Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα σκοπό μιας και ήταν η τελευταία μέρα του 2012 και επειδή έχω πολύ καιρό να πάω από εκείνα τα μέρη, να επισκεφθώ κάποιο απ' τα "γκουρμέ" μπουρδέλα της Φυλής, δυστυχώς σχόλασα αργά και η περιοχή της Φυλής έπεφτε κομμάτι μακριά και με την κίνηση θα καθυστερούσα πολύ, οπότε έπρεπε να βρω κάτι καλό σε χρόνο ρεκόρ για να δώσω και το παρών την αναμενόμενη ώρα στο σπίτι.
Το Μεταξουργείο ήταν η μοναδική επιλογή. Δεν χάλασα την ώρα μου στο ψάξιμο και μπήκα στο μπουρδέλο της οδού Κολωνού 48 όπου τελευταία τα απογεύματα δουλεύει η Μαρία με ειδικότητα στα τσιμπούκια και τα ατελείωτα deep-throat.
Για την κοπέλα έχω γράψει ξανά κριτική λίγο καιρό πριν, από τότε είχα πάει άλλη μια φορά και έτυχα ίδιας αντιμετώπισης, αυτό με έκανε να την τοποθετήσω στην κατηγορία των στάνταρ, την προτίμησα για να σημειώσω το τρία στα τρία και να έχω μια καλή ανάμνηση από το τελευταίο μπουρδελοπήδημα της χρονιάς.
Η κοπέλα με θυμάται και με υποδέχθηκε πολύ θερμά στο σαλόνι, το ίδιο και η τσατσά αν και μου τα γάμησε στην συνέχεια, το πρόγραμμα είναι το βασικό με δέκα ευρώ και δεν χρειάστηκε να το ακούσω για τα δώσω αμέσως. Η τσατσά με έστειλε στο δωμάτιο και της είπα να στείλει την κοπέλα σε πέντε λεπτά για να πλυθώ λιγάκι, συμφωνήσαμε και έφυγε από το δωμάτιο χωρίς να μου γυρίσει την πλάτη και μάλιστα έκανε και υπόκλιση (Τρομάρα της) λες και ήμουν ο πρίγκιπας Κάρολος... Το δωμάτιο ήταν καθαρό, άοσμο και ζεστό, τα σεντόνια καθαρά με μυρωδιά μαλακτικού και ο χώρος σε πολύ καλό επίπεδο για μπουρδέλο του Μεταξουργείου, στα αρνητικά είναι τα ηχεία που παίζουν κάποιο ραδιοφωνικό πρόγραμμα σε αυξημένη ένταση υποχρεώνοντας τον πελάτη να γαμάει με διαφημίσεις του Jumbo.
Έπλυνα το βασιλικό καυλί μου και πριν καλά καλά σκουπιστώ η πόρτα άνοιξε και η Μαρία με ρώτησε αν μπορεί να περάσει. Η κοπέλα από εμφάνιση υστερεί αρκετά από τα δροσερά νεανικά κορμάκια που μπορείς να βρεις στα μπουρδέλα, πλαδαρό σωματάκι με χαλαρή κοιλιά και ψιλοκρεμασμένο βυζί μικρομεσαίου μεγέθους, μαύρα σγουρά μαλλιά, 1,65 περίπου ύψος και όπως παρατήρησα χθες, τα πόδια της είναι κοντά σχετικά με τον κορμό της. Μετριότητα και στο πρόσωπο, στρογγυλό με μαγουλάκια και σκιστά μάτια που προδίδουν την "σοβιετική" καταγωγή.
Ξεκίνησε να μου τρίβεται στο όρθιο με πραγματικά πολύ καυλιάρικο τρόπο, φιλάκια και γλύψιμο που ξεκίνησε από τις ρώγες, πέρασε στο λαιμό και κατάληξε στα αρχίδια μου.
Έτσι όπως ήταν γονατιστή είδα πολλές μελανιές στα μπράτσα, το στήθος, και ψηλά στην πλάτη, αργότερα ανακάλυψα έντονες μελανιές και στα μπούτια. Το θέαμα δεν μου άρεσε και ήμουν σίγουρος ότι την έχουν δείρει, ξενέρωσα και το κατάλαβε, σηκώθηκε και μου είπε να πάμε στο κρεβάτι, την ρώτησα για τις μελανιές και μου είπε ότι είναι από το άγριο σεξ που κάνει με τον άντρα της, δεν το πίστεψα, μου είπε ότι μελανιάζει εύκολα και με τριψίματα και φιλιά με πήγε στο κρεβάτι.
Εδώ αρχίζουν τα πανηγύρια με την τσατσά. Η Μαρία δεν είχε προλάβει να κάτσει στο κρεβάτι και η τσατσά χτύπησε την πόρτα! Πόσο ήταν μέσα; δυόμισι λεπτά; σιγουρα όχι παραπάνω, ακόμα και η Μαρία απόρησε και πήγε στην πόρτα, κάτι είπανε στα ρώσικα, η Μαρία πέταξε κάτι καλές κουβέντες που ξέρουν όλοι οι Μενιδιάτες και ήρθε στο κρεβάτι.
Την ρώτησα αν συμβαίνει τίποτα και μου είπε ότι η τσατσά βιάζεται, με καθησύχασε λέγοντας μου ότι μπορώ να έχω μαζί της όσο χρόνο θέλω, την ρώτησα γιατί και μου είπε ότι είμαι ο τύπος άντρα που γουστάρει...
Ξεκίνημα ξανά με γλύψιμο στα πόδια και τα αρχίδια, δεν άργησε να μου γίνει κάγκελο και πέρασε την γλώσσα της μερικές γρήγορες από το πουτσοκέφαλο μου, δοκίμασα να της το βάλω ακάποτο στο στόμα, τραβήχτηκε, του έδωσε ένα φιλί και πέρασε την καπότα με το στόμα. Τα deep-throat ξεκίνησαν αμέσως, τον έπαιρνε όλο μέσα και πίεζε με δύναμη για τα έξτρα χιλιοστά, ανάλογο γλύψιμο φυσικά, και στα αρχίδια, και την γύρω περιοχή.
Η τσατσά χτύπησε ξανά την πόρτα. Τσαντίλες η Μαρία και ξανά ρωσικό βρίσιμο στην τσατσά, λίγο ακόμα πίπα και της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα, στην αλλαγή με πλησιάζει και πάει να με φιλήσει στο στόμα, ενστικτωδώς τραβήχτηκα, μου είπε ότι δεν κάνει ακάποτα τσιμπούκια και ούτε συνηθίζει να φιλάει τους πελάτες απλά έμενα με γουστάρει τόσο που θα με παντρεύονταν όπως μου είπε, την ρώτησα αν θα χώριζε τον άντρα της για μένα και μου απάντησε ότι δεν έχει άντρα...
Πλακωθήκαμε στο χαμούρεμα. Η τσατσά βάραγε πλέον κάθε σαράντα δευτερόλεπτα με ένα λεπτό την πόρτα και τον τοίχο, η Μαρία καμία βιασύνη, τα δάχτυλα μου πάιζαν με το μουνί της και η ίδια μου ζήτησε να τα βάλω μέσα ανοίγονταν τέρμα τα πόδια και τεντώνοντας το με τα δάχτυλα. Έβαλα δυο μέσα και άρχισα να της γλύφω την κλειτορίδα, αρχισε τα βογκητά και τους σπασμούς, συνέχισα για λίγο και με τράβηξε πάνω της, μπήκα μέσα της και άρχισα το δυνατό σφυροκόπημα, η τύπισσα είχε γαντζωθεί από πάνω μου και άνοιξε τα ποδιά όσο μπορούσε για να τον βάλω πιο βαθιά. Φιλιά, βογκητά, σφαλιάρες που μου έριχνε στον κώλο και μια τσατσά που συνέχιζε να ενοχλεί...
Λίγο πριν τελειώσω την έβαλα να με γλύψει άλλη μια και έχυσα με μαλακιά καθώς μου καραμέλωνε τα αρχίδια.
Μιλήσαμε λίγο και συνέχισε να μου την πέφτει κανονικά με έναν πολύ ωραίο τρόπο, η τσατσά χτύπησε την πόρτα ξανά, η Μαρία ανοίγει και την αρχίζει στα ρώσικα μπινελίκια, με ευχαρίστησε και έφυγε.
Ίσως ο τίτλος της κριτικής να ήταν καλύτερα "Η πουτάνα που με ερωτεύτηκε" τουλάχιστον με έμενα αυτή την φορά ήταν πολύ girlfriend κατάσταση, δεν ξέρω αν ήταν αληθινό ή απλά πουλάει πολύ καλό παραμύθι αλλά πέρασα πολύ ωραία αν εξαιρέσεις την τσατσά.
Βγήκα από το δωμάτιο και η τσατσά με χαμόγελο Αρμένη τοκογλύφου με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε... Της είπα απλά "Γαμήθηκες να χτυπάς" και έφυγα προσπαθώντας να βρω μια λογική απάντηση για τις μελανιές που απέκτησε από το άγριο σεξ με τον άντρα της... που δεν έχει όπως είπε αργότερα... Ίδωμεν, έχω σίγουρα μέλλον ακόμα με την Μαρία.

