Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πάρκαρα έξω ακριβώς από το κατάστημα και πέρασα μέσα παρέα με έναν Κινέζο συναγωνιστή.
Η ευγενικότατη τσατσά μας παρουσίασε την Μαρία, ελεύθερο τσιμπουκάκι στο πρόγραμμα με δέκα ευρώ αντίτιμο. Προς στιγμής σκέφτηκα να κάνω μια βόλτα να δω και τι παίζει στα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής αλλά ταυτόχρονα θυμήθηκα ότι την συγκεκριμένη την είχε τιμήσει ο Grindcorefucker σε μια τσάρκα που είχαμε πάει μαζί και μάλιστα είχα ακούσει καλά λόγια.
Το σαλονάρισμα της Μαρίας ήταν τουλάχιστον τυπικό, μια βόλτα με ανέκφραστο πρόσωπο και επιστροφή στο δωματιάκι της τσατσάς.
Η κοπέλα είναι το πολύ εικοσιπέντε χρονών, αδύνατη και γύρο στο 1.65 μαζί με της γόβες που φορούσε, μικρο βυζάκι και γλυκό πρόσωπο.
Τα μαλλιά της είναι ξανθά με μαύρες τούφες ή αν θέλετε μαύρα με ξανθές τούφες, πιασμένα με περίτεχνο κότσο.
Το κορμάκι της λεπτό με μικρό βυζάκι και στρογγυλό μικρό κωλαράκι, πραγματικά πολύ όμορφο πλασματάκι.
Ο Κινέζος σηκώθηκε βιαστικά και έψαχνε τις τσέπες του, το ίδιο φυσικά έκανα και εγώ όμως είχα την ατυχία να έρθω δεύτερος στην πρώτη φάση της αναμέτρησης για την προτεραιότητα και έτσι αφού ο Κινέζος ανέβηκε στον πάνω όροφο δοκίμασα τα βρώμικα κόλπα λέγοντας στην τσατσά να στείλει την κοπέλα πρώτα σε έμενα και μετά στον κίτρινο συναγωνιστή.
Ο χώρος και η ποιότητα του μου είναι γνωστός, μπήκα στο ίδιο δωμάτιο με τις δυο προηγούμενες φόρες, Ζεστό νερό, καθαρά σεντόνια, με μια μικρή μυρωδιά στον αέρα αλλά αρκετά πάνω απ΄την βάση ως σύνολο.
Το αίτημα μου στην τσατσά έγινε δεκτό, έτσι η κοπέλα μπήκε πριν προλάβω να βγάλω τα ρούχα μου, ήρθε χαμογελαστή, αντίθετα με το ανέκφραστο στο σαλόνι, γδύθηκε και γονάτισε στο κρεβάτι φορώντας μόνο της γόβες της και κάτι σαν υφασμάτινη ζώνη.
Με ρώτησε αν θέλω σκούφο στο τσιμπούκι και δυστυχώς μετά από πολύ καιρό υπέκυψα αφήνοντας την να γλύψει χωρίς λάστιχο για ένα λεπτάκι.
Η πίπα της μπορεί να μην είναι για όσκαρ άλλα είναι πολύ καλή, αγχώθηκα όμως με το ακάποτο και της είπα να περάσει σκουφάκι, μικρή πραγματικά η διαφορά.
Όση ώρα αφοσιωνόταν στο γλύψιμο με άφηνε και χάιδευα το μουνακι της χωρίς να βάζω δάχτυλο. Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα και στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα.
Το κωλαράκι της είναι μικρο αλλά πανέμορφο, oλοστρόγγυλο, με απαλό δερματάκι. Χωράει ολόκληρο άνετα στο κουπί που μου έδωσε ο θεούλης για χέρι.
Την πήρα για κάνα πεντάλεπτο σε αυτή την στάση ενώ προσπαθούσα, και ήμουν όσο το δυνατόν πιο τρυφερός μαζί της, η εικόνα της δεν μου έβγαζε τον "άγριο" εαυτό μου και κατάλαβα ότι έτσι, με τα χάδια και τα φιλάκια που της έδινα στην πλάτη δεν θα τελείωνα ποτέ όμως δεν ήθελα και να το χαλάσω γιατί πέρναγα πολύ καλά.
Ξάπλωσα ανάσκελα και έβγαλα την καπότα, πήρα το κοριτσάκι αγκαλιά, και άρχισα την χειροκίνητη, εκείνη με το χέρι της μου χάιδευε τα αρχίδια, ενώ με φιλούσε στο στήθος, η επόμενη κίνηση ήταν να στηθεί σε στάση 69 και να μου τον παίζει αυτή φέρνοντας το μικροσκοπικό κωλαράκι της μπροστά στο πρόσωπο μου, με το θέαμα αυτό σε απόσταση αναπνοής κατέβαλα τεράστια προσπάθεια ώστε να μην ορμίσω και να την πλακώσω στο γλυφομούνι, αντί αυτού αρκέστηκα στο να χουφτώνω τα κωλομέρια της και να δίνω φιλάκια γύρω από το μουνακι της.
Αυτό δεν κράτησε πολύ και για να μην την ξενερώσω σε περίπτωση που δεν γούσταρε, την προειδοποίησα ότι θα έχυνα και τραβήχτηκε χωρίς να πάρει το χέρι της μέχρι που άδειασα τις μπάλες μου.
Με τυπικές κινήσεις έπλυνε τα χέρια, ντύθηκε, με ευχαρίστησε και αποχώρισε χωρίς πολλά-πολλά.
Η τσατσά δεν ενόχλησε, το μόνο αρνητικό ήταν η μυρωδιά που είχε το δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2012
Τυχερος ησουν. Εγω πριν κατι μηνες την ειχα πετυχει στο Περδικα 3 και μαλιστα με υπηρεσια την φιλη μου την Λαρισσα οποτε ετριβα τα χερια μου οτι βρηκαμε γκανιαν. Ελα ομως... Στο δωματιο ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ, οπως πανω κατω τα γραφει και ο n.smirni76 λιγο παρακατω αν κοιταξεις, με αποτελεσμα να μην χυσω. Οποτε εφυγα σφαιρα για το 22α, οπου το "ηφαιστειο" Βερα με εσκισε στο πενταλεπτο (που να εισαι Βερα?!!!!!!!!!!!!).
05 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι ρε γαμώτο! Τι έχει γίνει αυτό το μωρό; Περνάω όλα τα γνωστά μαγαζιά που μπορεί να την πετύχω άλλα τίποτα. Ελπίζω να επιστρέψει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2