Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το κενό που είχε αφήσει το χθεσινό γαμήσι ακόμα με στοίχειωνε, έτσι για άλλη μια φορά βρέθηκα στο μετάξι αναζητώντας την ολοκλήρωση,
Πάρκαρα στη Λεωνίδου και ξεκίνησα της επισκέψεις από τα γύρο μαγαζιά για να καταλήξω στην Ιάσωνος που συνήθως έχει κομμάτια που μου αρέσουν.
Για να μην τα πολυλογώ για άλλη μια φορά, κατέληξα στο Ιασώνος 37Β. Το μέρος γνωστό, έχω περάσει άλλες δυο φορές στα ενδότερα και ξέρω τι να περιμένω. Τα δωμάτια είναι σαν αυθαίρετα την δεκαετία του ογδόντα, τσιμεντόλιθος με σαγρέ σοβά, κάπου είναι ένας μικρός νιπτήρας, κάνα κωλόχαρτο σε καρφί στον τοίχο, κρεβάτι που τρίζει, και φυσικά σόμπα υγραερίου.
Με την τσατσά πλέον έχουμε πιάσει φιλίες και τα λέμε όποτε πάω, γαμήσω, δεν γαμήσω. Μόλις μπήκα στο σπίτι με χαιρέτισε και μου είπε ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή (Θα μου πείτε το λένε όλες. Ναι, αλλά η συγκεκριμένη με έχει αποτρέψει από φόλα πουτάνα, καθώς και της δυο φορές που την εμπιστεύτηκα πέρασα πολύ καλά)
Η κοπέλα λοιπόν είναι μικρόσωμη, 19 χρονών όπως μου είπε, φορούσε γυαλάκια εκείνη την μέρα (Σαββάτο που ξαναπέρασα από εκεί δεν τα φορούσε) μελαχρινή, με μικρομεσαίο βυζάκι, ωραία χειλάκια, και ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπο που μου αρέσει πολύ, όμορφες γωνίες! (Τσεκάρετε τα πρόσωπα των Fergie, Πηνελόπη Αναστασόπουλου και Lisa Ann, παρατηρήστε το σαγόνι... Αυτές είναι οι όμορφες γωνίες που λέω) Επίσης το όλο στιλ που έχει με τα γυαλιά όπως και η Τζουλιάνα (πριν κάνα δίμηνο απογεύματα στο Ιασώνος 30Β) παραπέμπει στην μαθήτρια/φοιτήτρια και γενικά στα εφηβικά απωθημένα.
Παρόλα αυτά ολοκλήρωσα την τσάρκα μου και στα υπόλοιπα μαγαζιά και με κριτήριο τα όσα ανέφερα πριν για την κοπέλα, επέστρεψα σε αυτό.
Έδωσα το δεκάρικο και η τσατσά με οδήγησε στο μέσα δωμάτιο, καμία διαφορά με το πρώτο δεξιά που είχα πάει τις άλλες δυο φορές, Καθώς πλήρωνα την τσατσά, έμπαινε η κοπέλα στο άλλο δωμάτιο όπου περίμενε συναγωνιστής. Με την ησυχία μου λοιπόν γδύθηκα, φρέσκαρα το εργαλείο και άραξα να περιμένω.
Οι σκέψεις για την έκρηξη της σόμπας διακοπήκαν απότομα όταν άκουσα φωνές στον διάδρομο και ο συναγωνιστής που ήταν στο άλλο δωμάτιο ζητούσε τα λεφτά του πίσω... Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό σημάδι αυτό, ακόμα και να ήταν ανάποδος ο προηγούμενος πελάτης, η διάθεση της θα ήταν σκατά οπότε το αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό. Η μάχη έξω συνεχιζόταν για κάνα πεντάλεπτο με τα μπινελίκια να αυξάνονται, είχα πλέον χάσει κάθε ελπίδα ότι θα περάσω καλά και αυτή την ανησυχία έγινε πιο έντονη όταν η τσατσά ήρθε στην πόρτα και μου είπε ότι η κοπέλα θα έρθει σε λίγο...
Πέρασε κάνα πεντάλεπτο και η κοπέλα ήρθε φανερά ξενερωμένη με έκδηλα σημάδια γκρίνιας. Ανεβαίνει στο κρεβάτι κρατώντας στο χέρι την κλειστή ακόμα καπότα, πάει να την ανοίξει και της λέω "Περίμενε μωρό μου, δεν είναι έτοιμο. Έλα εδώ να σε πάρω αγκαλίτσα" Ήρθε λοιπόν, και ο γερο δάσκαλος των πληγωμένων καρδιών άρχισε τα γλυκόλογα και τις πουτανιές (Ναι ακόμα και στην πουτάνα!) Εκείνη δεν άργησε να βάλει ξανά τα κλάματα, φαινόταν από τα μάτια της ότι ήταν ο δεύτερος γύρος. Μου είπε ότι δεν ήθελε να γίνει πουτάνα και άλλα δακρύβρεχτα, γενικά έβγαλε τον πόνο της η κοπέλα, Άμα καταλάβαινα τα μισά από όσα μου έλεγε θα ήμουν ευτυχισμένος, Η κατάσταση αυτή λειτούργησε σαν αφροδισιακό και πλακωθήκαμε στο χαμούρεμα, κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να γλύφω το μουνί της. Απίστευτο το μουνάκι της, λεπτά χείλια και καλοσχηματισμένο, όμορφο μουνί, δύσκολα αντιστέκεσαι στο να το γλείψεις, στα συν το ότι ήταν άοσμο, και χωρίς πολλά ζουμιά, (έχει και δυο ελιές από πάνω) Στην συνέχεια πέρασμα καπότας και μέτρια πίπα. Στήσιμο στα τέσσερα οπού με την υπεροχή κωλάρα μπροστά μου, άνοιξα τέρμα γκάζι για αρκετή ώρα (κρίμα που δεν με άφηνε να την δαχτυλώσω) Διάλυμα να πάρω και μια ανάσα μέσα στο καμίνι, ψιλοχαμούρεμα για κάτι δευτερόλεπτα και στην συνέχεια ανέβηκε από πάνω όπου μετά από αρκετή προσπάθεια ήρθε το τέλος πανηγυρικά.
Λίγα ακόμα παράπονα και παρηγοριά μέχρι να ντυθώ όπου μου έλεγε ακόμα τον πόνο της με τους μαλάκες πελάτες κτλ κτλ... Βγήκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από έμενα απ' το δωμάτιο και αφού μίλησα για λίγο και με την τσατσά, την έκανα τρισευτυχισμένος και ικανοποιημένος στο φουλ.
Η μαλακία είναι ότι μου είπε δυο φορές το όνομα της και εγώ το ξέχασα... δεν πειράζει όμως, θα έχω και δεύτερη ευκαιρία να το μάθω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2012
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2012
αρωστωστεια κουμπαρε καυλωσα!!!!!!χαχαχα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1