Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χρόνια έβλεπα τη Μαρία στο συγκεκριμένο σπίτι όμως δεν περνούσα λόγω του λαού που μαζεύονταν κάθε φορά. Όμως την Παρασκευή κατέβηκα στη Διδύμου αποφασισμένος αφού προηγουμένως είχα περάσει απο Αλκαμένους 113 νομίζοντας πως δουλεύει εκεί. Ο κόσμος λιγοστός σε σχέση με άλλες φορές, η τσατσά τυπική ανακοίνωσε ότι εργάζεται η Μαρία με τις κοτσίδες όπως χαρακτηριστικά είπε. Το παράβολο στα 20 ευρώ, το δωμάτιο καθαρό και με ντουζιέρα μάλιστα καθώς και μία τσόντα με παρτούζα να παίζει στην τηλεόραση.
Άφιξη της Μαρίας η οποία είναι ένα χαριτωμένο και επικοινωνιακό πλάσμα με ωραία μάτια, το κλασσικό κοντοπούτανο που λέμε! Κουβεντούλα και έναρξη των προκαταρκτικών με τρίψιμο του στήθους στο εργαλείο και στοματική περιποίηση ολόκληρης της γεννετήσιας περιοχής. Στη συνέχεια προφυλακτικό και βαθύ στοματικό το οποίο όμως είχε πολύ δόντι και αυτό είναι το μόνο μου παράπονο το οποίο όμως δεν εξέφρασα λόγω της καύλας και το τέλος ήρθε κάπου εκεί μη προλαβαίνοντας να κάνουμε κάτι άλλο.
Λίγη κουβεντούλα ακόμη και η συνεύρεση ολοκληρώθηκε. Κατα πάσα πιθανότητα θα ξαναπροτιμηθεί κυρίως γιατί θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα με το ευλύγιστο σώμα της το οποίο συναγωνίζεται την ευλυγισία της Ντενίζας απο Ρεμούνδου 20. Το 10 στο πάρκινγκ λόγω πεζοπορίας.
Να είστε καλά όλοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού