Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δευτέρα απόγευμα, όλη τη βδομάδα περίμενα πως και πως να πληρωθώ να ρίξω κάνα-δυο μανίκια στο Μετάξι. Σχολάω από τη δουλειά, κατεβαίνω φουριόζος, και... σκοτάδι! κάνω μια γύρα τα πάντα κλειστά.
Απογοήτευση από τη μια αλλά αφού δεν έχασα χρόνο και δεν είχε κίνηση τράβηξα αμέσως για το Hollywood Filis Street για κάνα γαμήσι gourmet κατά προτίμηση με κώλο στο πακέτο.
Παπάρια όμως και εκεί, τα περισσότερα ήταν κλειστά και βασικά ανοιγόκλειναν, τι είχε παίξει δεν έχω ιδέα.
Στη Φυλής δεν πέτυχα κουλούρι στα λιγοστά ανοιχτά και κατέβηκα στο Φωκαίας 22 όπου το τρία σε ένα μπουρδέλο ήταν ανοιχτό και έπαιζε κώλος και στα τρία.
Τσέκαρα τα δυο πάνω και εκτίμησα πόσο έχει ανέβει το μετάξι αφού οι κοπέλες δεν έλεγαν μια από εμφάνιση ή εγώ δεν είχα μάτια να της δω γιατί στο υπόγειο ήταν η Αλεξάνδρα οπού κατάλαβα ότι αρχίζω να την ερωτεύομαι...
Πέρασα μέσα στο δωμάτιο και σχεδόν αμέσως η πόρτα άνοιξε και η Αλεξάνδρα με βρήκε να πλένω τον πούτσο μου στον εξήντα εκατοστών από το πάτωμα νιπτήρα.
Είπαμε κάνα-δυο μαλακίες και την πήρα αγκαλιά και άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και στο στήθος.
Έτοιμο το όπλο μου, πέρασμα καπότας με βελτιωμένη πίπα και πολλά deepthroat, ανέβασμα από πάνω, και γύρισμα στα τέσσερα για την πίσω πόρτα. Εκεί ήταν αρκετά πιο στενή και με λιγότερο λιπαντικό από την προηγούμενη φορά, συνέχισα από κώλο ιεραποστολικά.
Όλο αυτό είχε κρατήσει πάνω από επτά-οχτώ λεπτά, η Αλεξάνδρα ήταν πιο "ζεστή" και χαμογελαστή, χωρίς να χάνει αυτό το "άβγαλτο" ύφος που με είχε τραβήξει την πρώτη φορά και πραγματικά απολάμβανα την πράξη.
Το τέλος ήρθε με μαλακία και την κοπέλα να τρίβετε πολύ όμορφα πάνω μου, να με φιλάει και να με χαϊδεύει παντού.
Μακάρι τα οικονομικά μου να μου επέτρεπαν να είμαι περισσότερο μαζί της, μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους γιατί είναι ακριβώς το όμορφο κοριτσακι της διπλανής πόρτας και δεν μπορεί να παίξει με κάτι άλλα μωρά στην εμφάνιση, μα όπως λέει και ένας φίλος ταρίφας: "Δεν γαμάς με το καυλί, με το μυαλό γαμάς! Άμα σου κάτσει εγκεφαλικά το γαμήσι, κάνεις και γαμώ τα γαμήσια..."
Έκατσα περίπου τέταρτο συνολικά στο δωμάτιο, ο τσάτσος δεν ενόχλησε αν και είχε πολλές επισκέψεις λόγο το ότι είχαν κατεβάσει ρολά τα άλλα σπίτια, και η Αλεξάνδρα δεν βιάστηκε καθόλου.
Περιττό να πω ότι είναι πλέον το στανταράκι μου στη Φυλής και γύρω, θα ξαναπάω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού