μεταξουργειο φυλης, στουντιο, μασαζ, cg , πιατσα στο δρομο).

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4