Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 32 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθες το μεσημέρι, τα φωτάκια των 5 μπουρδέλων της οδού Κεραμεικού ήταν όλα αναμμένα.
Ανέβηκα τη λασπωμένη, από πατημασιές, μαρμάρινη σκάλα του 13 και σπρώχνοντας την πόρτα εισήλθα στο σαλόνι˙ ένας συναγωνιστής καθόταν στον καναπέ, ο τσατσος κάπνιζε στο κουζινάκι, κάθισα. Τα λεπτά περνούσαν ακούγοντας ξένη χορευτική μουσική, κάποια στιγμή ρώτησα:
– Ποιά κοπέλα είναι;
– Η Κι...(Δεν κατάλαβα τι είπε ο αλλοδαπός υπηρέτης˙ μίλησε σιγανά και τα ντεσιμπέλ του ραδιοφώνου κάλυψαν το υπόλοιπο του ονόματος)
– Ποιά;...
– Καινούρια.
– Πώς τη λένε;...
«Γειά σου...» Ακουσα μία γυναικεία φωνή και γύρισα το κεφάλι μου δεξιά, παράλληλα ο τσάτσος άρχιζε την παρουσίαση των ερωτικών υπηρεσιών: «Τσιμπουκάκι, ισπανικό, 69, ελεύθερα πιασίματα˙ καινούρια είναι η κοπέλα παιδιά...»
Η Κι...κάτι, ήταν μία μελαχρινή νέα γυναίκα με καστανόμαυρο μαλλί μ' ανταύγειες πιασμένο σ' αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, μικρό συμμετρικό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί με δύο διαστίξεις (μία δεξιά στην κοιλιά και μία μικρότερη στον αυχένα), ερωτικό κωλαράκι που μόλις και μετά βίας καλυπτόταν από ένα μικροσκοπικό μπικίνι και χυτά πόδια. Στάθηκε για λίγο μπροστά μας και αποχώρησε.
Ο συναγωνιστής αφού επιβεβαίωσε ότι η τιμή ήταν 10 ευρώ πλήρωσε, εγώ έφυγα για να επιστέψω στο τέλος της τσάρκας.
Στην επιστροφή βρήκα τον τσάτσο να σφουγγαρίζει την είσοδο. Αφού του έκανα γνωστό ότι θα "περνούσα" ανέβηκα τα νωπά, καθαρά πλέον, σκαλοπάτια και στο σαλόνι ετοίμασα το αντίτιμο. Μπήκε σκουπίζοντας τα χέρια του στο παντελόνι. Τον πλήρωσα και διάλεξα το δεύτερο δωμάτιο (που δεν είχε τόσο άμεση επαφή με το σαλόνι) το οποίο είχε τα χάλια του˙ το στρώμα όμως μου φάνηκε καλό και το σεντόνι μακροσκοπικά καθαρό.
Εισερχόμενη η νεαρή, μετά από λίγο, με βρήκε να πλένομαι στον νιπτήρα. Ανέβηκε στο κρεβάτι (εγώ την παρακολουθούσα από τον καθρέφτη) γονάτισε, τεντώθηκε νωχελικά, έγειρε μπροστά και αφού στηρίχτηκε στα χέρια, άρχισε να κοιτάζει μία το είδωλό της, στον πλαϊνό μεγάλο επιτοίχιο καθρέφτη, μία εμένα, λικνίζοντας ταυτόχρονα τα όμορφα καπούλια της.
Την πλησίασα και αγκαλιάζοντάς την, φίλησα-έγλειψα τις ρώγες της. Εκείνη χάιδευε τον πούτσο και τ' αρχίδια μου. Το σφιχταγκάλιασμα και οι ερωτικές θωπείες δεν διήρκεσαν πολύ, ήταν όμως αρκετά για να "ξυπνήσει" η στύση μου. Το προφυλακτικό, ξετυλίχτηκε κατά μήκος του ημιερεθισμένου πέους μου με τα δάχτυλα, και ένα τσιμπούκι με πολύ χέρι ξεκίνησε. Στην παρατήρησή μου να το μετριάσει κομματάκι, απάντησε ότι: «Χωρίς χέρι δεν μπορώ να σου κάνω πίπα» Πάντως δαχτυλοσκοπήσεις δεχόταν αδιαμαρτύρητα.
Ακολούθησαν δύο ερωτικές στάσεις: Το πισωκολλητό γονατιστό και το ιεραποστολικό, όπου και έχυσα. Κατά τη διάρκειά τους είχε καλή ανταπόκριση και οι ευλογοφανείς κραυγούλες της με καύλωσαν αρκετά.
Πριν φύγει μιλήσαμε λίγο, και έτσι έμαθα τ' όνομά της (Κίττυ) την ηλικία (24 ετών) την καταγωγή (Τσέχα) και τον χρόνο διαμονής της στη χώρα μας (ένας μήνας).
Συνοψίζοντας, δεν πέρασα άσχημα στο μεταξουργιώτικο δωμάτιο της οδού Κεραμεικού. Σ' αυτό είχε συνείσφορά και ο τσάτσος, που δεν ενόχλησε κατά τη διάρκεια της 10λεπτης (και κάτι παραπάνω) συνεύρεσης. Η Κίττυ ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν˙ το στομάτικό της (λόγω της υπερβολικής χρήσης το χεριού) και το χαμόγελό της (η εικόνα του αλλοιωνόταν από ένα προβληματικό μπροστινό δόντι στην επάνω αριστερή οδοντοστοιχία της).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Κίττυ
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2013
Φανούρη, διόρθωσε το όνομα σε Ρωξάνη/Ίρις, την καταγωγή σε Ρουμανία, και τον χρόνο διαμονής σε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.
12 Απριλίου, 2013
μήπως η Ίρις είναι άλλη ;;

... η τιμή είναι μόνο 10 ευρώ;; όχι 20 ή 25;;
12 Απριλίου, 2013
Φίλε streetwalker, κατ' αρχάς σ' ευχαριστώ για το χρήσιμο σχόλιο.
Τώρα σχετικά με τ' όνομα˙ στο σαλόνι από τον τσάτσο δεν μπόρεσα να καταλάβω. Μέσα στο δωμάτιο, όταν ρώτησα την ίδια, μου είπε «Κίττυ»˙ επίσης ο lustforlife στην «ενημέρωση», μία μέρα πριν, ως Κίττυ την ανέφερε και εκείνος.
Οντως παλιότερα ήταν γνωστή ως Ιρις (φίλος, γνώστης της πιάτσας, μου έγραψε ότι δούλευε στο Ιάσωνος 46 και σε μαγαζιά της Μεγάλου Αλεξάνδρου) μάλιστα διάβασα την κριτική σου, όπως και του StrangeKindOfHuman για την Ιριδα. Εγώ πάντως δεν το ήξερα.
Σε ό,τι αφορά την εθνικότητά της˙ αυτό που γράφεις είναι πολύ πιθανό, άλλωστε στη χθεσινή μου ενημέρωση τόνισα: «Η Κίττυ˙ μία 24χρονη Τσέχα, όπως είπε, με [...]»
Μέσα στο δωμάτιο τη ρώτησα εάν ήταν Ρουμάνα, όπως η Αντζελίνα πριν από εκείνη, αλλά το αρνήθηκε, το ίδιο έκανε και στον lustforlife.
Τέλος αναφορικά με το διάστημα του χρόνου που βρίσκεται στην Ελλάδα, δύο πράγματα είναι σίγουρα: Τώρα είναι εδώ, όπως και πέρυσι τέτοια εποχή.

Φίλε kazanas, μάλλον πρόκειται για την ίδια. Η τιμή είναι 10 ευρώ.
12 Απριλίου, 2013
καλά τα λέει ο streetwallker...
η γνωστή Ιρις είναι με πέρασμα και απο Φ104 , μέσα στο δωμάτιο σου παρουσιάζει και μενού για όλα τα γούστα ανάλογα με το πορτοφόλι...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4