Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η οικονομική κατάσταση με άφησε εκτός της αγαπημένης μου ασχολίας για αρκετές μέρες. Το ποτό, τα ναρκωτικά, και τα σουβλάκια κατάφερα να τα κόψω ή να τα περιορίσω όπως και το τσιγάρο, το γαμήσι όμως δεν κόβετε... Ιδικά το cult σπρώξιμο στο μετάξι. Έτσι δεν άντεξα άλλο και σκέφτηκα να στείλω στο διάολο ένα δεκάρικο και να πάω για μια γρήγορη κατάθεση.
Στο αριστερό της πέρδικας έπαιζε ένα πανέμορφο μωρό με κυβικά όπως ακριβώς μ'αρέσει και ήμουν αποφασισμένος να πάω εκεί αφού πρώτα κάνω μια μικρή τσάρκα. Ελπίζω ο συναγωνιστής που τα είπαμε για λίγο να πέρασε καλά γιατί εγώ δυστυχώς δεν γύρισα ποτέ σε αυτό το μπουρδελάκι.
Τελικά κατέληξα στο ίδρυμα αποκατάστασης καβλοπαθών που εδρεύει Μ.Αλεξάνδρου 22 με την Μαρία που αναφέρει στην κριτική του ο ΒmwPower οπότε και δεν γράφω περιγραφή της τύπισσας αλλά ούτε και του χώρου μιας και οι γνώμες και οι εικόνες συμπίπτουν απολυτά.
Το μόνο που βρίσκω για να δικαιολογήσω την πράξη μου είναι ότι άπλα έπρεπε να το ζήσω και εγώ αυτό το σκηνικό.
Στο πεντάλεπτο λοιπόν η κοπέλα ήρθε με το μαύρο κορμάκι και την πολύ έντονη μπλε σκιά στα μάτια και με βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι να θαυμάζω το καυλί μου που ήταν σχεδόν έτοιμο.
Ψιλοχαδάκια και μαλακοτριψίματα για αρχή, αποκάλυψη του κρεμαστού βύζου της, και πέρασμα καπότας για την άθλια πίπα η οποία κατάφερε να με ρίξει εντελώς, όχι μόνο γιατί ήταν χάλια, άλλα γιατί η έτσι δεν με άφηνε να πιάνω τίποτα άλλο εκτός από βυζί...
Αφού με πολύ επιμονή και γκρίνια για το δάχτυλο που έχωνα στην κωλοτρυπίδα της μου σηκώθηκε, ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε το πηγάδι που έχει για μουνί. Πάω να μπω και βάζει το χέρι της, τον πιάνει και στην ουσία μου βάραγε μαλάκια αφού δεν είχε μπει μέσα της.
Της λέω: "τι κάνεις τώρα κοπελιά;" και μου λέει "κουνήσου μπρος-πίσω, μέσα είναι" Δεν ξέρω μάλλον με έκοψε για μαλάκα ή παρθένο ή και τα δυο και ότι δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω που είναι το καυλί μου γιατί αμέσως μετά που της είπα να γυρίσει για κώλο, έκατσε στα τέσσερα και έκανε ακριβώς το ίδιο...
Της λέω; "πάρε το χέρι σου να το βάλω μέσα" μου λέει: "μέσα είναι" και το έβαλε λίγο στο μουνί της. Της λέω: "κώλο θέλω κοπελιά" και εκεί το χαβά της... "στον κώλο είναι" απαντάει, Βάζω και εγώ τον αντίχειρα μου στον κώλο της και της λέω "πόσες τρύπες έχει ο κώλος σου;"
Εκεί αυτή τραβήχτηκε και άρχισε να μου λέει ότι δεν κάνει να βάζω δάχτυλο γιατί περνάει γιατρό συνέχεια (στάνταρ) και ότι έχει δυο "μπεμπέ" και ο άντρας της την χώρισε και άλλες άσχετες μαλακίες...
Δεν περίμενα και κάτι ακόμα και της λέω "Ο.κ σήκω είμαστε εντάξει" εκείνη συνέχισε να μου λέει ότι δεν κάνει να βάζω δάχτυλο κτλ προσπαθώντας να υποστηρίξει την γνώμη της με αδιάφορα επιχειρήματα και έφυγε.
Ντύθηκα και βγήκα έξω όπου περίμεναν επτά-οχτώ άτομα, τους είπα ότι είναι μούφα η υπόθεση μπροστά στην τσάτσα και στην πουτάνα και φύγαμε όλοι μαζί.
Δεν θα ξαναπάω αν δεν αλλάξει η κοπέλα, και αν πάω με κάποια άλλη σε αυτό το μπουρδέλο δεν πρόκριτε να πάω στο ίδιο δωμάτιο, το κρεβάτι είναι ετοιμόρροπο και κάνει πολύ θόρυβο που σε ξενερώνει απόλυτα.
Μαλακία που δεν γάμησα την νταρντάνα στο Πέρδικας... μαλακία μεγάλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2012
μαλον εχει κωλο φλογερα....με πολλες τρυπες!!!
23 Μαρτίου, 2012
παλιοπουτανα! να την περιμενουμε να σχολασει να την χυσουμε στα μαλλια κ να φυγουμε
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2