Υ.Γ. Καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές μπουρδελιάριδες, σε μερικές πουτάνες, και σε κάνα δύο τσατσάδες. Υγεία να έχουμε, δουλειά, λεφτά και καλά μουνιά στο πούτσο μας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιανουαρίου, 2013
"την ρώτησα για τις μελανιές και μου είπε ότι είναι από το άγριο σεξ που κάνει με τον άντρα της"
"την ρώτησα αν θα χώριζε τον άντρα της για μένα και μου απάντησε ότι δεν έχει άντρα"
"έφυγα προσπαθώντας να βρω μια λογική απάντηση για τις μελανιές που απέκτησε από το άγριο σεξ με τον άντρα της... που δεν έχει όπως είπε αργότερα..."

καταλαβαίνεις τι παίρνουν πριν μας συναντήσουν...χώρια το ξύλο ενδεχομένως.
01 Ιανουαρίου, 2013
ωραία κριτική !

μου άρεσε αυτή η φράση: "έφυγα προσπαθώντας να βρω μια λογική απάντηση για τις μελανιές που απέκτησε από το άγριο σεξ με τον άντρα της... που δεν έχει όπως είπε αργότερα"

μάλλον με τις λέξεις, :"άντρας" και "άγριο σέξ" οι πόρνες εννοούν : "νταβατζής" και "έφαγα ξύλο!"
02 Ιανουαρίου, 2013
''Στα αρνητικά είναι τα ηχεία που παίζουν κάποιο ραδιοφωνικό πρόγραμμα σε αυξημένη ένταση υποχρεώνοντας τον πελάτη να γαμάει με διαφημίσεις του Jumbo''. Δεν γλιτώνουμε πουθενά απο τις συγκεκριμένες διαφημίσεις... Κεφάλι σε τοίχο!
M
Mixanodigos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3