Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χτεσινή επίσκεψη στην Γιασμίν την οποία είχα σταμπάρει εδώ και καιρό. Η επίσκεψη έγινε νωρίς το απόγευμα μετα απο πρώτη κατάθεση σε Μαρίνα/Αλύσια γκεϊσα και ήμουν σκεπτικός αν θα κατάφερνα να αντεπεξέλθω σε νέα πρόκληση μετα απο τόσο λίγο χρονικό διάστημα και φυσικά με άγνωστη σε μένα κοπέλα.

Η Γιασμίν είναι νεαρά εκ Ρωσσίας (πιθανών), σχετικά ψηλή, με πολύ όμορφο καλογυμνασμένο λεπτό σώμα, μικρό βυζάκι, ξανθιά με ωραίο πρόστυχο πρόσωπο. Στο σαλόνι εμφανίζεται δυναμικά με μίνι χορευτικό στο στριπτιτζοσωλίνα, προδιαθέτοντας θετικά τον πελάτη. Κουλ Είναι αξιοπρέπης και δεν παρακαλεί επίσης.Ντροπή επίσης η τσατσά είναι αξιογάμητο gilf.

Στο δωμάτιο περίμενα αρκετά καθώς είχε δύο συναγονιστές ένας εκ των οποίων ήταν αυθεντικός μερακλής μουστακαλής μπάρμπας Κουλ Τελικά ήρθε κεφάτη και έτοιμη για δράση. Της ζήτησα να είναι πιο άγρια μαζι μου γιατι με αρέσουν τα ζοριλίκια και το έκανε με χαρά. Ετσι προχωρήσαμε σε ωραία προκαταρκτικά που περιλάμβαναν δακγωματίτσες, τσιμπήματα, χαστουκάκια στον ποπό (και οι δύο), μπινελικάκια, χούφτωμα χωρίς ομως να περνάμε στα λιμέρια του "αυταρχικού" αλλα αντίθετα ήταν πιο κοντά στο άγριο/λυσσασμένο πρόστυχο σέξ. Η πίπα της είναι καλή αν και θέλει βελτίωση κάτι που πιστεύω θα έρθει με τον καιρό και η ποδομαλακία καλή αν και δεν θέλει ποδογλύψιμο γιατι γαργαλιέται (στα αρνητικά αυτό).

Στο σεξάκι είναι πολύ καλή με ωραία συμμετοχή τόσο απο πάνω όσο και στην στάση ιεραπόστολος. Μάλιστα ενώ είχα ήδη τελειώσει μια φόρα με έκανε τόσο τούρμπό που κόντεψα να τα αμολήσω καθώς χοροπήδαγε πάνω μου αλλα κρατήθηκα, την γύρισα ανάποδα, σφυροκόπησα για λίγη ώρα ακόμα και τελικά της έκανα τρίδυμα. Μετά το σέξ, μιλήσαμε λίγο, ρίξαμε πολύ γέλιο και έφυγε σε ευχάριστό κλίμα.

Φέυγοντας ευχαριστημένος πέτυχα δύο μπασκίνες που μιλούσαν με γειτόνισά. Ο ένας με ρώτησε αν είναι καλή η κοπέλα και του είπα οτι είναι εξαιρετική οπότε είπε οτι θα κοιτάξει να επισκευτεί. ΚουλΚουλ

αυτά τα ολίγα για την Γιασμίν. Ελπίζω η επόμενη φορά να είναι το ίδιο καλή και γιατι όχι ακόμα καλύτερη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2012
"και τελικά της έκανα τρίδυμα"... και γω νονός! Σπασίκλας
24 Μαρτίου, 2012
20 ή 25 το παράβολο τελικά? Χμμμ;
24 Μαρτίου, 2012
ωραίο το μπατσόνι...Γλώσσα
25 Μαρτίου, 2012
25 γιούργια εκεί.
25 Μαρτίου, 2012
τι είναι μπασκίνες? μας μπέρδεψες συναγωνιστή
25 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οι αστυνομικοι ρε τυπε.....
G
gl
26 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπασκα λεγανε την ακρη του χιτωνιου της στολης, εξ ου και το>.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7