Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σαββατιάτικο μεσημέρι στο Μεταξουργείο. Ο ήλιος έδινε μια ανοιξιάτικη απόχρωση αυξάνοντας την όρεξη που είχα για μια καλή κατάθεση. Παρκάροντας το αυτοκίνητο παρατήρησα ότι η κίνηση ήταν περιορισμένη και η ηρεμία βασίλευε στους δρόμους της περιοχής.
Το πρώτο μπουρδέλο που μπήκα ήταν το Μ.Αλεξάνδρου 28Α. Η πουτάνα είχε φουλ πρόγραμμα στο δεκάρικο αλλά η εμφάνιση της ήταν αρρωστημένη. Έξτρα κιλά και πολύ ατσούμπαλο σώμα, βουκολική μουτσούνα και στο σύνολο μου θύμιζε την Έφη Θώδη με το δαντελωτό νυχτικό της γιαγιάς της. Ένα χαρακτηριστικό που παρατήρησα αμέσως ήταν η παράξενη στάση του χεριού της που μαρτυρούσε κάποιο πρόβλημα "δυσμορφίας". Η πουτάνα πήρε αριθμό προτεραιότητας για δοκιμή όταν θα έχω πιει κάνα μπάφο και θα έχω μαζί το mp3 για να ακούω "Eyehategod" όση ώρα της γαμώ τον κώλο... Βουτιά στα σκατά.
Το επόμενο ήταν το Ιάσωνος 44. Δούλευε η ξανθιά Ρωσίδα που με ξεπέταξε πριν κάτι μέρες και έφυγα σφαίρα. Στο 46Β η Μέλλ από την προηγούμενη κριτική μου, και στο 46Α δεν μπόρεσα καν να μπω, μόλις πλησίασα ένα τάγμα Ινδοπακιστανών έφυγε και η τσάτσα μου είπε ότι είναι κλειστά.
Ανέβηκα την Ιάσωνος και έφτασα στο 37Β. Την πουτάνα την είχα ξαναπάρει και είχα γράψει και κριτική με τον τίτλο "Μετριότητες..." τότε δεν είχα μάθει το όνομα της και δεν έφυγα και πολύ ευχαριστημένος, μου είχε ζητήσει έξτρα ταλιράκι για τον κώλο της και η όλη κατάθεση ήταν μια μετριότητα.
Αυτή τη φορά ξεκαθάρισα με την πουτάνα ότι ο κώλος είναι μέσα στο δεκάρικο και αφού συμφωνήσαμε πέρασα στο δωμάτιό.
Απ' το σαλόνι είχα θυμηθεί ότι ο κώλος της είναι χαλαρός και ευκολογάμητος, (Αν και δεν είχα "φάει" τότε, με είχε αφήσει να παίξω με την σούφρα της) ότι πρέπει δηλαδή για δυνατό και αλύπητο γαμήσι, αυτό αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο μου. Η κοπέλα είναι Αλβανίδα, 1.60 περίπου, μαύρα μακριά μαλλιά, κάτασπρο δέρμα, αδύνατη, με μικρό βυζάκι και μικρό κωλαράκι. (Είναι λίγο χαμηλό βεβαία αλλά είναι συμπαθητικό, ιδικά στα τέσσερα)
Άργησε και αυτή την φορά, περίμενα στο δωμάτιο με τους σαγρέ τοίχους και την σόμπα υγραερίου για κάνα δεκάλεπτο μέχρι να μπει. Μέσα σε αυτά τα δέκα λεπτά ανακάλυψα πολλούς θησαυρούς όπως χρησιμοποιημένες καπότες σε όλο το δωμάτιο, νερά στο πάτωμα κάτω από τον νιπτήρα, ένα βρεγμένο ρολό κουζινόχαρτο και διάφορα άλλα σκουπίδια. Σεντόνια σε επίπεδο που μπορώ να το ανεχθώ αλλά το όλο δωμάτιο (όλα τα δωμάτια) είναι μια αποτυχία.
Η πουτάνα μπήκε με καυλιάρικο κούνημα στο δωμάτιο, ακούμπησε το λιπαντικό και την καπότα στο κομοδίνο και έβγαλε το στρινγκάκι της. Αγκαλιές, φιλάκια και γλειψίματα, ενώ δεν έχασα χρόνο και τα δάχτυλα μου χώθηκαν στο μουνί της. Μου έγινε πέτρα γρήγορα γιατί η τύπισσα εκτός ότι δεν διαμαρτυρόταν για τα δυο δάχτυλα, κούναγε την λεκάνη της καυλιάρικα και φαινόταν να γουστάρει.
