Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημέρα: Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 (Μεγάλη Δευτέρα, για τους φανατικούς της εκκλησίας)
Ώρα: Περίπου 6 μ.μ.

Όπως ανέφερα και σε άλλη κριτική (Και μιας και βαριέμαι να γράφω τα ίδια πάλι απο την αρχή), Η συγκεκριμένη μέρα σηματοδότησε την επιστροφή μου στην ενεργό δράση, μετά απο σημαντική σε διάστημα απουσία. Μην θέλοντας να περιοριστώ σε ένα μόνο γύρο, επέλεξα το εν λόγω σπίτι για να φύγουν τα χοντρά, κυρίως λόγω της μέτριας για τα δεδομένα μου εμφάνισης. Μεσήλικη Milf, Ρωσσίδα, όχι όμορφη. Παρ'ολα αυτά, η εμπειρία ήταν τελικά άνω των προσδοκιών μου.

Χώρος: Λιτός, αλλά ικανοποιητικά καθαρός.
Τσατσά: Δεν υπήρχε (Γι'αυτό και το minimum στη σχετική βαθμολογία). Μια υπηρεσία, επίσης Ρωσσίδα, απο τους διαλόγους που έπιασα την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο.
Δωμάτιο: Γιαπωνέζικης αισθητικής (Τα ελάχιστα απαραίτητα δηλαδή), αλλά όχι βρώμικο.
Πρόχειρη πεόπλυση, την οποία μόλις και πρόλαβα να ολοκληρώσω, την ώρα που μπήκε η μεγαλοκοπέλα. Πράγμα που της έκανε και καλή εντύπωση, αν κρίνω απο το χαμόγελο επιδοκιμασίας. Μικρό, αλλα αρκετά ζεστο socializing, με αρκετά καλά Ελληνικά απο την πλευρά της. Πίπα ουδέτερη, αλλά όχι αγγαρεία, με στήσιμο που με προκαλούσε να αρπάξω ότι φτάνει το χέρι μου, πράγμα που έκανα. Κλασική ατάκα, που έφερε γέλια και στους δύο, όταν τελείωσε την πίπα... "Καλέ, πόσο καβλιάρης είσαι εσύ; Κόντεψες να χύσεις κιόλας". Στήσιμο στα 4, με όμορφο τούρλωμα κώλου, και στημένα, αλλα σωστά σε timing βογγητά όταν άρχισα να τρίβω ρώγες.
Λόγω της μεγάλης σε διάρκεια αποχής, ήταν βέβαιο οτι δεν θα άντεχα πολύ, πράγμα που επιβεβαιώθηκε μετά απο δυο-τρία λεπτά. Απότομη άυξηση ταχύτητας, γράπωμα απο τα κωλομέρια και άδειασμα... φιλάκι στο μάγουλο, το απαραίτητο "ευχαριστώ" απο μεριά της (και απο τη μεριά μου) και δεύτερη ατάκα που με άφησε να γελάω την ώρα που ντυνόμουν. "Καλα βρε, εσύ πάντα έτσι γρήγορα τελειώνεις; Πολύ άγχος έχεις"

Συμπέρασμα: Όχι κάτι το ιδιέταιρο, αλλά μια τίμια τάνα, που προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, και τιμά το κάθε δεκάρικο που παίρνει. Αν θα ξαναπήγαινα; Ίσως ναι, αν και όπως ήδη είπα, δεν είναι ο τύπος γυναίκας που θα μου έκανε κλίκ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2012
Μέλος
Εγγραφή:
17 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού