Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
1.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Σχόλασα αργά απ' την δουλειά και μιας και ήμουν κοντά στο Μεταξουργείο σκέφτηκα να δώσω μια πίπα στο γρήγορο να φύγουν τα χοντρά.
Το κατάστημα ανακαινίστηκε και εγινε πιο μπουρδέλο απ' ότι ήταν, βάψανε το σαλόνι, καινούριες κουρτίνες, και μερικές άχρηστες ακόμα αλλαγές. Φουλ πρόγραμμα στο δεκάρικο ανακοίνωσε η τσατσά και η πουτάνα έκανε την εμφάνιση της στην είσοδο του σαλονιού, έμεινε εκεί το πολύ επτά με οκτώ δευτερόλεπτα, έκανε μεταβολή και επέστρεψε στο δωμάτιο της τσατσάς.
Η εμφάνιση της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, νταρντάνα με ομαλό σώμα και παράξενα μικρά βυζιά. Ξανθό μακρύ μαλλί, και απροσδιόριστη ηλικία λόγο ότι δεν πρόλαβα να επεξεργαστώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου, κρίνοντας από το σώμα την έκανα γύρω στα τριάντα, η τσατσά είπε ότι την λένε Αλεξία, και είπε ακόμα μια φορά το πρόγραμμα τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η πουτάνα δίνει κώλο.
Πέρασα στο δωμάτιο για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι είμαι σαβουρολάγνος και την βρίσκω να γαμάω κάτι τέτοια σάπια τεμάχια. Δεύτερος και κυριότερος ήταν ότι ήμουν κουρασμένος και ήθελα μόνο να δώσω ένα τσιμπούκι, στα αρχίδια μου όλα τα άλλα.
Το δωμάτιο ήταν σχετικά φωτεινό όμως με το που μπήκα ήρθε η τσατσά και μου χαμήλωσε το φως λέγοντας την ατάκα "Για ατμοσφαίρα" Το άφησα δυστυχώς έτσι και ξάπλωσα στο κρεβάτι έχοντας βγάλει μόνο το παντελόνι.
Η πουτάνα μπήκε μέσα με το κεφάλι σκυφτό και χωρίς να πει κουβέντα προσπάθησε αμέσως να περάσει την καπότα στο εντελώς πεσμένο εργαλείο μου, κάπως το κατάφερε, το φόρεσε, και άρχισε να πιπώνει άτσαλα, απλώνω το χέρι μου, της πιάνω τον κώλο και αμέσως τσιμπήθηκα από τις τρίχες... Λέω στο ον που πίπωνε το χλιαρό παπάρι μου να μου γλείψει τα αρχίδια και εκεί έπαθα την πλάκα μου... Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε μιλήσει καθόλου, σηκώνετε με κοιτάει και μου λέει "Με δέκα ευρώ ακόμα σε γλύφω όπου θες" με την κλασσική τραβελοφώνη.
Ένιωσα μαλάκας! Έκανε μπαμ ότι είναι τράβελος! Του λέω αμέσως "Σήκω μαλάκα, τέλος. Έφυγες" Σηκώνετε και μου λέει "Λεφτά μην ζητήσεις πίσω, τον έβαλα στο στόμα μου" δεν πρόλαβα να μιλήσω και βγαίνει από το δωμάτιο αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή. Κλείνω την πόρτα, ντύνομαι βιαστικά και βγαίνω έξω. Η τσατσά έρχεται και χωρίς να της έχω πει κάτι, ξεκινάει τον παρακάτω διάλογο.
-Λεφτά δεν παίρνεις πίσω!
-Παίρνω τα πέντε ευρώ.
-Όχι γιατί γάμησες.
-Μόνο πίπα μου πήρε και ούτε καν!
Πετάγεται και ο τράβελος από το δωμάτιο και λέει.
-Τον έβαλες στο μουνί μου!
Κατάλαβα ότι ήμουν πολύ κοντά στο να αρχίσω στα μπουκέτα τον πούστη αλλά παράλληλα ένιωθα πολύ μαλάκας έτσι που την πάτησα και ήθελα άπλα να φύγω από εκεί.
Τους ευχήθηκα να γαμηθούν, τους είπα το cult "Στους γιατρούς να τα φάτε" και έφυγα.
Συναγωνιστές, ακόμα και όποιοι γουστάρετε εγχειρισμένα τραβέλια, μακριά και αλάργα!
Δεν είναι απλά ένα άσχημο τραβέλι, είναι σιχαμερό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2012
θα μπορουσες να του πεις...αυτα θα τα πεις στην αστυνομια γιατι σου κανω μηνυση αυτη τη στιγμη με ενα ωραιο χαμογελο να δεις πως θα πεφτανε τα συγνωμη και τα 10ευρα..
21 Δεκεμβρίου, 2012
Πως την πάτησες έτσι, ρε συναγωνιστή με τον ''Αλέξη''?
Ειδικά εσύ, έχεις φάει το Μεταξουργείο με το κουτάλι, έχεις πολλές κριτικές, για την εν λόγω περιοχή!
Δυστυχώς έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από τσατσάδες, πουτάνες και νταβάδες!
Και ναι, και το δεκάευρο έχει αξία και δεν αξίζει να το αρπάζουν οι απατεώνες!
Δεν τους φτάνει που είναι ''μαύρα'' τα χρήματα, έχουν το θράσσος να κοροιδεύουν και τον κάθε πελάτη!
Μαύρο στον τράβελο και στην ξεφτιλισμένη την τσατσά!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
21 Δεκεμβρίου, 2012
εμετική κατάσταση
21 Δεκεμβρίου, 2012
Oχι ρε φιλε...τι πακετο ηταν αυτο...Παμε οποτε θες μαζι εκει να σου πω για ποτε το παιρνεις πισω το δεκαρικο του παλιοπουστη την μανα γαμωΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
21 Δεκεμβρίου, 2012
φιλαρακι σιδερικο θελει να το βγαλεις και αν δεις πως τα δινουν οι γαμιολες
22 Δεκεμβρίου, 2012
Πω!Πω! Φίλε μου τι έπαθες! Να ήξερες πως σε καταλαβαίνω! Πριν 8 χρόνια την είχα πατήσει και εγώ με παρόμοιας εμφάνισης τράβελο.Ήταν στο Φυλής 66Δ και είχα δώσει εικοσάρικο.Τον κατάλαβα γρήγορα μόνο πίπα έκανε καιτο πέος μου αρνούνταν να σηκωθεί.Η φωνή του ήταν βραχνή και μόλις τον άκουσα τον έδιωξα απο το δωμάτιο.Αποχώρησα εντελώς χώμα και ντροπιασμένος απο την ήττα.Λεφτά δεν ζήτησα πίσω και δεν είχαν μείνει και άλλα πάνω μου για να πάω κάπου άλλου.Απο μένα έχεις +1 που μας ενημέρωσες για την απάτη.
22 Δεκεμβρίου, 2012
για τουσ απατεωνεσ με τα μαυρα φραγκα που οικονομανε αεριτζιδικα εξαπατωντασ τον πελατη, και σε αφηνουν αφραγκο εχεισ δυο επιλογεσ .... 1) η κλεινεισ την πορτα και κανεισ στην τσατσα fisting με το κεφαλι του τραβελου , υστερα παιρνεισ τα ωραια σου χρηματα ισωσ και κατι παραπανω αν βρεισ για την ταλαιπορια και φευγεισ κυριοσ η 2) καλεισ την αστυνομια, το υγειονομικο και τραβασ μυνησεισ στην τσατσα , στο τραβελο , στουσ μπατσουσ , στο υγειονομικο , ακομα και στουσ περαστικουσ απεξω ... μυνηεισ τουσ παντεσ και απειτεισ λουκετο στο μαγαζι, για φοροδιαφυγη αδειεσ εργασιασ και αδειεσ λειτουργιασ με το χαμοσπιτο που εμπλεξεσ .... τελοσ !!! τριτοσ δρομοσ δεν υπαρχει ... καλη η ενημερωση φιλε αλλα πρεπει να προβουμε σε πιο δραστικα μετρα ... εγω προσωπικα πλεον καλω επιτοπου πεντε φιλουσ ολοι γυμνασμενοι σαν και εμενα και το κανω copa cabana ατακα και επι τοπου με τισ λερεσ που νομιζουν οτι μπορει να εξαπατουν ετσι αβιαστα ....
22 Δεκεμβρίου, 2012
Για αυτό το λόγο άρχοντα έφτιαχνε η τσατσά "ατμόσφαιρα" και ο Άλεξ μπήλε μέσα αμίλητος με κατεβασμένα μούτρα...Και δεν έχει σημασια αν ήταν τράβελος,καθώς γούστα είναι αυτά και ο καθένας μας έχει διαφορετικά.Σημασία έχει ότι σε εκείνη τη φάση δεν ήθελες εσύ τράβελο αφενός και αφετέρου σου φάγανε και το δεκάευρο...Δεν πειράζει...Εχθές το πρωί στο που βρισκόμουν Μετάξι είχε νέκρα...Σαν πόλη φάντασμα....Αλλά δεν πειράζει...Εκείνοι ξεχνάνε ότι ζούνε απο εμάς και όχι εμείς απο αυτούς.Πάντως όπως είπε και ο Melancholy Angel,έπρεπε να πείς με ένα ωραιότατο χαμόγελο ότι θα φέρεις την αστυνομία και θα ισχυριστείς ότι σου κατέβει...Απο κλοπή,μέχρι και απόπειρα δολοφονίας.Ότι σου'ρθει...Όχι μόνο θα τους το κλείσουν,αλλάν θα τους τρέχουν κιόλας...Όσο για τους νταβάδες,μην τους τρέμετε κιόλας...Μαγκιά,μούρη και κώλος φινιστρίνι είναι οι περισσότεροι...
22 Δεκεμβρίου, 2012
καλά ρε φίλε ,λες οτι πλήρωσες 10 ευρω,καλα δεν καταλαβες οτι ηταν τραβελος/:αφου δεν σου εβαλε κολοδακτυλο πάλι καλαΧαμόγελο
M
mounokataktitis88
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9