Πέρασμα καπότας και μέτρια προς καλή πίπα. Σχεδόν την παρακάλεσα να μου γλείψει τα αρχίδια γιατί είχε κάποιες αντιρρήσεις, ευτυχώς δεν της πήρε ώρα να παρατήσει τους ενδοιασμούς και να ξεκινήσει το καραμέλωμα καυλώνοντας με ακόμα περισσότερο.
Τα δάχτυλα μου παράτησαν το μουνί και έπαιζαν στην σούφρα της, ο κώλος της είναι απίστευτα ελαστικός χωρίς να είναι πηγάδι από μεριάς αίσθησης. Έβαλα στην αρχή ένα και με λιπαντικό έβαλα λίγο αργότερα τρία. Η τύπισσα πότε μου έπαιρνε ρουφηχτή πίπα και πότε μου έγλυφε τα αρχίδια με μπόλικο σάλιο.
Ξεκίνησα να την γαμάω από μουνί, την έβαλα από πάνω και την γαμούσα ήρεμα με δυο δάχτυλα στην σούφρα της. Σε κάποια φάση μου πετάει με την cult Αλβανική προφορά, την συγκεκριμένη ατάκα-διαπίστωση της... "Εσύ θέλεις να σκίσεις το κώλο, γαμάει μουνί αργκά μετά θα μου σκίσει το κώλο". Έτσι ακριβώς ήταν, το μόνο που ήθελα ήταν να την σκίσω, αφού πήδηξα το μουνάκι λίγο ακόμα την έβαλα στα τέσσερα.
Ο κώλος της όπως προανέφερα είναι αρκετά ελαστικός χωρίς να χάνει από πλευράς αίσθησης. Τον έβαλα αμέσως μέσα και ξεκίνησα το δυνατό σφυροκόπημα, η πουτάνα δεν νιώθει τίποτα, μόνο κάνα δύο φορές διαμαρτυρήθηκε του στιλ "Σιγκά μωρό μου. Πονάει το κώλο μου έτσι..." και εκείνες τις φορές κόντεψα να βάλω και τα αρχίδια μέσα.
Την γάμησα σε τρεις στάσεις. Πισωκολλητό, αρκετά δυνατά για τρία περίπου λεπτά, στο πλάι που βολεύει λόγο το ότι είναι αρκετά αδύνατη, και ιεραποστολικό.
Στην τελευταία στάση πλησίασα πολύ στο τέλος, τραβήχτηκα και της έβαλα ξανά δάχτυλο για να παρατείνω την διάρκεια, η πουτάνα τέντωσε τα κωλομέρια της και με άφησε να παίξω αρκετά με την τρύπα της που είχε πλέον μέγεθος δίευρου... Ξεκίνησα πάλι να γαμάω με ότι τρόπο μου ερχόταν στο μυαλό. Στην αρχή αργά και βαθειά, τον έβγαζα όλο έξω και τον ξαναέβαζα μέσα σπρώχνοντας για να μπει κάθε χιλιοστό, αργότερα έπιασα πάλι το δυνατό ξεκώλιασμα.
Η πουτάνα δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα! Αφού είχα ξεπεράσει το δεκάλεπτο στον κώλο της με τον περισσότερο χρόνο να "σκάβω" δυνατά χωρίς καμία διαμαρτυρία, εβγαλα την καπότα και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Η κοπέλα με έκανε να χύσω με μαλακία καθώς μου έγλειφε τα αρχίδια.
Πραγματικά ευχαριστήθηκα κώλο!
Αν και παράδοξο, η Ντανιέλα μου άλλαξε την γνώμη που είχα για αυτήν. Το κωλαράκι της ήθελα να το σκίσω από την προηγούμενη φορά και το έκανα με το παραπάνω. Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου. Το μαγαζί και ιδικά η Ντανιέλα θα τιμηθούν ξανά στο σύντομο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2013
Ρεαλιστική, μεστή και άκρως ερεθιστική η κριτική σου!
Κάβλωσα καθώς την διάβαζα!!!Γλώσσα
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1