Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 122 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ρομαντικό απογευματάκι Σαββάτου, ένα εικοσάρικο στην τσέπη και βόλτα στα χαμαιτυπεία του Μεταξουργείου.
Πρώτη στάση το μπουρδελάκι στην Ιάσωνος 20Α με την ελπίδα να βρω την Λαρίσα που κόβει βόλτες στις φαντασιώσεις μου αυτές τις μέρες. Την Λαρίσα είχα να την επισκεφτώ από τον Σεπτέμβριο και πραγματικά μου έλειψε.
Στάθηκα τυχερός και η κοπέλα που ζητούσα ήταν εκεί. Το πρόγραμμα είναι πάντα βασικό με 69 στο δεκάρικο, εμφανίστηκε στο σαλόνι με καφέ μπότες, μαύρο σουτιέν και ένα μαύρο αθλητικό στρινγκ.
Έδωσα το αντίτιμο στην τσατσά και πέρασα μέσα, περίμενα κάνα δεκάλεπτο να ξεμπερδέψει με τον προηγούμενο πελάτη και σύντομα την είχα στην αγκαλιά μου.
Το δωμάτιο είναι αρκετά καλό και καθαρό, άοσμο και με σωστή θερμοκρασία, καθαρά σεντόνια, και γερό κρεβάτι αντίθετα με κάτι άλλα ρημάδια της περιοχής.
Η Λαρίσα είναι περίπου 1.70, μικρο βυζάκι, κορμάκι λαμπάδα, ξανθό ίσιο μαλλί, πανέμορφα μάτια και γλυκό προσωπάκι. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα πατουσάκια γάτας που έχει τατουάζ στο αριστερό της στήθος, μια ματιά στις προηγούμενες κριτικές θα βοηθήσει αρκετά όποιον δεν την ξέρει.
Με το χαμόγελο ήρθε στο κρεβάτι και αφού με "μάλωσε" γιατί είχα καιρό να έρθω, με άρχισε στα τριψίματα και τα φιλάκια στα μάγουλα και το στήθος, ανταπέδωσα με ανάλογα χάδια και φιλιά στα βυζάκια και την κοιλιά της. Σε κάποια φάση της δίνω ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, μου λέει "Αν το ξανακάνεις θα φέρω το πιτ μπουλ" Το ξανάκανα συνολικά επτά φορές, της μέτραγε και μου έλεγε ότι θα φάω περισσότερο ξύλο την επόμενη φορά, αυτό εκτός από ευχάριστο παιχνίδι μου έκατσε καλά γιατί τα φιλάκια μετά τα έδινε αυτή και όσο να ναι με ένα τόσο ωραίο μωρό μετράνε πολύ, Άρχισα να την φιλάω κατεβαίνοντας, είχα σκοπό να γλείψω λίγο το μουνάκι της αλλά μου είπε να μην το κάνω γιατί περιμένει περίοδο.
Με τα νάζια και τα κολπάκια της, το πουλί μου εγινε γρήγορα κατάρτι, μου έβαλε την καπότα με το στόμα και ξεκίνησε την πίπα, Το τσιμπούκι της είναι μέτριο με λίγο δοντάκι και δυνατά ρουφήγματα αλλά η εικόνα της και μόνο με ικανοποιούσε. Χάιδευα το κωλαράκι και έπαιρνα μάτι το σκηνικό από τον καθρέφτη που βρίσκεται δίπλα απ' το κρεβάτι. Πέρασαν δυο λεπτά και αφού το ζήτησα έκατσε πάνω του, τρία με τέσσερα λεπτά σε αυτή την στάση πότε χαλαρά και πότε πιο δυνατά. Κάπου εκεί άρχισα να ψυλλιάζομαι ότι είχε μπλοκάρει το σύστημα και δεν θα έχυνα ποτέ... Αλλάξαμε στάση σε ιεραποστολικό και γρήγορα κατάλαβα ότι δεν θα είχα καμία εξέλιξη, θα μου έπαιρνε ώρα για να αδειάσω τις μπάλες μου.
Σταμάτησα να το παλεύω και είπα το πρόβλημα μου στην Λαρίσα, η κοπέλα προσπάθησε να με κάνει να χαλαρώσω και να συνεχίσουμε, δοκίμασα με μαλακία απολαμβάνοντας τα χάδια και τα φιλιά της αλλά ήταν αργά για δεύτερη προσπάθεια. Χαζοπαίξαμε λίγο σαν παιδιά του γυμνασίου και μετά από λίγο της ζήτησα να φύγει για να μην την καθυστερώ άλλο.
Αν είχε στην βαθμολογία "Επίδοση πελάτη" θα με βαθμολογούσα με τρία. Πέρασα καλά και ας μην έχυσα, Η παραμονή της στο δωμάτιο ήταν περίπου τέταρτο χωρίς καμία βιασύνη, η τσατσά δεν ενόχλησε. Έφυγα με την πούτσα όρθια και συνέχισα την αναζήτηση για να ξοδέψω και το άλλο δεκάρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2013
μαλλον στο ειπε το ψεμματακι της η λαρισα το οτι περιμενει περιοδο δηλαδη,γιατι 3 ή 4 Ιαν δε θυμαμαι καλα,γυρισε στις βαρδιες απο περιοδο..
100% σιγουρο αυτο.
11 Ιανουαρίου, 2013
εχω καταλαβει οτι ειναι με τις μερες της αυτη. οχι πως στις "κακες" μερες δεν ειναι καλη, καθε αλλο για τα 10 μια χαρα ειναι αλλα οταν εχει κεφια περνας σουπερ. απο εμφανιση παντως πολυ μετρια και αποτι εχω καταλαβει πολυ ανταγωνιστικη με τις αλλες πουτανες που μοιραζονται τον χωρο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2