Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Τετάρτη απόγευμα, ο πούτσος μου απειλεί να σκίσει το παντελόνι από τις καύλες, είχα να γαμήσω μια βδομάδα γεμάτη και επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να κάνω μια καταδρομική από το Μετάξι.
Κλασσικά όποτε με πιάνουν οι μεγάλες ορέξεις η τύχη με μουντζώνει και τα μαγαζιά είναι κλειστά, ευτυχώς που συνήθως όλο και κάποιο θα είναι ανοιχτό για να εκτονωθώ και δυστυχώς που το μόνο που βρήκα ήταν το Ιάσωνος 30Α.
Μπαίνοντας στο μαγαζί αντίκρισα κλασσικά επτά-οκτώ άτομα να περιμένουν και μια από της πιο αντιπαθητικές τσατσάδες (η οποία είναι και ο λόγος που έχω κόψει να βολτάρω από αυτά τα μαγαζιά, Ιάσωνος 30Α-Β και Ιάσωνος 33) Την πουτάνα την είδα πολύ λίγο όσο ακριβώς κάνει να βγει από την πόρτα στα αριστερά και να μπει στο δωμάτιο της τσατσάς στα δεξιά, πέντε δευτερόλεπτα και πολλά λέω. Από εμφάνιση στο μισοσκόταδο δεν πρόλαβα να δω και πολλά, μόνο ότι ήταν μελαχρινή και αδύνατη.
Η ταρίφα για την πουτάνα ήταν δεκάρικο στο απλό και δεκαπέντε με κουλούρι, δεν ήμουν για τα δύσκολα και έδωσα το δεκάρικο περιμένοντας να αδειάσει κάνα δωμάτιο. O προηγούμενος πελάτης αποχώρισε και η τσατσά με έστειλε μέσα χωρίς καν να ρίξει μια ματιά στο χώρο.
Μπαίνοντας βλέπω κάμποσα χαρτάκια από καπότες στο πάτωμα και μια καπότα πάνω στο κρεβάτι, τα σεντόνια τσαλακωμένα και γενικά όπως είχε μείνει το μέρος μετά από πολλούς πελάτες.
Βγαίνω της λέω ότι δεν είναι να γαμήσει κάνεις εκεί μέσα και μπαίνει δυσανασχετώντας με τον κουβά και την σφουγγαρίστρα, βγήκε σε ένα λεπτό και μπήκα ξανά με την μόνη διαφορά που παρατήρησα να είναι η καπότα που έλειπε από το κρεβάτι...
Τέσπα, γδύθηκα και άραξα να βλέπω την τσόντα για περισσότερο από είκοσι λεπτά, (χωρίς καμία υπερβολή) ώσπου σε κάποια φάση μπήκε και η πουτάνα ανοίγοντας την καπότα από την πόρτα.
Στο πιο φωτεινό δωμάτιο είδα ότι το τεμάχιο που θα γαμούσα είναι ένα γυφτάκι με κρεμασμένα τριάρια βυζιά με μεγάλες ρώγες, ενώ η κοιλιά της είναι πλαδαρή, γεμάτη ραγάδες, παίζει να έχει γεννήσει πριν λίγο καιρό. Στα αρνητικά είναι και η μυρωδιά ιδρωτίλας που ανακάλυψα λίγο αργότερα.
Με βιαστικές κινήσεις έκατσε χαμηλά στα πόδια να μην μπορώ να την πιάσω και πέρασε το λάστιχο.
Η πίπα της είναι άθλια και δεν είναι πίπα, άπλα το βάζει στο στόμα χωρίς να ακουμπάει πουθενά, ενώ μου ζούλαγε τα αρχίδια με δύναμη, της λέω "Άσε την πίπα και έλα εδώ να βάλω λίγο χέρι, να πάρω τα πάνω μου, μπας και ξεκινήσουμε κάποια στιγμή" Εκείνη σηκώθηκε και έκατσε πάνω στον μελάτο πούτσο μου αδιαφορώντας για το τι της είπα, και χωρίς να έχουν περάσει τρία λεπτά η τσατσά χτυπάει την πόρτα!
Το μουνί της δεν χρειάζεται να πω ότι ήταν πηγάδι, λογικό όταν είναι η μόνη πουτάνα της περιοχής που δουλεύει και έχει περάσει όλος ο Πακιστανικός πληθυσμός. Δεν ένιωθα μια, της είπα να κάτσει στα τέσσερα και έκατσε ανάσκελα για ιεραποστολικό, πάλι δεν ένιωθα τίποτα, το δούλεψα όσο μπορούσα μπας και έχουμε αποτέλεσμα άλλα που τέτοια τύχη... Η τσατσά χτύπησε την πόρτα ξανά!
Σκέφτηκα να της πω να μου τον παίξει αλλά δεν γούσταρα να μου τον πιάσει περισσότερο και η εμφάνιση της δεν με έφτιαχνε καθόλου. Της είπα να φύγει και σηκώθηκε λέγοντας μου ότι όλα είναι κλειστά και είναι πολύ κουρασμένη, την άλλη φορά που θα πάω θα είναι καλύτερα κτλ κτλ.
Έφυγε και άρχισα να ντύνομαι, η πόρτα άνοιξε και η τσατσά μπήκε κανονικότατα μέσα και μου λέει "Κανε γρήγορα γιατί δεν έχω άδειο δωμάτιο" έβαζα τα παπούτσια μου εκείνη την στιγμή. Βγαίνει, παίρνει την σφουγγαρίστρα και ξανάρθε αρχίζοντας να κάνει ότι σφουγγαρίζει ενώ παράλληλα φώναζε "Περιμένετε παιδιά γιατί δεν είναι να γαμήσεις εδώ μέσα" όπως ακριβώς το είχα πει και εγώ σε αυτή πριν λίγο.
Βγαίνω έξω, βλέπω μια παρέα από λευκούς, λογικά Έλληνες και τους λέω "Φόλα το μαγαζί, βρώμα κάργα, και η χοντρή βαράει την πόρτα στο πεντάλεπτο, μακριά!"
Η τσατσά βγήκε αρχισε να με βρίζει, αδιαφόρησα, κατέβηκα τις σκάλες και τον πούλο.
Το όνομα της πουτάνας δεν το ρώτησα και δεν με ενδιαφέρει κι'ολλας. Δεν με ξαναβλέπει ούτε τσάμπα.
Να δω πότε στο διάολο θα κάνω ένα γαμήσι τις προκοπής τελευταία δεν με θέλει καθόλου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2012
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2012
Εγω πηγα Πεμπτη. Επιχειρηση σκουπα σε εξελιξη απο 4 αστυνομικους (3 αντρες και μια γυναικα) που ανεβοκατεβαιναν την Ιασ. Ανοικτα μονο 4, το εν λογω, το κατωθεν (με μια Ελληνιδα πανυψηλη 1.75+), το Κερ13Α (το υπογειο, με μια κοντη στρουμπουλη), και το Περδ. το αριστερο με πορτα ανοικτη χωρις φως απ εξω (με μια gilf). Μου ειπε ενα περιεργο ονομα δεν θυμαμαι, ειναι απο Πορτογαλια!!!!!! (μας επεισε, για τσιγγανορουμανα την κοβω). Μου αρεσε καπως (δεν υπηρχαν και επιλογες), αν και την εκοψα ψιλοξεπετα, αλλα παραδοξως αποδειχθηκε συνεργασιμη!! Αλλαξε κατ ευθειαν θεση στην πιπα οταν της το ζητησα, και εφερε το σωμα της κοντα μου για να μπορω να χαιδευω. Η αισθηση στο sex μηδαμινη, αλλα νομιζω οτι φταιει η λιπανση, και κυριως τα λαστιχα που χρησιμοποιουν τελευταια για λογους ασφαλειας, ειναι πολυ χοντρα. Καθολου gfe, το κεφαλι τερμα δεξια, ουτε φιλακια ουτε χαδακια, safe sex. Mονο στην αρχη χαδακια, στα υποτυπωδη προκαταρκτικα. Παραδοξως λογω κοσμοσυρροης, η τσατσα δεν ενοχλησε. Το δωματιο δεν μυριζε (πηρα το τελευταιο αριστερα) και οταν βγηκε ο προηγουμενος, μπηκε μεσα και σφουγγαρισε!!! Φαινεται μαλλον οτι πηρε ενα πολυ καλο μαθημα απο το δικο σου περιστατικο. Αν καναμε ολοι το ιδιο, τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.
19 Ιουνίου, 2012
ασε φιλε μου την πατησα κι εγω ακριβως οπως κι εσυ...μακραν το πιο μπαζο που εχω γαμησει ποτε και ξεπετα...σκετη απατη το μαγαζι...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2