Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκα για κάποιες δουλειές στο κέντρο και εφόσον ξεμπέρδεψα νωρίς σκέφτηκα να ρίξω ένα γρήγορο.
Λιγοστά τα ανοικτά καταστήματα, κοίταξα μόνο στο Ιάσωνος 19Α μήπως δούλευε η "Ισπανίδα" Μαρίνα που περιγραφεί ο συναγωνιστής xarisma στην κριτική του για το εν λόγο μπουρδέλο. Με την συγκεκριμένη πατσαβούρα έχω μια μικρή προϊστορία και θα ήθελα να την βρω. Δυστυχώς αντί για την "Ισπανίδα" βρήκα μια τύπισσα που έμοιαζε με πυγμαίο πολεμιστή και έφυγα τρέχοντας.
Μπήκα στο Ιάσωνος 37Β και βρήκα την Ντανιέλα, χρόνος για περισσότερο ψάξιμο δεν έπαιζε, έδωσα τα δέκα και πέρασα στο δωμάτιο.
Η Ντανιέλα έκανε κάνα πεντάλεπτο να έρθει. Δεν έχασα χρόνο και ξεκίνησα να δαχτυλώνω το κωλαράκι της, εκείνη άρπαξε το κλαρίνο και μου είπε ότι ήμουν ο πρώτος της μέρας και να μην το παρακάνω γιατί είναι "κλειστός" ο κώλος της ακόμα. Παπάρια, δυο δάχτυλα έβαλα άνετα και αδιαμαρτύρητα, η πουτάνα δεν νιώθει τι της μπαίνει, μου λέει "Μην βάλεις δυο μέσα γιατί πονάει" και τα είχα χώσει δυο λεπτά πριν... Η πίπα της κράτησε κάνα δίλεπτο και εφόσον είχα στύση, της έβαλα λιπαντικό και τον έδωσα στην σούφρα της.
Στα τέσσερα και δυνατά για κάνα πεντάλεπτο και χύσιμο μέχρι τελευταίας σταγόνας. Κατά την διάρκεια έπεσαν κάτι ψιλές στο κωλαράκι της.
Βιαστικό γαμήσι αλλά δεν με έπρεπε για κάτι περισσότερο. Οι περιγραφές χώρου και κοπέλας είναι ακόμα φρέσκες στις προηγούμενες κριτικές.
Η τσατσά δεν ενόχλησε και τα σεντόνια όπως και ο χώρος ήταν καθαρά, αλίμονο να ήμουν ο πρώτος και να ήταν χάλια. Στάνταράκι η Ντανιέλα για καλό πρωκτικό. Θα τιμηθεί αρκετές φορές ακόμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού