Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτέρα 23/1/2012 απόγευμα, η ώρα έξι και μίση, μετά από την δουλειά κατέβηκα μετάξι με πολλές καύλες. Η κυρα δεν μου καθόταν εδώ και τρεις μέρες και η μαλακία στην ηλικία μου δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.
Το μετάξι ρομαντικό και παρακμιακό όπως πάντα, στους κατουρημένους δρόμους βασίλευε η ηρεμία και το χειμωνιάτικο, καταθλιπτικό τοπίο συμπληρωνόταν με την μίζερη ύπαρξη μου.
Βυζοκατάσταση στα χαμαιτυπεία. Στο Ιάσονος 37β είχε ένα πολύ ωραίο γυφτάκι με ωραίο κορμάκι και βυζάρες, στην πρώτη ματιά έφερνε σε κάτι εξωτικό. Βγήκα και πήρα τηλέφωνο τον Grindcorefucker για ενημέρωση και τράβηξα προς το Ιάσονος 30β όπου δούλευε η Τζουλιάνα την οποία την είχα μπανίσει πολλές φορές που αν και μου άρεσε πολύ δεν είχα τιμήσει ακόμα.(να ενημερώσω ότι η κοπέλα συστήνεται ως Τζούλια αλλά κρατώ το Τζουλιάνα όπως και οι προηγούμενοι) Η τιμή έχει κατεβεί στο δεκάρικο και εκεί έδωσα μάχη μεταξύ της εξωτικής γυφτοπούλας και της γλυκιάς Αλβανίδας με τα γυαλιά και την εμφάνιση αθώας μαθήτριας.
Μπήκα-βγήκα από τρεις φορές εναλλάξ στα δυο μαγαζιά μέχρι να αποφασίσω. Το κρύο ύφος της πρώτης, σε συνδυασμό με την τσατσά που απομάκρυνε τους υποψήφιους πελάτες από την VIP πουτάνα σαν μπράβος της lady Gaga, με βοηθήσαν στην επιλογή μου. (Η τσατσά όσες φορές μπήκα έκανε το ίδιο πράγμα, έβγαινε λίγα δευτερόλεπτα πριν την κοπέλα και απομάκρυνε όσους ήταν κοντά στην πόρτα λες και θα γαμούσαμε την Diva του μεταξιού)
Το υπόγειο ήταν άδειο και η Τζουλιάνα καθόταν στην κουζίνα, ο μεταλλαγμένος τσάτσος με ρώτησε αν αποφάσισα τελικά και αφού του είπα ναι, με οδήγησε στο δωμάτιο που μου θύμιζε κελί απ¨το Γεντί Κουλέ, τα σεντόνια καθαρά και με τσάκιση από το σίδερο.
(Περιγραφή για την Τζουλιάνα δεν γράφω, έτσι και αλλιώς υπάρχουν αρκετές κριτικές)
Γδύθηκα και περίμενα την στιγμή που θα είχα αγκαλιά το μωράκι...Εκείνη η στιγμή άργησε γιατί παρόλο που η κοπέλα ήταν στην κουζίνα και με χαιρέτισε χαμογελαστή, στο δίπλα δωμάτιο περίμενε κάποιος συναγωνιστής οπότε περίμενα και εγώ την σειρά μου... Ομολογώ ότι ο χρόνος δεν πέρναγε στο κελί μου και οι καύλες αμείωτες, έτσι κάπως βρέθηκα να τον παίζω με την τσοντούλα σε οριακά σημεία.
Ευτυχώς στο τέταρτο περίπου και πριν καταθέσω μόνος μου, η πόρτα άνοιξε και το κοριτσάκι μπήκε χαμογελαστό. (λίγο πριν εφάρμοσα την τεχνική του Grindcorefucker και σκέφτηκα την μάνα μου να ανοίγει φύλλο για σπανακόπιτα, το οποίο δούλεψε και είχα πλέον μια χαλαρή στύση)
Συνοπτικές διαδικασίες ακολούθησαν, Αγκαλίτσες,φιλάκια στα πολύ ωραία συλικονάτα βυζάκια και πέρασμα καπότας στο έτοιμο εργαλείο, πίπα αρκετά καλή και με πολλά deepthroat, σκέφτηκα να αρκεστώ στην πίπα της και να καταθέσω εκεί αλλά ήθελα και λίγο μουνάκι.
Της είπα να ανεβεί από πάνω, έβαλε μια μικρή ποσότητα τζέλ και ανέβηκε.
Ήταν αρκετά στενή και είχε μια πολύ ωραία αίσθηση, την ανεβοκατέβαζα αργά και ήρεμα για αρχή και την είδα ότι "φρέναρε" ώστε να μην μπαίνει βαθιά μέσα της αλλά πριν την αφήσω να μου χαλάσει το έργο την έπιασα από τα κωλομέρια και άρχισα να καρφώνω δυνατά, την πήρα αγκαλιά και συνέχισα έτσι ακόμα πιο γρήγορα, αυτή από μεριάς της δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου και έβγαζε και κάποια βογκητά που όμως κάνουν μπαμ ότι είναι ψεύτικα.
Έτσι σε αυτή την στάση συνέχισα ως το τέλος, με άφησε να στραγγίξω και σηκώθηκε ξανά χαμογελαστή και έφυγε.
Καθώς έβλεπα το κωλαράκι να φεύγει απ' το δωμάτιο σκέφτηκα ότι ήμουν μαλάκας, αφέθηκα στην καύλα μου και έτσι δεν δοκίμασα έστω για λίγο στα τέσσερα για να μπορέσω να θαυμάσω σουφριδάκι που ούτε ζωγραφιστό δεν το είδα...
Οι λίγες λεπτομέρειες που έχω να προσθέσω είναι ότι η κοπέλα ήταν αρκετά δεκτική χωρίς να με ξενερώσει καθόλου και εκτός από μουνί που δεν με άφησε να πιάσω δεν είχε πρόβλημα στο χούφτωμα, ήταν καθαρή και με πολύ απαλό δέρμα.
Αν δεν βρω κάτι ελκυστικότερο στο μετάξι, σίγουρα θα περάσω μια βόλτα από την Τζουλιάνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού