Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 111 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Μαργαρίτα έχει καστανά μαλλιά μέχρι την οριογραμμή της κω(ο)λοπεριφέρειας, σπασμένα χαρακτηριστικά προσώπου και φαντάζει ψηλή με κανονικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά σιλικόνης και επιλέξιμο κώ(ο)λο.

Δοκιμάστηκε λόγω του μήκους των μαλλιών.

Δεν εκτιμάται ως καλή επένδυση γιατί μου ζάλισε τον λιγοστό μου έρωτα με πολλές διευκρινίσεις για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή.

Μπήκα στο Φυλής 109 (όροφος) που εργάζονταν δυο πορνο-δέσποινες. Η Λάουρα που ήταν σχετικά συγκρατημένη ως προς τα κριτήρια της πουτανιάς και η Μαργαρίτα που μπορεί να θεωρηθεί σχετικά ψιλό-τερη και σχετικά ψιλο-τσαμπουκαλεμένη λες και παρεξηγηθήκαμε πριν γνωριστούμε. Δεν το εκτίμησα ως θετικό χαρακτηριστικό για την Μαργαρίτα. Μάλλον πρέπει να ψιλο-αλληθωρίζει. Αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο αρνητικό.

Φεύγοντας για να δω και τις όμορες πορνο-δέσποινες όταν έκλεισα την πόρτα της εισόδου, ακούστηκε από την κουζίνα μια φράση σαν βρισιά.

Μπα! (σκέφτομαι) ας μην το παρεξηγήσω. Ιδέα μου θα ήταν.

Είδα και τα άλλα πορνο-καταστήματα και με συνοπτικές διαδικασίες σε συνδυασμό με απαιτούμενη περιέργεια, τρέλα και καύλα επέλεξα να γαμήσω την Μαργαρίτα.

Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω την καυλο-δέσποινα για να ξεκαθαρίσω με πράξεις πλέον και όχι με ατέρμονες συζητήσεις την πιθανολογούμενη πορνο-παρεξήγηση.

Παρά την συμβολική σιωπή (μου), αυτή ξεκινά, παρουσιάζοντας τα πιθανά σημεία που παρεξηγούνται οι πελάτες και με ενημερώνει για τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών λέγοντας μου τα εξής :

Να σου εξηγήσω ότι ο χρόνος που μένω στο δωμάτιο είναι επτά με δέκα λεπτά (ανάλογα). Μην ξεχάσεις ότι δεν θέλω να μου πιάνεις τα μαλλιά. Επίσης και δεν θα με πιάσεις σφιχτά από τα βυζιά γιατί πονάω λόγω της σιλικόνης και δεν θα με γαμήσεις από τον κώ(ο)λο γιατί ο πούτσος σου είναι πολύ χοντρός. Και τι να κάνω κυρία μου; Να πάω πρώτα να τον πλανίσω και μετά να έρθω να σε γαμήσω; Τέλος πάντων.

Έπρεπε να την είχα αποβάλλει από το δωμάτιο αλλά μέσα στο μυαλό μου παρέμενε ακόμη έντονο το στοιχείο της περιέργειας και της τρέλας (μου), οπότε παράκαμψα με ακροβατικούς ψυχολογικούς ελιγμούς την μαλακία της όλης κατάστασης και αφοσιώθηκα στο γαμήσι σαν καθήκον απέναντι στην πατρίδα, στην έρευνα των πορνείων, στην ενημέρωση μπουρδελο-συναδέλφων, στην αυτομόρφωση και δια βίου μάθηση μου.

Η πίπα της ήταν ασπόνδυλη και άγευστη. Χωρίς ρυθμό και φαντασία θύμιζε κίνηση εμβόλου σε μηχανή ξεπερασμένης τεχνολογίας.

Την γύρισα στο πλάι μπας και μου θυμίσει το γυναικείο γυμνό του Ρενουάρ, αλλά δεν πέτυχε αυτή η παράτολμη σκέψη μάλλον γιατί δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μαξιλάρια πάνω στο κρεβάτι για να πάρει την γνωστή θέση.

Οπότε άφησα τον ιμπρεσιονισμό και τον Ρενουάρ και γάμησα απλά και καθημερινά ανασύροντας από το παρελθόν διάφορα πετυχημένα πηδήματα με μπαρόβιες και στριπτιτζούδες μιας και η Μαργαρίτα έδινε την (ψευδ)αίσθηση ότι είχε ανάλογη προϋπηρεσία.

Τέλειωσα έχοντας την αίσθηση ότι δεν ξεκίνησα ποτέ.

Θέλοντας η πορνο-δέσποινα Μαργαρίτα να φαντάζει, πιθανόν, ως ενάρετη και ευσυνείδητη πουτάνα, θα μείνει απαρηγόρητη για τις αμαρτίες που δεν θα την βαραίνουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
farkeli
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
101
Likes:
72
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2013
+1
30 Ιανουαρίου, 2013
μαύρο στην φόλα.
30 Ιανουαρίου, 2013
παραμένετε απολαυστικός παρά την αλλαγή στο στυλ γραφής
30 Ιανουαρίου, 2013
Χα χα χα .... τι μού θύμισες τό κωλαράκι τής Ελιζας (τραβέλι)
30 Ιανουαρίου, 2013
επρεπε μολις αρχισε τα δεν να ζητησεις τα λεφτα σου πισω και να φυγεις
25 Μαΐου, 2013
Η Μαργαρίτα πλέον στήνει μουνί (και) στο Διδύμου 7 δεξιά όπως βλέπουμε τα πορνεία ...
25 Μαΐου, 2013
μαύρο στην πουτάνα την συγκεκριμένη που καιρό πριν την είχα πετύχει για δεύτερη φορά στον οίκο αυτόν, καθώς δεν μου άρεσε καθόλου στο πρόσωπο αφού μοιάζει να είναι κάπως παραμορφωμένο/διαβρωμένο λες και έχει καεί ή την έχει πατήσει τριαξονικό, και καθώς κάνω να φύγω μου την είπε στεγνά που δεν πέρασα το τσόλι...
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7